FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Kaze nam pablo za milion eura ode ...hahahaaha
-
- Kontakt:
Bas nam puno fali jbt. Nit ima ko da u kontinuitetu kreira nit ima ko da zabija.braco je napisao/la: ↑27 jun 2024, 19:31Trenutni igrački kadar Željezničara (nisam uračunao juniore):
Upitnici su stavljeni pored Muftića (zbog eventualne prodaje), Karića (zbog glasina o mogućem raskidu ugovora) Odinake jer još nije potpisao i Amoaha jer još nije produžio ugovor.
Mahmić je jedini U21 igrač na slici za sljedeću sezonu.
Da bar hoce Coric napravit jaku odbranu i nabit im fizicku spremu da ne primamo one smijesne golove. Ili da nas Velez ne dobije u 3 utakmice iz 2 maksimalno 3 suta.
Do kad Ovcina ima ugovor.? On bas nista nije pokazao, hoce li mu se pruzit jos jedna sansa ?
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Nema nista od Ovcine. Meni je zao, mislim da on moze puno bolje, ali realno i nije nista pokazao.
Ne iznenadjuje me uopste sto je Galic najjaci na takvim testovima. Sasvim korektan i zahvalan igrac, uvijek odradi sta moze i sta treba. To sto ima neke limite, jbg. Super vijest da su ova dva malca fizicki top.
Ne iznenadjuje me uopste sto je Galic najjaci na takvim testovima. Sasvim korektan i zahvalan igrac, uvijek odradi sta moze i sta treba. To sto ima neke limite, jbg. Super vijest da su ova dva malca fizicki top.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Klub treba pokusati poslato ponudu Edinu,a navijaci izvrsiti pritisak,slike komentari ovo ono,makar bi znali da smo pokusali
Realno legenda je vec sad u fudbalu, sa povratkom u Zelju bio bi nasa legenda.....a hajp bi bio samp takav....

Realno legenda je vec sad u fudbalu, sa povratkom u Zelju bio bi nasa legenda.....a hajp bi bio samp takav....

19vendetta87 je napisao/la: ↑27 jun 2024, 19:51Kakvi juniori Bog ti dao, vidis da nisu kvalitetom bili da igraju nebitne utakmice na kraju sezone, a kamoli da s njima krenes u novu sezonu
Nikad nista u historiji nismo ni osvojili sa stranim igracima
Ovo sto mnogi hoce samo da dovodimo i dovodimo
To je za mene Tuzla city nije Zeljeznicar
Ako nemas dva juniora minimun po sezoni za prvog tima nesto nije u redu
Stalno govorimo nema kvaliteta i onda Kulasin, Hrelja, Jaganjac, Sosic i ostali kidaju u drugim klubovima
Muftic je pravi primjer gdje su mnogi srali kad je dobio sansu i dugo vremena su ga pljuvali
Sramota kod tarpi Celik sa 17 nezamjenjiv u prvih 11
Marcetic manje golova zabio od Babaluka u juniorskoj ligi i opet bezbroj sansi je dobio
Sa 16 godina u prvih 11 protiv Zeljeznicara, Sarajeva, Zrinjskog, Veleza…

