Pratio sam Zrinski prošle sezone, najdominantnija ekipa u ligi, napadački fudbal, brz protok lopte, u našoj ligi bi bili u top 4 bez sumnje, a Unušić im je najbolji igrač uz napadača Dogana, košta 400k na TM, brz i prodoran a tek 22 godine, taman pojačanje.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zrinski košta 5 miliona euraSeipronto je napisao/la: ↑28 jun 2024, 15:37Pratio sam Zrinski prošle sezone, najdominantnija ekipa u ligi, napadački fudbal, brz protok lopte, u našoj ligi bi bili u top 4 bez sumnje, a Unušić im je najbolji igrač uz napadača Dogana, košta 400k na TM, brz i prodoran a tek 22 godine, taman pojačanje.
Mi koštamo 8.4 miliona eura
Prodaš sve naše igrače,kupiš sve njihove i opet si u top 4,a usput dobar 3.4 miliona eura.
lezim vec par dana i razmisljam da bi najbolje bilo ukinuti ovaj forum zbog nekvalitetnog sadrzaja, toksicnosti i malicioznosti. danas ipak vidim da se stanje popravlja.

doktor
-
- Kontakt:
Tako nekako bi trebao izgledati normalan kom na nekog igraca koji dolazi (i ja sam dobio i vece pohvale za ovog momka, uglavnom ozbiljan potencijal)Seipronto je napisao/la: ↑28 jun 2024, 15:37Pratio sam Zrinski prošle sezone, najdominantnija ekipa u ligi, napadački fudbal, brz protok lopte, u našoj ligi bi bili u top 4 bez sumnje, a Unušić im je najbolji igrač uz napadača Dogana, košta 400k na TM, brz i prodoran a tek 22 godine, taman pojačanje.

Iskreno se nadam da ćemo se u budućnosti više okrenuti 1. ligi Hrvatske itekako ima kvalitetnih igrača.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Mulalic ne treba sjediti na klupi, bolje je da ide negdje gdje ce dobiti priliku. Unusic ok rjesenje za backup beka. Beganovic treba imati konkurenciju.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dobrodošao Bruno, baš sam optimista što se tiče njega 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ko je to u našem trenutnom rosteru, bolji zadnji vezni od Zeljkovića ?GalileoGalilei je napisao/la: ↑28 jun 2024, 12:15Kažu Zeljković igračina, ogriješili se itd. To kad čita neko ko ne zna, mislio bi da je Busquets. Uđeš i vidiš da čitavu karijeru tovari po ovoj ligi, da je poslije nas otišao u Uzbekistan i upisao 7-8 nastupa. Sada potpisao za prosječni tim u Srbiji.
Kako da neko nije skautirao takvu igračinu i da nije završio barem u drugoj ligi Turske nego otišao u ebeni Uzbekistan.
-
- Kontakt:
Unušić sigurno smislen potez.
Mulalić nema šta raditi u Sarajevu a ne možeš dovest boljeg beka od Beganovića tako da je ovo odlično, mali ako se pokaže Began na klupu i to je to.
Mulalić nema šta raditi u Sarajevu a ne možeš dovest boljeg beka od Beganovića tako da je ovo odlično, mali ako se pokaže Began na klupu i to je to.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Upravo tako, imaš uvijek njega kao rezervu i radi kartona da igra a kao što kažeš ako de pokaže dobar u ovoj formaciji kao wing back lahko može Begana na klupu prebacitijurisicduska je napisao/la: ↑28 jun 2024, 16:26Unušić sigurno smislen potez.

Eto vam Unušića na 01:25
Hajde pola šest višee
- TurkishAirlines
Sretno Bruno i ne obaziri se na ove negativce sto samo protiv Mirvica pricaju
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
I gol i asistencija lijevom nogom

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nema ni Buljubasica i Renana. Celik samo klupa
Ristić u prvih 11 i na klupi, sigurno neka greška valjda je jedan od njih Renan
- JavierBosnia
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Beli98, boki86, bordospartanac, HordasFks, johntravolta123, Kabinet1987, laznokrilo, MokraKifla, umrobihzbogtebe1946, Venom i 157 gostiju.