Nek vi imate šuge odvratne fujVirtu4l je napisao/la: ↑28 jun 2024, 16:58Nemaju oni legende moj Dino, svi igrači koje nazivaju legendama su tu udbašku tvorevinu doživljavali samo kao usputnu stanicu. Jesi li nekada čuo nekog od tih igrača da se emocijama priča o tom klubu? Osim Husrefa, ali on ima najmanje pravo na to, obzirom na način kako se ispalio iz kluba par dana nakon što su osvojili titulu prvaka Jugoslavije. Nisu ni proslavili titulu, on je već bio u vozu za Beograd.
Sušić, Hadžibegić, Pašić, Musemić, itd, svima njima je Sarajevo bila usputna stanica u karijeri.
Vjerovatno ih je samo Asim Ferhatović doživljavao kao nešto svoje, ali on nije bio veliki igrač, njegova biografija je toliko frizirana da je dostigla neki novi nivo mitomanije.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Imate vi legende ušljo jedan, otimaju se da vas izvade iz vanago. Da vam nije politike ugasili bi se.Virtu4l je napisao/la: ↑28 jun 2024, 16:58Nemaju oni legende moj Dino, svi igrači koje nazivaju legendama su tu udbašku tvorevinu doživljavali samo kao usputnu stanicu. Jesi li nekada čuo nekog od tih igrača da se emocijama priča o tom klubu? Osim Husrefa, ali on ima najmanje pravo na to, obzirom na način kako se ispalio iz kluba par dana nakon što su osvojili titulu prvaka Jugoslavije. Nisu ni proslavili titulu, on je već bio u vozu za Beograd.
Sušić, Hadžibegić, Pašić, Musemić, itd, svima njima je Sarajevo bila usputna stanica u karijeri.
Vjerovatno ih je samo Asim Ferhatović doživljavao kao nešto svoje, ali on nije bio veliki igrač, njegova biografija je toliko frizirana da je dostigla neki novi nivo mitomanije.
Naravno da imamo, kako jednom reče jedan velikan: jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Gledam neke nebitne likove za Željinu istoriju, tipa Rade Bogdanović, Mario Stanić i slični, ljudi pričaju samo o velikom Željezničaru. Da ne nabrajam one koji su ostavili neki trag.
Isto to ima i Velež. Njihove legende su za razliku od recimo Husrefa ostajali vjerni klubu do kraja, a mogli su da idu gdje im je volja.
To je razlika između velikih klubova i udbaških tvorevina.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
au kompleksasa, nema ga nadugo i nasiroko. Sta cemo kad ode Mirvic de nas prosvijetli. Mozes i na onom pdfu hahahVirtu4l je napisao/la: ↑28 jun 2024, 17:10Naravno da imamo, kako jednom reče jedan velikan: jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Gledam neke nebitne likove za Željinu istoriju, tipa Rade Bogdanović, Mario Stanić i slični, ljudi pričaju samo o velikom Željezničaru. Da ne nabrajam one koji su ostavili neki trag.![]()
Isto to ima i Velež. Njihove legende su za razliku od recimo Husrefa ostajali vjerni klubu do kraja, a mogli su da idu gdje im je volja.
To je razlika između velikih klubova i udbaških tvorevina.![]()
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ništa ih ne može uzbuditi kao istina. 
Chef Virto odlucio da kuha danas 
Nikakvo kuhanje, evo nađi mi njihovu legendu koja tu udbašku tvorevinu doživljava na način na koji recimo tvoj klub doživljavaju Tuce, Kulja ili Vaha.
Znaš li ti da on nije znao sva slova kad je tek došao na forum? I ovo nam je hvala što smo ga opismenili.
-
Paromlinac
A, sta kaze onaj : " Predsjednik CK BiH u odijelu preskakao preko ograde, ja licno gledao. "
Inace, za namjestanje utakmice Vardar - Sarajevo (2:2), bio je angazovan Velibor Dzarovski, u gradu se o tome sasvim otvoreno pricalo, a i Dzara je to pominjao kasnije u mnogim intervjuima.
Inace, za namjestanje utakmice Vardar - Sarajevo (2:2), bio je angazovan Velibor Dzarovski, u gradu se o tome sasvim otvoreno pricalo, a i Dzara je to pominjao kasnije u mnogim intervjuima.
Pritisak Rumuna na pocetku utakmice
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ma ne treba ti Džara, Predrag Pašić je otvoreno priznao da je igrao dvije namještene utakmice u sezoni kad su osvojili titulu.Paromlinac je napisao/la: ↑28 jun 2024, 17:40Inace, za namjestanje utakmice Vardar - Sarajevo (2:2), bio je angazovan Velibor Dzarovski, u gradu se o tome sasvim otvoreno pricalo, a i Dzara je to pominjao kasnije u mnogim intervjuima.
- Beduin
- Kontakt:
Da zovem 033770360, da dodju pelcovati Stojku i brnjicu mu stave?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kako bogara Zekic, ja konto Husref se dere 
Psuje majke, bogara….
Eto mu Uta-Sarajevo 1:0
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
19vendetta87
- Kontakt:
Znaci poznajes Mirvica preko foruma, kao i mi ostaliPitarsam je napisao/la: ↑28 jun 2024, 15:07Mitomanko,19vendetta87 je napisao/la: ↑27 jun 2024, 22:43Pitarko, zanimljivo da si ranije rekao kako ne poznajes Mirvica, a sad pises kako ga znas i kako si mu pisao u vezi njegovog brata i FK Zeljeznicar?![]()
Licno (u)poznavanje je jedno,virtualno poznavanje je
Nesto sasvim drugo.
Ti@tetavegeta kao jedan od lidera botovskih odreda(43-44)
Bi trebao to valjda znati.
Kao sto napisah,Gospodina Mirvica ne znam licno,ali cemo
mozda nekad imati priliku i licno se upoznati.
Ja sam ovako po prirodi stidljiv i povucen Decko
![]()
Al stvarno sramota da si mene zvao na kafu u Vegasu, a Mirvaha jos nisi.
P.S. cekamo tu nagradnu igru od 20k
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Sta je ovo ne mozete da se sastavite s loptom
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Kad usporedis ovu igru sa onim sto je Borac pokazao prije par dana, nebo i zemlja 
Barabo kmeljina evo ja tebi zadnji put repliciram. Naduvaj mi se qite i mani me se.BarbareZeljin je napisao/la: ↑28 jun 2024, 16:03Evo 3 put ti ponavljam ,treba imati muda pa uzivo to reci. Mozes ti ovdije piskarati sta hoces. Glumiti mangupa .nokee je napisao/la: ↑28 jun 2024, 12:53Da, koja pavijanima poput tebe odgovori na tom nivou.BarbareZeljin je napisao/la: ↑27 jun 2024, 23:33
A ti si ta normalna raja. Koja pominje majku ljudima bez ikakvog povoda.
Normalna raja kad glume mangupa,ne rade to na forumu,nego to kazu u lice. Evo 2 put te podsjecam na to.
Ja nikoga uvrijedio nisam,pogotovo ne tebe. Ti si mene ocito sa nekim pomijesao. Ali za to me plaho zaboli. Kad mislis da si mangup ,onda dodjes u lice i kazes to sto imas,psujete majke,djecu,porodice. Klosari.
Evo sad cu, hoces mozda u varadero da dodjem ili ces pred ulaz? Hajde ba dijete zaobidji me.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Je li ovo novi forumski obracun na pomolu?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.