Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Mojne samo u Zelju jer te ne zasluzuju.Idi u Hajduk uzmi titulu i laganini setnja po rivi.
- MocMahale444
Eee alpa majstore zar i ti

Nesto najbolje za ligu bi bilo, Dzeko u Želji.

Puni stadioni ovo ono.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ko bi za radi dzeke dolazio na stadione?
Dajte ba ljudi sta vam je.
Bilo bi par kola euforije na sugavici ali mimo toga, stvari bi bile na istom.
Dajte ba ljudi sta vam je.
Bilo bi par kola euforije na sugavici ali mimo toga, stvari bi bile na istom.
-
- Kontakt:
Sad dobar trener kad se dovode ovi novi "Jahici " iz Amerike (afrike) itd
Nogu mislit sta bi se pisalo da je Husro trener a da ovakvi talenti potpisuju,a sad ti isti sute jer je obraz ko dzon,nista cudno od bosnje.

Nogu mislit sta bi se pisalo da je Husro trener a da ovakvi talenti potpisuju,a sad ti isti sute jer je obraz ko dzon,nista cudno od bosnje.
- invincible1921
- Kontakt:
Vjerovatno najdraza licnost poznata u BiH, nikad mi slova ruznog nisam reko radi psotovanja prema velicini i svemu sto je uradio za ovu drzavu
Ako ode Hajduk nek se slobodno vise nikad ne vrati vamo...ne jer je Hajduk hrvatski ili slicno, nego dolazis na balkan da zavrsis karijeru i odes u Hajduk jer su te nafurali da si dalmatinac posto valjda imas kafic u dubrovniku...znaci nije ni do para niti je to sad da ces ganjat nesto trofeje po stare dane u jacoj ligi nego neka izmisljena fejk ljubav
Nek misli ko sta hoce, al za mene kao navijaca zeljeznicara ako ode bilo gdje na balkanu mimo nas za mene je zavrsio za sva vremena
Ako ode Hajduk nek se slobodno vise nikad ne vrati vamo...ne jer je Hajduk hrvatski ili slicno, nego dolazis na balkan da zavrsis karijeru i odes u Hajduk jer su te nafurali da si dalmatinac posto valjda imas kafic u dubrovniku...znaci nije ni do para niti je to sad da ces ganjat nesto trofeje po stare dane u jacoj ligi nego neka izmisljena fejk ljubav
Nek misli ko sta hoce, al za mene kao navijaca zeljeznicara ako ode bilo gdje na balkanu mimo nas za mene je zavrsio za sva vremena

