Hoce to kad te šampioni u par godina ostave na minus 100

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ko to garantujeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jun 2024, 20:21Pa nije još kraj prelaznog roka ljudi dragi, dovest će se još 2 do 3 igrača koja mogu razliku na terenu napraviti.
Dignite malo ručnu, polako.
Holy, veća imena sacekaju veće i bolje ponude, pa ako im je Hašim, eto njih kod nasholyman je napisao/la: ↑28 jun 2024, 20:49Ko to garantujeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jun 2024, 20:21Pa nije još kraj prelaznog roka ljudi dragi, dovest će se još 2 do 3 igrača koja mogu razliku na terenu napraviti.
Dignite malo ručnu, polako.
Zar se ti nisi lijepo pozdravio sa ovim pdfom?
To je vec postenoPitar6785 je napisao/la: ↑28 jun 2024, 20:04Mislio sam da ce primjenit kompletan tim, al treba bit posten i pruznat kad se pogrijesi..bvsic je napisao/la: ↑28 jun 2024, 19:26Sta kazes kralju? Gdje si poletio strucnjakPitar6785 je napisao/la: ↑28 jun 2024, 18:33Iz koje drzave dolazi ova ekipa, i koji rang takmicenja oni igraju..
Nema veze sto je ovo nas B tim A TIM nece mnogo bolje izgledat jer i u ovom tumu uz prvig pol imas 4 igraca iz udarnih 11, bice miss balans al zavrsnica i pasovi u prostor prenos lopte u 16 terac spor..
Mislim da ce keremah dat go iz njihove greske jer obrana im je sporija
holyman donDondon Bosniacum Lilium Maroon1946 PeppermintSA vas 5 ste stranicu foruma okupirali kako lose igramo, nema vama pomoci moje legende. Da cujem misljenja sad strucnjak do strucnjaka
Dobri smo igrali u drugom pol
Isto se i meni ucinilo, mislim da bi iliev ono lagano pokupioluckystrike je napisao/la: ↑28 jun 2024, 21:10Nisam nešto s naročitom pozornošću pratio utakmicu, društvo, priča, meza... međutim koliko sam upratio primljeni gol može Rockovu na dušu, Duraković, Matanović i Mehmedović tanki. S druge strane Kera, Lija, Guli razigrani, Beganović i Čataković nastavili gdje su stali. Novajlija Đorđević ima šlifa, Hamzić učestvovao u oba gola, pozitivno sam iznenađen.
Drugo poluvrijeme pokazalo da je kontra napad opasan, igra po izgubljenoj lopti zadovoljavajuća, kreacija solidna.
Suma sumarum nije loše za prijateljsku, djeluje obećavajuće.
Ma ondje covjek sam k'o duh bio, niko ga nije ni omeo vala.bvsic je napisao/la: ↑28 jun 2024, 21:12Isto se i meni ucinilo, mislim da bi iliev ono lagano pokupioluckystrike je napisao/la: ↑28 jun 2024, 21:10Nisam nešto s naročitom pozornošću pratio utakmicu, društvo, priča, meza... međutim koliko sam upratio primljeni gol može Rockovu na dušu, Duraković, Matanović i Mehmedović tanki. S druge strane Kera, Lija, Guli razigrani, Beganović i Čataković nastavili gdje su stali. Novajlija Đorđević ima šlifa, Hamzić učestvovao u oba gola, pozitivno sam iznenađen.
Drugo poluvrijeme pokazalo da je kontra napad opasan, igra po izgubljenoj lopti zadovoljavajuća, kreacija solidna.
Suma sumarum nije loše za prijateljsku, djeluje obećavajuće.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.