Vratićete Alabu sa posudbe ili će on ostati u Hoffenheimu? Što se tiče tog krila, pa dovođenjem Coentrao-a ste riješili i taj problem. Dakle, u slučaju neke povrede Robbena i Riberyja, sigurno da on može uskočiti. Dakako, i dalje sam mišljenja da biste trebali i jedno back-up krilo, jer svi znamo koliko utakmica zajedno odigraju Ribery i Robben. 

Što se tiče pojačanja u odbrani, pa Boateng bi bio kao kec na desetku. Momak može igrati desnog beka i štopera, tako da biste i tako pojačali 2 pozicije u odbrani. Lahm bi mog'o ponekad i predahnuti protiv protivnika koji i nisu neki bauk, te ne bi mor'o u sezoni igrati svaku prokletu utakmicu.
Golman je također potreban, jer Kraft nije osoba kojoj bih ja povjerio tu ulogu (1. golmana, dakako). Neuer (ako se ne varam, @Anton je pis'o kako je to sve sređeno) je odličan izbor; sigurno je u top 10 golmana (Buffon, Casillas, Lloris, Akinfeev, Stekelemburg, VDS, De Gea, Cruz 

, Cech), a za istog je ipak potrebno izdvojiti poveću svotu novca. Mada, ni Akinfeev ne bi bio toliko skup, jer mu ugovor ističe naredne sezone. Dakle, možda bi uprava trebala krenuti u tom pravcu.
U svakom slučaju, potrebno je puno iskeširati da bi se učvrstila i dobrano pojačala ova ekipa. Svakako je sljedeće sezone finale CL na A.A. a to sigurno daje dodatni motiv igračima i upravi da se nađu tamo. Sa ovakvim kadrom to sigurno ne bi uspjeli, al' sa 4-5 pojačanja bi sigurno ušli u uži krug favorita. 
Naravno, i dalje mislim kako je eventualno dovođenje Dante-a notorna glupost. Ja ga ne bi doveo ni za 2 Eura.  

Btw, također se nadam da je operacija "dovodimo One Hit Wondere" prestala: Karimi, Schlaudraff, Ismael, Jansen...završena. Dakle, što manje tih igrača koji nemaju važne utakmice u svojim nogama, a što više provjerenih igrača (zašto da se ne proba sa Marinom?).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”