Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bgm bit će teško zadržati Čatakovića
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Hoće li FK Sarajevo opet biti šampion priprema
to im je jedina titula koju mogu osvojiti 

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- Beduin
- Kontakt:
Nevjerovatno je da se vrati covjek nakon godinu dana ovdje a pojedine pomije i dalje hodaju bez brnjice, dok pjena lije niz gubice. Treba trknuti do mesnice uzeti kostiju pa im baciti da se umire.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ništa je ovo. Ovo je samo mali dio te vesele družine, sačekaj da počne prvenstvo pa ćeš da vidiš najniži oblik ljudskog roda i da se uvjeriš da dno ne postoji.
Gdje je to raslo, išlo u školu, obrazovalo se, ko je to odgajao... hiljadu je pitanja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jel Zeljeznicar poslao ponudu za Dzeku pa su kivni sto ide u Hajduk a ne kod njih?
Il su ocekivali sam da se javi da dodje igrat,citam dosta pogrdne komentare za njega pa ne razumijem,ispada kao da je birao izmedju dvije strane a ja ovde vidim da ga samo Hajduk ganja pa neshvatam ljutnju?
Il su ocekivali sam da se javi da dodje igrat,citam dosta pogrdne komentare za njega pa ne razumijem,ispada kao da je birao izmedju dvije strane a ja ovde vidim da ga samo Hajduk ganja pa neshvatam ljutnju?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!
Frajko je ubačeni element koji namjerno piše ove gadosti da bi isprovocirao i drugu stranu i tako započeo bruku od uvreda jednima drugima. Onda se sa strane smije i jednima i drugima jer su glupi što su pali pod ovakav narativ.
Jedino je administracija gora od njega jer dopušta ovo, a nije da ne vide, jer je svaki post prijavljen.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Nije jedini, ima njih više a i virtualni je isti.Balorda je napisao/la: ↑28 jun 2024, 21:04Frajko je ubačeni element koji namjerno piše ove gadosti da bi isprovocirao i drugu stranu i tako započeo bruku od uvreda jednima drugima. Onda se sa strane smije i jednima i drugima jer su glupi što su pali pod ovakav narativ.
Jedino je administracija gora od njega jer dopušta ovo, a nije da ne vide, jer je svaki post prijavljen.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Zrinjski-Vllaznia skuplji izlaz nego ulaz
Ma ne, nije on toliko pametan. Čovjeka su jednostavno stigle godine, ubi ga samoća, razdražljiv, zalutao na sportski forum jer mu je to bila dobra veza sa BiH.
Adminisracija tu ne može ništa, banovan je preko 50 puta i sigurno već sad ima pet novih nickova u šteku. Ovaj mu je najduže trajao.
Tužna priča, vjeruj mi.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Američki psihopat.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
NajpostenijeDevedesetka je napisao/la: ↑28 jun 2024, 18:52Ajde k'o mrmot napiši na papir sljedeci put popišaj se svima usta
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ma pusti budalu, samo na ignore.
Elem, raduje me što je na Kromolju stanje redovno, šampionska igra danas protiv Rumuna, najave svega i svačega, a tek je prošla samo jedna prijateljska. Već nakon treće kreće bosanski Dinamo i pišanje po ligi.
Povedi ih Zorane.
Elem, raduje me što je na Kromolju stanje redovno, šampionska igra danas protiv Rumuna, najave svega i svačega, a tek je prošla samo jedna prijateljska. Već nakon treće kreće bosanski Dinamo i pišanje po ligi.

Povedi ih Zorane.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Nemoj mozda da dodjes,hajde molim te dodji. Smradu lajavi,mozes samo iza nekog nicka da se krijes. Pic ke forumske.nokee je napisao/la: ↑28 jun 2024, 18:20Barabo kmeljina evo ja tebi zadnji put repliciram. Naduvaj mi se qite i mani me se.BarbareZeljin je napisao/la: ↑28 jun 2024, 16:03Evo 3 put ti ponavljam ,treba imati muda pa uzivo to reci. Mozes ti ovdije piskarati sta hoces. Glumiti mangupa .
Ja nikoga uvrijedio nisam,pogotovo ne tebe. Ti si mene ocito sa nekim pomijesao. Ali za to me plaho zaboli. Kad mislis da si mangup ,onda dodjes u lice i kazes to sto imas,psujete majke,djecu,porodice. Klosari.
Evo sad cu, hoces mozda u varadero da dodjem ili ces pred ulaz? Hajde ba dijete zaobidji me.
- MocMahale444
miky_hz je napisao/la: ↑28 jun 2024, 19:47Jel Zeljeznicar poslao ponudu za Dzeku pa su kivni sto ide u Hajduk a ne kod njih?
No sikiriki dragi nas pitaru.
Bit ce kako Amra veli, on nema prava na rijec.
Đon obraz ili merhametli Dzeko.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Zbog cega se tolerisu postovi ovog psihopate? Sta treba jos da uradi pa da napokon dobije ban?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Beduin
- Kontakt:
Trebate svi na FOE staviti ovog retarda, kad shvati da ga niko ne registruje i cita mozda nas obraduje prisustvom u crnoj hronici i citulji.
Ovako ga citirate pa ga moramo i mi citati koji ne zelimo.
Ovako ga citirate pa ga moramo i mi citati koji ne zelimo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Jak je taj pitarski savez u porodici Dzeko,kazu djeca im u bordo dresovima setaju...MocMahale444 je napisao/la: ↑28 jun 2024, 23:11miky_hz je napisao/la: ↑28 jun 2024, 19:47Jel Zeljeznicar poslao ponudu za Dzeku pa su kivni sto ide u Hajduk a ne kod njih?
No sikiriki dragi nas pitaru.
Bit ce kako Amra veli, on nema prava na rijec.
Đon obraz ili merhametli Dzeko.