Zar mislis da je Marcetic kvalitetniji od npr Krpica?
Nije ali ce biti dva puta bolji zato sto se na vrijeme kali sa seniorima
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nadji gdje sam osporio trofeje koje je amar osvojio?MocMahale444 je napisao/la: ↑27 jun 2024, 21:27pablica mrzi Amara (njegovo pravo) pisao je kako su sve titule namjestene. Hajde reko pablo omotan kablom pa tripenzi.
Nego kad ponovi da Dino nije ni trebao voditi ekipu, kako je namjesteno da ostanemo, vidim da za cenera pise.
Cc
Fk Željezničar.
Nedostaje Jaber. Pod hitno nam treba u21 još jedan, kvalitetniji od Mahmića (mene iskreno nije kupio, pogotovo kad je igrao stopera). Treba špic (Zubanović nije za nas, moje mišljenje). Fočo bi mogao biti drugi u21. Treba bilji bek od Radinovića, ali ima još do početka, načuo sam da bi mogli stići 2 bivša reprezentativca, koji nisu igrali prijeu Želji. Sce zavisi od prodaje. Vidjećemo. Rečeno je da će bihi max 25 igrača u rosteru, od toga su Fočo, Šabić, Babaluk sigurno. Kakvi su ovi na probi? Znal se šta?braco je napisao/la: ↑27 jun 2024, 19:31Trenutni igrački kadar Željezničara (nisam uračunao juniore):
Upitnici su stavljeni pored Muftića (zbog eventualne prodaje), Karića (zbog glasina o mogućem raskidu ugovora) Odinake jer još nije potpisao i Amoaha jer još nije produžio ugovor.
Ja to nigdje nisam napisao, ali eto istina je mozda cak i vise bude, znam da te jede jer si jad pitarski.
Fk Željezničar.
Prvo što mi je privuklo pažnju je to da napokon, nakon toliko godina, nemamo 30+ igrača. Tu je Krpić, ali izgleda da se traži jedan kvalitetan napadač i da bi mogli odriješiti kesu za njega. Dugo nismo imali igrača kojem pred početak sezone možeš upisati 15-ak golova na konto.braco je napisao/la: ↑27 jun 2024, 19:31Trenutni igrački kadar Željezničara (nisam uračunao juniore):
Samo to što se pročistio roster je dovoljno da za sad budemo zadovoljni urađenim. Nadam se da će dolasci nastaviti u ovom ritmu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma ovo će bit bombona.Nema vise legendi,nema Mekica i ostalih ahbaba.Evropa garant i finale kupa.Remza gatala u grah.Nebude li pogodila bacam hagra.
- gegenpressing
- Kontakt:
Kad smo kod odbrane, šta mislite jesmo li završili s dovođenjem štopera? Brojčano je to ok jer imamo Cavnića, Karamarka, Mahmića i Drinu + Šemdina iz juniora.godrina je napisao/la: ↑27 jun 2024, 22:02Bas nam puno fali jbt. Nit ima ko da u kontinuitetu kreira nit ima ko da zabija.
Da bar hoce Coric napravit jaku odbranu i nabit im fizicku spremu da ne primamo one smijesne golove. Ili da nas Velez ne dobije u 3 utakmice iz 2 maksimalno 3 suta.
Do kad Ovcina ima ugovor.? On bas nista nije pokazao, hoce li mu se pruzit jos jedna sansa ?
Al Jabera nisam stavio jer je navodno blizu odlaska, a ni klub ga nije naveo da će se uskoro priključiti treninzima kao što su naveli za Amoaha npr.bablaz1 je napisao/la: ↑27 jun 2024, 23:53Nedostaje Jaber. Pod hitno nam treba u21 još jedan, kvalitetniji od Mahmića (mene iskreno nije kupio, pogotovo kad je igrao stopera). Treba špic (Zubanović nije za nas, moje mišljenje). Fočo bi mogao biti drugi u21. Treba bilji bek od Radinovića, ali ima još do početka, načuo sam da bi mogli stići 2 bivša reprezentativca, koji nisu igrali prijeu Želji. Sce zavisi od prodaje. Vidjećemo. Rečeno je da će bihi max 25 igrača u rosteru, od toga su Fočo, Šabić, Babaluk sigurno. Kakvi su ovi na probi? Znal se šta?
Špic će se sigurno ganjati, kao i lijevi bek jer imamo samo Radinovića, a valjalo bi kad doveli jednog lijevog beka koji je bolji od njega.
Ne treba zaboraviti ni na ovo novo pravilo za sljedeću sezonu:
https://www.klix.ba/sport/nogomet/savez ... /240410090
Dobro je s aspekta da će ti U-21 igrači imati utakmice u nogama i biće u ritmu i nećeš morati lupam bespotrebno dovoditi trećeg špica, nego ti može treći špic biti Babaluk (ako ostane) koji je npr. prethodna 2-3 vikenda igrao za Stupčanicu u federalnoj i onda je odmah spreman da uleti za prvi tim ako zatreba ovog vikenda.Kako saznajemo, bit će dozvoljeno da klub iz elitnog ranga partneru iz entitetske lige posudi dva igrača mlađa od 23 godine i dva igrača starija od 23 godine, koja može u svoj tim vratiti u svakom trenutku.
