Edin Džeko

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Licniznanstvenik
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Licniznanstvenik » 26 jun 2024, 23:23

Turci pišu da izgleda da nema ništa od Džeke u Hajduku...
zar i ti sine Ivane!?

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 28 jun 2024, 07:49

Mojne samo u Zelju jer te ne zasluzuju.Idi u Hajduk uzmi titulu i laganini setnja po rivi.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 28 jun 2024, 07:55

Alipasino je napisao/la:
28 jun 2024, 07:49
Mojne samo u Zelju jer te ne zasluzuju.Idi u Hajduk uzmi titulu i laganini setnja po rivi.
Eee alpa majstore zar i ti :( ode alpa u mornare.

Nesto najbolje za ligu bi bilo, Dzeko u Želji. :kafa:
Puni stadioni ovo ono.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 28 jun 2024, 09:53

Ko bi za radi dzeke dolazio na stadione?

Dajte ba ljudi sta vam je.

Bilo bi par kola euforije na sugavici ali mimo toga, stvari bi bile na istom.

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 28 jun 2024, 10:10

Sad dobar trener kad se dovode ovi novi "Jahici " iz Amerike (afrike) itd :clap:
Nogu mislit sta bi se pisalo da je Husro trener a da ovakvi talenti potpisuju,a sad ti isti sute jer je obraz ko dzon,nista cudno od bosnje.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 28 jun 2024, 13:08

Vjerovatno najdraza licnost poznata u BiH, nikad mi slova ruznog nisam reko radi psotovanja prema velicini i svemu sto je uradio za ovu drzavu

Ako ode Hajduk nek se slobodno vise nikad ne vrati vamo...ne jer je Hajduk hrvatski ili slicno, nego dolazis na balkan da zavrsis karijeru i odes u Hajduk jer su te nafurali da si dalmatinac posto valjda imas kafic u dubrovniku...znaci nije ni do para niti je to sad da ces ganjat nesto trofeje po stare dane u jacoj ligi nego neka izmisljena fejk ljubav

Nek misli ko sta hoce, al za mene kao navijaca zeljeznicara ako ode bilo gdje na balkanu mimo nas za mene je zavrsio za sva vremena :bih:
=\_1921_/=

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 28 jun 2024, 13:10

invincible1921 je napisao/la:
28 jun 2024, 13:08
Vjerovatno najdraza licnost poznata u BiH, nikad mi slova ruznog nisam reko radi psotovanja prema velicini i svemu sto je uradio za ovu drzavu

Ako ode Hajduk nek se slobodno vise nikad ne vrati vamo...ne jer je Hajduk hrvatski ili slicno, nego dolazis na balkan da zavrsis karijeru i odes u Hajduk jer su te nafurali da si dalmatinac posto valjda imas kafic u dubrovniku...znaci nije ni do para niti je to sad da ces ganjat nesto trofeje po stare dane u jacoj ligi nego neka izmisljena fejk ljubav

Nek misli ko sta hoce, al za mene kao navijaca zeljeznicara ako ode bilo gdje na balkanu mimo nas za mene je zavrsio za sva vremena :bih:
E bravo. Ovo je sustina, samo sto ovo neki ne shvataju pa pricaju gdje ce doci kod nas da mu psuju, losi klubovi i slicno. Prva greska dole i biti ce balija za njih.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 28 jun 2024, 13:16

DamirT je napisao/la:
28 jun 2024, 13:10

E bravo. Ovo je sustina, samo sto ovo neki ne shvataju pa pricaju gdje ce doci kod nas da mu psuju, losi klubovi i slicno. Prva greska dole i biti ce balija za njih.
Vise cu postovat da okaci kopacke o klin i kaze nmg vise nego da ode u Hajduk

Pa zamisli koliko bi nama znacio da dodje...samo da bude tu, od marketinga promocije a da ne pricam fudbalski...i sad da ti odes u qrcev Hajduk jer eto umislio si da si nekakva legenda tamo...

I kazem da je bilo koji drugi balkanski klub gdje se igrac poput tebe jedino moze vratit da zavrsi karijeru isto bi misljenje imo kao i za Hajduk
=\_1921_/=

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 28 jun 2024, 13:25

Nije Hajduk rival Zelji da mu navijaci to uzmu za zlo. Liga je nikakva i Zeljo je slab klub. Drzava nije ugodno mjesto za zivot, a ne radi se samo o fudbalu nego valja dovuci tu zenu i djecu. Sve to ima svoje.

