Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Imali su boljeg ali ne diras sjedeceg predsjednika, a ovom se osladila vlast i nece da se povuce.
Sad samo moze biti makljaza za nominaciju, sto je najgore najvece sanse bi imala Kamala, a onda bolje nista ne dirati.
Sad samo moze biti makljaza za nominaciju, sto je najgore najvece sanse bi imala Kamala, a onda bolje nista ne dirati.
Re: Re: Chat
Elham i struja poskupi. Ipak moze gore od SDA izgleda 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Najgore što su svi ubijeni u pojam u ovoj drzavi da je nemoguce da dodje do socijalnih nemira čak i da Nikšić i trojka poskupe sve za 1000% ali zato na lijekove potrošili svi trojkaši i njihovi glasaci. Amin.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
mogu i zrak počet naplaćivati, samo dok se mogu guzovi uvaliti u Argaš, naručiti swiss ice i senzaciju narodu će biti dobro
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- numanumaye22
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Za ovo su potrebni protesti. Za šta se sve izlazi na ulicu, bizarni i nebitni razlozi, a i ovo ako se prešuti jbg onda, nek nas taslaće još jače. Pa dokle će da se šuti ?
Moze'l se zivjeti fino u Sarajevu-Tuzli sa 3500km sigurnih mjesecnih primanja, 4o clana porodica plus neko vrtenje da se ne sjedi? Razmisljam ozbiljno da se vratim
- tuzlak1987
- Kontakt:
- numanumaye22
- Kontakt:
Zar je tako mala americka penzija za tolke godine sljakanja?
3500 je okej za dvoje u porodici, 5+ za 4 je okej. I to standardica, normalan zivot, nikakav luksuz logicno. Da platis racune, jedes, izlazis na kafe i eventualno jednom ljetujes negdje.
3500 je okej za dvoje u porodici, 5+ za 4 je okej. I to standardica, normalan zivot, nikakav luksuz logicno. Da platis racune, jedes, izlazis na kafe i eventualno jednom ljetujes negdje.
Zadnja izmjena: numanumaye22, dana/u 28 jun 2024, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.
Pa nece bit nista realno. Za dvije godine ce se SDA vratit na vlast i zavladace totalni mrak u drzavi do daljnjeg i do nekog raspada.RubikovaKocka je napisao/la: ↑28 jun 2024, 13:57Za ovo su potrebni protesti. Za šta se sve izlazi na ulicu, bizarni i nebitni razlozi, a i ovo ako se prešuti jbg onda, nek nas taslaće još jače. Pa dokle će da se šuti ?
Svaki dan citamo kako ovi vladajuci zgrcu bogatsvo u svom uzem krugu porodice i prijatelji, tako da cemo drzavu svesti na to da njom vladaju 3-4 covjeka, a narod ce kontrolisat preko etnickih linija koje ce svakako jos vise ojacati vremenom.
Dodik je dobio gotovo sve sto je zelio, Covic ce izborni zakon po svojoj mjeri dobit kad tad, a eno gura i zakon da entiteti vladaju rudnim bogatstvima. Izetbegovici ce imat Sarajevo i njima dosta
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Ma to ako je tačno, a sumnjam da jeste, ovo smeće od države treba spaliti do temelja.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
mozes i sa dvije ako nisi navikao na neke ugodjaje

Pa nije to radna penzija, necu sa 35 godina dobiti radnu penziju jos. Nesto drugo, ali mi se svidja ideja da sa 35 godiba ne moram vise teglit, vrtio bi nesto i dole sigurno, plus ono ustedjevina, plus sto bi kuco i sve rasprodo ovamo, ali to i ne racunam.numanumaye22 je napisao/la: ↑28 jun 2024, 14:02Zar je tako mala americka penzija za tolke godine sljakanja?
@tuzlak hvala
Ima u Bosni posla i prilike koliko hoces ako si sposoban i imas njuha za biznis.alemsa je napisao/la: ↑28 jun 2024, 14:08Pa nije to radna penzija, necu sa 35 godina dobiti radnu penziju jos. Nesto drugo, ali mi se svidja ideja da sa 35 godiba ne moram vise teglit, vrtio bi nesto i dole sigurno, plus ono ustedjevina, plus sto bi kuco i sve rasprodo ovamo, ali to i ne racunam.numanumaye22 je napisao/la: ↑28 jun 2024, 14:02Zar je tako mala americka penzija za tolke godine sljakanja?
@tuzlak hvala
Prestani širiti laži. Ne, nije im veća cijena struje niti će biti.
Ako je prvi saziv Ferka odbio poskupljenje, koje je naravno van svake pameti, ko je došao na ideju da imenuje nove ljude koji će to prihvatiti? Koja je to razlika koju ovi sada vide a ljudi koji su to odbili ne vide? Nestvarno.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Sta ovo bi na Sirokaci, pa mi bolesni postali i to bas
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Mrzim Nasu Stranku i NiP iz dna duše, ali je čovjek upravu. EPHZHB već ima skuplju struju koja će i nakon ovog poskupljenja biti skuplja po kW u odnosu na EPBiH. Poskupljenje je bilo neminovno, ovako nije moglo. Ustvari, moglo je ali da se rudnici nastave kopati istim intenziteom kao prije i da se to jos i pojaca.Judd je napisao/la: ↑28 jun 2024, 14:23Prestani širiti laži. Ne, nije im veća cijena struje niti će biti.
Ako je prvi saziv Ferka odbio poskupljenje, koje je naravno van svake pameti, ko je došao na ideju da imenuje nove ljude koji će to prihvatiti? Koja je to razlika koju ovi sada vide a ljudi koji su to odbili ne vide? Nestvarno.
Mene ce godisnje to poskupljenje kostati cca +/-120 KM jer se grijem na struju, ali to nije ni metar drva. Tako da...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.