Pojednostavljeno, u vikendu kada za neke igrače ne bude bilo mjesta u timu za meč Wwin lige Bosne i Hercegovine, klub će moći da ih posudi svom partnerskom klubu u Prvoj ligi, nakon čega će nogometaši ponovo moći konkurisati za utakmicu u elitnom rangu.
- gegenpressing
- Kontakt:
Odlčna opcija za mlade,igra a matični klub ga može povući i vratiti kad hoće(po dogovoru,naravno).braco je napisao/la: ↑28 jun 2024, 09:05Kad smo kod odbrane, šta mislite jesmo li završili s dovođenjem štopera? Brojčano je to ok jer imamo Cavnića, Karamarka, Mahmića i Drinu + Šemdina iz juniora.godrina je napisao/la: ↑27 jun 2024, 22:02Bas nam puno fali jbt. Nit ima ko da u kontinuitetu kreira nit ima ko da zabija.
Al Jabera nisam stavio jer je navodno blizu odlaska, a ni klub ga nije naveo da će se uskoro priključiti treninzima kao što su naveli za Amoaha npr.bablaz1 je napisao/la: ↑27 jun 2024, 23:53Nedostaje Jaber. Pod hitno nam treba u21 još jedan, kvalitetniji od Mahmića (mene iskreno nije kupio, pogotovo kad je igrao stopera). Treba špic (Zubanović nije za nas, moje mišljenje). Fočo bi mogao biti drugi u21. Treba bilji bek od Radinovića, ali ima još do početka, načuo sam da bi mogli stići 2 bivša reprezentativca, koji nisu igrali prijeu Želji. Sce zavisi od prodaje. Vidjećemo. Rečeno je da će bihi max 25 igrača u rosteru, od toga su Fočo, Šabić, Babaluk sigurno. Kakvi su ovi na probi? Znal se šta?
Špic će se sigurno ganjati, kao i lijevi bek jer imamo samo Radinovića, a valjalo bi kad doveli jednog lijevog beka koji je bolji od njega.
Dobro je s aspekta da će ti U-21 igrači imati utakmice u nogama i biće u ritmu i nećeš morati lupam bespotrebno dovoditi trećeg špica, nego ti može treći špic biti Babaluk (ako ostane) koji je npr. prethodna 2-3 vikenda igrao za Stupčanicu u federalnoj i onda je odmah spreman da uleti za prvi tim ako zatreba ovog vikenda.Kako saznajemo, bit će dozvoljeno da klub iz elitnog ranga partneru iz entitetske lige posudi dva igrača mlađa od 23 godine i dva igrača starija od 23 godine, koja može u svoj tim vratiti u svakom trenutku.
Pojednostavljeno, u vikendu kada za neke igrače ne bude bilo mjesta u timu za meč Wwin lige Bosne i Hercegovine, klub će moći da ih posudi svom partnerskom klubu u Prvoj ligi, nakon čega će nogometaši ponovo moći konkurisati za utakmicu u elitnom rangu.
Brohra ribo se...
I to u klub poput Stupčanice.gegenpressing je napisao/la: ↑28 jun 2024, 09:13Odlčna opcija za mlade,igra a matični klub ga može povući i vratiti kad hoće(po dogovoru,naravno).braco je napisao/la: ↑28 jun 2024, 09:05Kad smo kod odbrane, šta mislite jesmo li završili s dovođenjem štopera? Brojčano je to ok jer imamo Cavnića, Karamarka, Mahmića i Drinu + Šemdina iz juniora.godrina je napisao/la: ↑27 jun 2024, 22:02
Bas nam puno fali jbt. Nit ima ko da u kontinuitetu kreira nit ima ko da zabija.
Al Jabera nisam stavio jer je navodno blizu odlaska, a ni klub ga nije naveo da će se uskoro priključiti treninzima kao što su naveli za Amoaha npr.bablaz1 je napisao/la: ↑27 jun 2024, 23:53
Nedostaje Jaber. Pod hitno nam treba u21 još jedan, kvalitetniji od Mahmića (mene iskreno nije kupio, pogotovo kad je igrao stopera). Treba špic (Zubanović nije za nas, moje mišljenje). Fočo bi mogao biti drugi u21. Treba bilji bek od Radinovića, ali ima još do početka, načuo sam da bi mogli stići 2 bivša reprezentativca, koji nisu igrali prijeu Želji. Sce zavisi od prodaje. Vidjećemo. Rečeno je da će bihi max 25 igrača u rosteru, od toga su Fočo, Šabić, Babaluk sigurno. Kakvi su ovi na probi? Znal se šta?

Nikolay Giorgobiani ofanzivni vezni next
Lici na dobrog igraca, ne mislim fizicki da lici da mi se ne bi kreten hulahopka nalijepio.
Valjda bi nastavio sa ovakvom statistikom.
-
- Kontakt:
Pa jest, cini se kao dobar igrac. Tesko je ista reci, ko prati rusku ligu.
Ako nista, bice nam daleko najskuplji igrac ekipe, bar po TM-u
Ako nista, bice nam daleko najskuplji igrac ekipe, bar po TM-u

ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Dok ga kreten zuka ne obradi.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑28 jun 2024, 12:37Pa jest, cini se kao dobar igrac. Tesko je ista reci, ko prati rusku ligu.
Ako nista, bice nam daleko najskuplji igrac ekipe, bar po TM-u![]()
Gledaj ti debila svakk drugi post nekoga vrijedja. Majmune nauci se ponasati isto ko da si na grani odrastao. Jedini kreten si ti to je sigurno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.