Đorđević,Beganović ,Čataković urinirali po labrnjama,još da dođu dva pojačanja i fekalije se vraćaju u prirodno staništepjankesarajevo je napisao/la: ↑28 jun 2024, 22:19Ovako ce biti svaki put kad budemo gubili. Fekalije izadju na povrsinu, pa ih voda odnese kad preokrenemo.
Da maoo dodju sebi pa ce oni opet sutra sr at
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ZZ je najveće pojačanje! U revanšu 18.07.
20 000 će nas biti, najmanje.
20 000 će nas biti, najmanje.
-
johntravolta123
- Kontakt:
Kako vidim onaj Catic je danas igrao za Wehen
Oj kako bi nam valjao , Durakovic nikako da se dozove a ko zna i hoce li
Nisam danas stigao gledati utakmicu
Kakvi su bili Nurkovic i Hamzic ?
Kakvi su bili Nurkovic i Hamzic ?
Bog Bosna i Bošnjaci
Isto mislim, kontre po lijevoj strani uhh, strasnu brzinu ima. Mislim da sa njim bi se ekipa upotpunila aBdjohntravolta123 je napisao/la: ↑28 jun 2024, 22:29Kako vidim onaj Catic je danas igrao za Wehen
Dobro je i to što je polivalentan. U slučaju da Alajmovića krene npr, možeš ga koristiti i na nekoj drugoj poziciji.bvsic je napisao/la: ↑28 jun 2024, 22:33Isto mislim, kontre po lijevoj strani uhh, strasnu brzinu ima. Mislim da sa njim bi se ekipa upotpunila aBdjohntravolta123 je napisao/la: ↑28 jun 2024, 22:29Kako vidim onaj Catic je danas igrao za Wehen
Btw, čestitke momcima na pobjedi.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐×8
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
L : ⭐𝘅𝟴
K : ⭐𝘅𝟳
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
L : ⭐×7
K : ⭐×8
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
L : ⭐𝘅𝟴
K : ⭐𝘅𝟳
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
-
johntravolta123
- Kontakt:
Valjao bi pravo ali ovo igranje za svoju ekipu mi bas ne govori da ce doci , nadam se da se varam.bvsic je napisao/la: ↑28 jun 2024, 22:33Isto mislim, kontre po lijevoj strani uhh, strasnu brzinu ima. Mislim da sa njim bi se ekipa upotpunila aBdjohntravolta123 je napisao/la: ↑28 jun 2024, 22:29Kako vidim onaj Catic je danas igrao za Wehen
Kao sto sam danas i napisao Francis bolje odigra na ne prirodnoj poziciji nego Durakovic.
Tu nam bas skripi a mislim da je ovaj Jovic doveden za stopera sa Soldom da se mijenja tako da se vjerovatno trazi LB
- luckystrike
- Kontakt:
Ozbiljan golman ne prima gol glavom iz peterca nakon kornera, tim više što nije bilo gužve morao je čistiti ako ne i uhvatiti loptu.SarajevoNG je napisao/la: ↑28 jun 2024, 21:19Ma ondje covjek sam k'o duh bio, niko ga nije ni omeo vala.bvsic je napisao/la: ↑28 jun 2024, 21:12Isto se i meni ucinilo, mislim da bi iliev ono lagano pokupioluckystrike je napisao/la: ↑28 jun 2024, 21:10Nisam nešto s naročitom pozornošću pratio utakmicu, društvo, priča, meza... međutim koliko sam upratio primljeni gol može Rockovu na dušu, Duraković, Matanović i Mehmedović tanki. S druge strane Kera, Lija, Guli razigrani, Beganović i Čataković nastavili gdje su stali. Novajlija Đorđević ima šlifa, Hamzić učestvovao u oba gola, pozitivno sam iznenađen.
Drugo poluvrijeme pokazalo da je kontra napad opasan, igra po izgubljenoj lopti zadovoljavajuća, kreacija solidna.
Suma sumarum nije loše za prijateljsku, djeluje obećavajuće.
Ono je go protiv bilo koje ekipe i ono se ne smije vise onako braniti korner.
Kod nas je tanka linija između očaja i euforije.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- belosevic23
- Kontakt:
Bas je Dura enigma, nikako da se sastavi, lose odluke, losi pasovi, duge lopte bez cilja...bas nista mu ne ide..ne znam kako je u Igmanu onako razvalio sezonu, na koju forujohntravolta123 je napisao/la: ↑28 jun 2024, 22:29Kako vidim onaj Catic je danas igrao za Wehen
Hajde da vidimo i to brate al ovo do sad je katastrofaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jun 2024, 20:21Pa nije još kraj prelaznog roka ljudi dragi, dovest će se još 2 do 3 igrača koja mogu razliku na terenu napraviti.