Ali mimo svega, mislim da je Hajduk velika kocka i potez koji mu ne treba. Navijaci su naprosto ludi i postoji ogroman pritisak na igrace. Liga im je kompetetivnija nego ikad, a Dzeko ima 38 godina i uz gore pomenuto vece su sanse da to bude neslavna nego slavna epizoda.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 28 jun 2024, 13:32

Kajzer10 je napisao/la:
28 jun 2024, 13:25
Nije Hajduk rival Zelji da mu navijaci to uzmu za zlo. Liga je nikakva i Zeljo je slab klub. Drzava nije ugodno mjesto za zivot, a ne radi se samo o fudbalu nego valja dovuci tu zenu i djecu. Sve to ima svoje.

Ali mimo svega, mislim da je Hajduk velika kocka i potez koji mu ne treba. Navijaci su naprosto ludi i postoji ogroman pritisak na igrace. Liga im je kompetetivnija nego ikad, a Dzeko ima 38 godina i uz gore pomenuto vece su sanse da to bude neslavna nego slavna epizoda.
Da dodje u nasu ligu vise bi je pogurao nego sve do sad sto je neko gurao..

Sta bolan ima dovuci zenu i djecu, pa lik bi bio bog koji hoda zemljom da dodje..sta mu moze falit? ..ili mozda hoces rec da je dzeko drugi mentalitet pa se nece smac medju svojim narodom? Covjek doslovno ne mora ni trenirat zeljo mu moze bit ko termin i da opet bude najbolji i da opet Zelji pa i ligi/ drzavi toliko puno donese

Uostalom pricas 20 godina ljubav zeljo sarajevo ovo ono, ali eto ipak ti ne bih ikad vamo vise krocio..de bgt

Eto nek ga klosari iz torcide postorjavaju i yebu mi balkjsku mater na prvu grsku, to je sigurno jako ugodno za zivjet
=\_1921_/=

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 28 jun 2024, 17:55

Bravo. Bukvalno meča neću više pogledat, nije da će mu nešto značiti što ga neću gledat ali gubi ovim status legende bh sporta. Ako već dolaziš na balkan onda dođi u klub gdje si ponikao. Svakako mu to u životu i ne treba, da dolazi na balkan al ako već hoćeš onda to mora biti Željo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 28 jun 2024, 18:08

Lik im održava klub na životu, svojim transferima već godinama, a oni pjene što ide u Hajduk. :oops:
Pa nemate mu pravo ništa reći.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 28 jun 2024, 19:56

Eh aferim bravo 👏 :thumbup:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

TefalTava
Kontakt:

Post Postao/la TefalTava » 28 jun 2024, 20:15

Vjedva cekam novembar kad udje u tradicionalni kloc mode nekoliko tekmi zaredom pa kad mu krenu tursku majku psovati

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 28 jun 2024, 20:21

JonSnow je napisao/la:
28 jun 2024, 18:08
Lik im održava klub na životu, svojim transferima već godinama, a oni pjene što ide u Hajduk. :oops:
Bas. Davno bi se ugasili da nisu godinama kapale pare procenta od transfera.

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 28 jun 2024, 20:26

JonSnow je napisao/la:
28 jun 2024, 18:08
Nezahvalna stoka

Trebinjac94
Kontakt:

Post Postao/la Trebinjac94 » 28 jun 2024, 20:33

Po ovome što sam upravo pročitao na forumu, da je Edin prešao u Galatu ili Bešiktaš naebo bi, sva sreća ode u Fener.
Blue Train

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 28 jun 2024, 22:47

Lik ce u hajduku uzeti minimalno pola miliona eura, a ovi se ibrete sto nece u Zelju da isplacuje iz svog dzepa plate ostalim igracima

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 28 jun 2024, 23:06

sramota, umjesto da se vrati u bih ide u ebeni hajduk zavrsit karijeru...

KoloDD
Kontakt:

Post Postao/la KoloDD » 28 jun 2024, 23:08

Pa Dzeko je hrvat i ima hrvatsko drzavljanstvo , sto nebi u hrvatsku? 😉

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos, Google Adsense [Bot], L-Train, Rimes87 i 43 gosta.