FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Guliashvili isti Hasić. 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Momcima prva utakmica zajedno, sta ste ocekivali od durakovica kojeg svi otpisujemo. Pa i sa onakvim sastavom je bilo ideje, znalo se sta treba.
Radimo build up, totalna reogranizacija u igri.
Zekic ima ono nesto.
Do prvog kiksa protiv Goska jer smo mi Fk Bog himself 15orostuki sampion lige prvaka i sta sve ne… za nas je porazavajuce biti porazen. Ovo je sport bez poraza…
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Prvo poluvrijeme loše. Dura mi je na lijevom štoperu djelovao okej. Kakav je onaj lik kojeg je čuvao ne znam, uglavnom djelovao mi je okej. Matanović, Eldar i Edin kao i po običaju izgubljeni slučajevi. Drugo poluvrijeme kad je ušla ozbiljnija ekipa odmah puno bolje i rutinski. Amar najbolji desni bek like već odavno. Đorđević i onaj drugi veznjak na prvu djeluju jako dobro. Naprijed imamo stvarno veliki kapacitet, Hamza, Renan, Guli. Tiro genije
Nisam nikako njegova pristalica, ogadio mi se na onom turniru, al povalja ih malac na kraju majstorski pa ćemo ga po starom pitarskom običaju proglasiti igračinom. Rezultat ko rezultat nebitan, raduje igra u drugom poluvremenu. Fali nam par igrača da budemo ozbiljna ekipa, valjda se to riješi.

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Sta kazes kralju? Gdje si poletio strucnjakPitar6785 je napisao/la: ↑28 jun 2024, 18:33Iz koje drzave dolazi ova ekipa, i koji rang takmicenja oni igraju..
Nema veze sto je ovo nas B tim A TIM nece mnogo bolje izgledat jer i u ovom tumu uz prvig pol imas 4 igraca iz udarnih 11, bice miss balans al zavrsnica i pasovi u prostor prenos lopte u 16 terac spor..
Mislim da ce keremah dat go iz njihove greske jer obrana im je sporija
holyman donDondon Bosniacum Lilium Maroon1946 PeppermintSA vas 5 ste stranicu foruma okupirali kako lose igramo, nema vama pomoci moje legende. Da cujem misljenja sad strucnjak do strucnjaka
Vala puno kakitr i za prvo poluvrijeme.
Ona prva ekipa nit je kad se srela u putu ni nista, prstite igrace kako traze od nekoga da im kaze sta i gfje da urade. Veznjaka nismo imali jer mehmedovic i julardzija nemaju nikakvu kreativnost, ne znaju prenijeti loptu i pnda je bilo nabijanja. Mujkic sa 20 i iskustvom seniorskog fudbala vise sam ocekivao ali ok, prva tekma strah.
Golman vala nista vidio nisam jer nije se imalo sta... Fino igra nogom. Desno solidna tekma ovaj novi, lijevo alajmovic sa 17 godina i vise nego dobro, juniori nikada nisu igrali 352 i tu je kod njih problem. Na stoperu je puno bolje odigrao (očekivano). U napadu nismo nista vidjeli jer lopti gore nije bilo...
Gulijašvili je najveca greska sarajeva jer je otišao u velež, momak je nas ponajbolji igrač.
Ona prva ekipa nit je kad se srela u putu ni nista, prstite igrace kako traze od nekoga da im kaze sta i gfje da urade. Veznjaka nismo imali jer mehmedovic i julardzija nemaju nikakvu kreativnost, ne znaju prenijeti loptu i pnda je bilo nabijanja. Mujkic sa 20 i iskustvom seniorskog fudbala vise sam ocekivao ali ok, prva tekma strah.
Golman vala nista vidio nisam jer nije se imalo sta... Fino igra nogom. Desno solidna tekma ovaj novi, lijevo alajmovic sa 17 godina i vise nego dobro, juniori nikada nisu igrali 352 i tu je kod njih problem. Na stoperu je puno bolje odigrao (očekivano). U napadu nismo nista vidjeli jer lopti gore nije bilo...
Gulijašvili je najveca greska sarajeva jer je otišao u velež, momak je nas ponajbolji igrač.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Drugo poluvrijeme vrh. Samo bez zalijetanja i lozenja po ko zna koji put
IGRAJ BORDO-BIJELI!

IGRAJ BORDO-BIJELI!
-
- Kontakt:
Fuck you Aktobe!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kao što se i moglo namirisati, Đorđević će bit baš fin igrač. Ima lik znanja, tehnike, svega.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nestalo interneta... 

Od borbe za opstanak do prvaka svemira, bez citanja proteklih 10 stranica..
Ljudi pripremne su utakmice, dosta se stvari testira proba.. Dosta se rotira.. Ono pozitivno sto smo mogli vidjeti ZZ i Djordjevic ce biti najveca pojacanja, za sada..
Ljudi pripremne su utakmice, dosta se stvari testira proba.. Dosta se rotira.. Ono pozitivno sto smo mogli vidjeti ZZ i Djordjevic ce biti najveca pojacanja, za sada..
Guli najvece pojacanje
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Kvazi stručnjaci popljuvaše transfer Đorđevića, lik pokaza da će biti nosioc igre i lider ekipe...
zar je neko sumnjao u preokret sampiona pripremnih utakmica
Ovo je samo pripremna ljudi. Nit kuditi nit hvaliti.
-
- Kontakt:
To je on, nema imena na dresu
Od 5.-6. mjesta u prvom poluvremenu do laganog šetanja preko Aktobea u drugom
Đorđević stigao preko oca, brata, amidže, menadžerski igrač, ko je nama pojačanje iz Surdulice
do kivanja u zvijezde u prvih 45 minuta koje je odigrao
Ima toga još, ali ove dvije paralele su mi najjače

Đorđević stigao preko oca, brata, amidže, menadžerski igrač, ko je nama pojačanje iz Surdulice

Ima toga još, ali ove dvije paralele su mi najjače
Zadnja izmjena: insimadop, dana/u 28 jun 2024, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
Da, to je on
Ma vidi se prije svega da je školovan igrač, ne davi lik loptu, brzo razmišlja, precizni pasovi, oštri, i to je sva suština
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma Rozman je ubio samopouzdanje u ovim igracima, ja sam znao da dodje neki barem solidan trener da ce to liciti na nesto, nikad Sarajevo gori fudbal nije igralo nego s Rozmanom, jos kakvu je selekciju igraca napravio, vidim da je protivnik sa sredine tabele Rumunije i ne treba euforisati, ali sa Simonom mi akcije protiv Slobode nismo imali..
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90, Vanja8 i 27 gostiju.