Dignite malo ručnu, polako.
- jurisicduska
- Kontakt:
Ponikao u zeljeznicaru. Nije ga trebalo ni dovoditi. Da smo normalni. Ali eto.belosevic23 je napisao/la: ↑28 jun 2024, 23:11Bas je Dura enigma, nikako da se sastavi, lose odluke, losi pasovi, duge lopte bez cilja...bas nista mu ne ide..ne znam kako je u Igmanu onako razvalio sezonu, na koju forujohntravolta123 je napisao/la: ↑28 jun 2024, 22:29Kako vidim onaj Catic je danas igrao za Wehen
Ne znam sto ga je iko i dovodio u vezu sa nama.. covjek kod Zekica skroz malo igrao, nema smisla da ga dovodi a nije ga tamo "mirisao".Lucas je napisao/la: ↑28 jun 2024, 21:52Kristijan Lovrić (28), bivši reprezentativac Hrvatske, koji se pominjao i kao mogući Zmaj, napustio je Osijek i dovodio se u vezu sa FK Sarajevo, ali čini se da od dolaska na Koševo nema ništa.
kako piše Index on je na meti škotskog Aberdeena. Osijek više ne računa na krilnog igrača, a navijačima škotskog velikana nije promaklo da je Lovrić na društvenim mrežama zapratio Alana Burrowsa, generalnog direktora kluba koji je u nedavno završenoj sezoni osvojio prvo mjesto u ligi za ostanak, odnosno sedmo mjesto.
Lovrić prati i Slobodana Rubežića, stopera Aberdeena, a po mnogima je to još jedan znak koji ga približava Škotskoj.
Mislim da je bespotreban iskreno, nama treba dobar wing bek, neki crnac cak kad bi ovde pao, da trci ko kerim al da zna odbranu pfZastone je napisao/la: ↑28 jun 2024, 23:23Ne znam sto ga je iko i dovodio u vezu sa nama.. covjek kod Zekica skroz malo igrao, nema smisla da ga dovodi a nije ga tamo "mirisao".Lucas je napisao/la: ↑28 jun 2024, 21:52Kristijan Lovrić (28), bivši reprezentativac Hrvatske, koji se pominjao i kao mogući Zmaj, napustio je Osijek i dovodio se u vezu sa FK Sarajevo, ali čini se da od dolaska na Koševo nema ništa.
kako piše Index on je na meti škotskog Aberdeena. Osijek više ne računa na krilnog igrača, a navijačima škotskog velikana nije promaklo da je Lovrić na društvenim mrežama zapratio Alana Burrowsa, generalnog direktora kluba koji je u nedavno završenoj sezoni osvojio prvo mjesto u ligi za ostanak, odnosno sedmo mjesto.
Lovrić prati i Slobodana Rubežića, stopera Aberdeena, a po mnogima je to još jedan znak koji ga približava Škotskoj.
Daj boze i 12 000 da bude. Prosle godinu su iznova dali neku laznu nadu i prevarili raju, ove sezone nema toga vise. Puna je neka stvar svima sranjja koja ova kriminalna uprava pravi. Ali i tih 10, 12, 14 hiljada koliko vec bude bilo na tribinama, bit ce dovoljna da se nahebemo majke svima u pocasnoj lozi.
Ako odigramo dobro i prođemo dalje,prema loži ide aplauz i ovacije,mislim da dva dobra pojačanja mogu okrenuti mnoge stvariEvander je napisao/la: ↑28 jun 2024, 23:26Daj boze i 12 000 da bude. Prosle godinu su iznova dali neku laznu nadu i prevarili raju, ove sezone nema toga vise. Puna je neka stvar svima sranjja koja ova kriminalna uprava pravi. Ali i tih 10, 12, 14 hiljada koliko vec bude bilo na tribinama, bit ce dovoljna da se nahebemo majke svima u pocasnoj lozi.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ovo je solidan tim za našu ligu, dobro bi bilo dovesti jos 1ili 2 igrača al koji ce odmah podignuti kvalitet.
Nama fali dobra desetka,razigravač koji zna lopte i dobar lijevi bek i to je to,možda iskoči i neko od omladinacabordobijeli je napisao/la: ↑28 jun 2024, 23:33Ovo je solidan tim za našu ligu, dobro bi bilo dovesti jos 1ili 2 igrača al koji ce odmah podignuti kvalitet.
Trenutno korisnika/ca: Ghost67, Laganini1986, PingoFTW i 38 gostiju.