=\_1921_/=
E bravo. Ovo je sustina, samo sto ovo neki ne shvataju pa pricaju gdje ce doci kod nas da mu psuju, losi klubovi i slicno. Prva greska dole i biti ce balija za njih.invincible1921 je napisao/la: ↑28 jun 2024, 13:08Vjerovatno najdraza licnost poznata u BiH, nikad mi slova ruznog nisam reko radi psotovanja prema velicini i svemu sto je uradio za ovu drzavu
Nek misli ko sta hoce, al za mene kao navijaca zeljeznicara ako ode bilo gdje na balkanu mimo nas za mene je zavrsio za sva vremena![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- invincible1921
- Kontakt:
Vise cu postovat da okaci kopacke o klin i kaze nmg vise nego da ode u HajdukDamirT je napisao/la: ↑28 jun 2024, 13:10E bravo. Ovo je sustina, samo sto ovo neki ne shvataju pa pricaju gdje ce doci kod nas da mu psuju, losi klubovi i slicno. Prva greska dole i biti ce balija za njih.invincible1921 je napisao/la: ↑28 jun 2024, 13:08Vjerovatno najdraza licnost poznata u BiH, nikad mi slova ruznog nisam reko radi psotovanja prema velicini i svemu sto je uradio za ovu drzavu
Nek misli ko sta hoce, al za mene kao navijaca zeljeznicara ako ode bilo gdje na balkanu mimo nas za mene je zavrsio za sva vremena![]()
Pa zamisli koliko bi nama znacio da dodje...samo da bude tu, od marketinga promocije a da ne pricam fudbalski...i sad da ti odes u qrcev Hajduk jer eto umislio si da si nekakva legenda tamo...
I kazem da je bilo koji drugi balkanski klub gdje se igrac poput tebe jedino moze vratit da zavrsi karijeru isto bi misljenje imo kao i za Hajduk
=\_1921_/=
Nije Hajduk rival Zelji da mu navijaci to uzmu za zlo. Liga je nikakva i Zeljo je slab klub. Drzava nije ugodno mjesto za zivot, a ne radi se samo o fudbalu nego valja dovuci tu zenu i djecu. Sve to ima svoje.
Ali mimo svega, mislim da je Hajduk velika kocka i potez koji mu ne treba. Navijaci su naprosto ludi i postoji ogroman pritisak na igrace. Liga im je kompetetivnija nego ikad, a Dzeko ima 38 godina i uz gore pomenuto vece su sanse da to bude neslavna nego slavna epizoda.
Ali mimo svega, mislim da je Hajduk velika kocka i potez koji mu ne treba. Navijaci su naprosto ludi i postoji ogroman pritisak na igrace. Liga im je kompetetivnija nego ikad, a Dzeko ima 38 godina i uz gore pomenuto vece su sanse da to bude neslavna nego slavna epizoda.
- invincible1921
- Kontakt:
Da dodje u nasu ligu vise bi je pogurao nego sve do sad sto je neko gurao..Kajzer10 je napisao/la: ↑28 jun 2024, 13:25Nije Hajduk rival Zelji da mu navijaci to uzmu za zlo. Liga je nikakva i Zeljo je slab klub. Drzava nije ugodno mjesto za zivot, a ne radi se samo o fudbalu nego valja dovuci tu zenu i djecu. Sve to ima svoje.
Sta bolan ima dovuci zenu i djecu, pa lik bi bio bog koji hoda zemljom da dodje..sta mu moze falit? ..ili mozda hoces rec da je dzeko drugi mentalitet pa se nece smac medju svojim narodom? Covjek doslovno ne mora ni trenirat zeljo mu moze bit ko termin i da opet bude najbolji i da opet Zelji pa i ligi/ drzavi toliko puno donese
Uostalom pricas 20 godina ljubav zeljo sarajevo ovo ono, ali eto ipak ti ne bih ikad vamo vise krocio..de bgt
Eto nek ga klosari iz torcide postorjavaju i yebu mi balkjsku mater na prvu grsku, to je sigurno jako ugodno za zivjet
=\_1921_/=
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo. Bukvalno meča neću više pogledat, nije da će mu nešto značiti što ga neću gledat ali gubi ovim status legende bh sporta. Ako već dolaziš na balkan onda dođi u klub gdje si ponikao. Svakako mu to u životu i ne treba, da dolazi na balkan al ako već hoćeš onda to mora biti Željo.invincible1921 je napisao/la: ↑28 jun 2024, 13:08Vjerovatno najdraza licnost poznata u BiH, nikad mi slova ruznog nisam reko radi psotovanja prema velicini i svemu sto je uradio za ovu drzavu
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Lik im održava klub na životu, svojim transferima već godinama, a oni pjene što ide u Hajduk.
Pa nemate mu pravo ništa reći.

Pa nemate mu pravo ništa reći.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- MocMahale444
Eh aferim bravoinvincible1921 je napisao/la: ↑28 jun 2024, 13:08Vjerovatno najdraza licnost poznata u BiH, nikad mi slova ruznog nisam reko radi psotovanja prema velicini i svemu sto je uradio za ovu drzavu

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Vjedva cekam novembar kad udje u tradicionalni kloc mode nekoliko tekmi zaredom pa kad mu krenu tursku majku psovati
-
- Kontakt:
- bavariapivo
- Kontakt:
- Trebinjac94
- Kontakt:
Po ovome što sam upravo pročitao na forumu, da je Edin prešao u Galatu ili Bešiktaš naebo bi, sva sreća ode u Fener.
Blue Train
- PeppermintSA
- Kontakt:
Lik ce u hajduku uzeti minimalno pola miliona eura, a ovi se ibrete sto nece u Zelju da isplacuje iz svog dzepa plate ostalim igracima
sramota, umjesto da se vrati u bih ide u ebeni hajduk zavrsit karijeru...
Pa Dzeko je hrvat i ima hrvatsko drzavljanstvo , sto nebi u hrvatsku?