Dobrodošaooo gambijski kante
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ako je ovo od nedavno slika on ce sam sebe slomit na nasim pasnjacima, ne treba njeg niko ni dirat
Sto da ne, Barselona je dala 5 miliona za igraca iz Kustošije koja igra 2NL i sada Porto daje 15 za njeg, Tatar dosao iz druge lige, Orec..
Isti Gael Monfils kad je bio mladji.
Lazni insajderu, odyebi od teme, autonomas !Imajednabrigada je napisao/la: ↑28 jun 2024, 00:01NazorUso je napisao/la: ↑27 jun 2024, 23:33
Sestru ti autonomasku, cuj pola vlaski klub. Cuj pozeljele Sarajlijice vode iz kanistera ?
Sta si ti usljo pozelio ? Pobjeg'o si vani da bi pamerovao. Javis se samo kad je Mulalic upitanju, vidi se da ste oba glupi Krajisnici.
Nego ako se zarati, kupi pusku pa rokaj po bratu, tako vi to najvise volite...![]()
![]()
e sad su vec zabrinjavajuće glup.
I slucaj za psihijatrije, tako da nisi vrijedan i nisi na obrazovno - intelektulanom nivou da bi se raspravljao sa mnom.
Meni vise lici na onog Now I'm the captain lika iz filma sa Tom Hanksom
Slazem se. To je iz razloga sto ljudi misle da im se dobre stvari u zivotu podrazumijevaju, a to nije tako. Svi smo mogli biti rodjeni u Palestini, ali hvala Bogu se budimo zdravi, pokretni, sa sluhom, vidom. Nigdje se to ne podrazumijeva.miky_hz je napisao/la: ↑27 jun 2024, 23:50Pozitivno nije zanimljivo i nedaje se istom svakako previše paznje,slobodno se mozes vratiti na broj komentara nakon pobjede i broj komentara nakon poraza,omjer je nekih 30 vs 70 u korist poraza.zlo87 je napisao/la: ↑27 jun 2024, 22:43Nije do foruma nego do kluba. Da se ima ista pametnije pricat i pozitivnije, pricalo bi se. Trenutno nista nema pozitivno oko kluba niti vidim da ce biti zadugo.skullcrusher je napisao/la: ↑27 jun 2024, 22:39Od milion gluposti i politika i politicari su se poceli spominjati na temi FK Sarajevo, mislim da je ovaj forum bas propao.
Neka opet bude udruženje građana!
Evo primjer danas kada imamo vijest o produzenju Celika gdje imamo cca 4 komentara,i primjer ismijavanja ovog Afrikanca cca 20 komentara. Dakle direktano ovo sto iznad potenciram
Tako da da nije do kluba al nije ni do foruma to je do naroda generalno,ovo sam sad uzeo primjer našeg kluba a i generalno je tako,puno su više u fokusu loše vijesti od dobrih.
Ne da se povezuje, kako pišu iz Afrike već je i medicinski pregled uradio.ajdohordas je napisao/la: ↑28 jun 2024, 00:48Da ne vracam stranice unazad... ovo sa slika bi trebalo da je fudbaler koji se, predpostavljam, povezuje sa nama ?
Što ga naruži oca miNazorUso je napisao/la: ↑27 jun 2024, 23:33
Sestru ti autonomasku, cuj pola vlaski klub. Cuj pozeljele Sarajlijice vode iz kanistera ?
Sta si ti usljo pozelio ? Pobjeg'o si vani da bi pamerovao. Javis se samo kad je Mulalic upitanju, vidi se da ste oba glupi Krajisnici.
Nego ako se zarati, kupi pusku pa rokaj po bratu, tako vi to najvise volite...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.