FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
J.bo vas dzeko 4 ispadaju ove godine s ovim sastavom smo ozbiljni kandidati za drugu ligu vi se zamarate 3 dana sa dzekom.
-
- Kontakt:
Kakvi su utisci sa treninga?
- MocMahale444

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Kad mu bude vrijeme za kraj, doci ce.MocMahale444 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 10:41Mogao bi i Dzeko, vidis kako igraci pokazu postovanje pred kraj karijere.
Fk Željezničar.
Profil ljudi degena koji ovdje pisu moze se vidjeti kad neko psuje Dzeki sto ide u hajduk. Sta se tu ima dalje komentarisati.

A ti **** amru u sisu raspalu klosaru sto nisi napravio 5 bazena u sa neki resort da raja dolazi **** ti Dubrovnik najmilije klocino jedna ni za kelna nisi smradu jedan eza jel magarac jedan jel ti dedo reko to ime lokala kretenu jedan hrvatsko cvijeće ti ni amru nisi mogo **** prvi već i nju si naslijedio hahah godinama zelju gledas kako tone marke nisi dao nek si napravio ezu **** ti od najmanjeg pa sve redom picicu jedan da ti nije brkatog ceha kurca bi od Famosa i Vojvkovica vidio dalje
Tema na kojoj 80% bogalji pisu. Gledaj ti kreten strasno..
Gledaj debila. Zato se i nece vratiti nikad zbog ovakvih!Bacary je napisao/la: ↑29 jun 2024, 11:15Kakvi debili **** vas ba dzeko karinas jedan obični fuj odavno je on hrvatsko cvijeće odavno je jarana s papkom onim ibricicem najvećim seljakom koji je kročio na ove terene papak od Sanskog Mosta a sta rec
A ti **** amru u sisu raspalu klosaru sto nisi napravio 5 bazena u sa neki resort da raja dolazi **** ti Dubrovnik najmilije klocino jedna ni za kelna nisi smradu jedan eza jel magarac jedan jel ti dedo reko to ime lokala kretenu jedan hrvatsko cvijeće ti ni amru nisi mogo **** prvi već i nju si naslijedio hahah godinama zelju gledas kako tone marke nisi dao nek si napravio ezu **** ti od najmanjeg pa sve redom picicu jedan da ti nije brkatog ceha kurca bi od Famosa i Vojvkovica vidio dalje
Garant odbio sliku s njim ili mu amra nije odgovorila pa debilcina ovako reagujeAzzuri je napisao/la: ↑29 jun 2024, 11:22Gledaj debila. Zato se i nece vratiti nikad zbog ovakvih!Bacary je napisao/la: ↑29 jun 2024, 11:15Kakvi debili **** vas ba dzeko karinas jedan obični fuj odavno je on hrvatsko cvijeće odavno je jarana s papkom onim ibricicem najvećim seljakom koji je kročio na ove terene papak od Sanskog Mosta a sta rec

Fk Željezničar.
Bacary odjavi se sram te bilo
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
To bacary, Edina prekriziti
A je li nas klub ikad pitao i zvao Edina da igra za nas
Sumnjam da jeste, zato ne mozete Dzeku prozivati
Ni meni se ne svidja povezivanje s Hajdukom i ne bih volio nikad da ode u neki drugi Ex Yu klub osim Zeljeznicara
ali Hajduk se bori za njega vise nego Zeljeznicar
Ni meni se ne svidja povezivanje s Hajdukom i ne bih volio nikad da ode u neki drugi Ex Yu klub osim Zeljeznicara
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Glupa konstataciia on da hoce to bi bilo zavrseno nema se sta ko boriti za njega.NoDi80 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 11:47A je li nas klub ikad pitao i zvao Edina da igra za nas
Dino Mizic iz Jedinstva na probi kod vas?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Hahah cuj nema se sta ko boriti za njega, a borimo se za neke lijeve igracezeljovac21 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 11:57Glupa konstataciia on da hoce to bi bilo zavrseno nema se sta ko boriti za njega.NoDi80 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 11:47A je li nas klub ikad pitao i zvao Edina da igra za nas
Moras se za svakog boriti pogotovo za ime kakvo je Dzeko
Nece ti sigurno bivsi igrac Citija, Wolfsburga, Intera doci sam na noge i moliti klub da igra za njega
To mora biti obrnuto
Hajduk ga moli, Arapi i Ameri ga mole za 15 miliona da dodje, a vi ocekujete da ce nama sam doci
Sad dok je Rahimic tu otvorila se prava prilika da se otvori ta prica i klub je na redu da ga pita
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 29 jun 2024, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Tako je, najbolji igrac ove drzave svih vremena, koji sa 38 godina postavlja rekorde, treba doci u Zelju koji se bori za opstanak prosipati patetiku i sam se nuditi. Fascinantno.zeljovac21 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 11:57Glupa konstataciia on da hoce to bi bilo zavrseno nema se sta ko boriti za njega.NoDi80 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 11:47A je li nas klub ikad pitao i zvao Edina da igra za nas
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Bas zbog toga sto se Zeljo bori za opstanak i treba doci. Zato sam i rekao Stilicu i Cocalicu klub moze kipove ispred stadiona napraviti. Jedan ostao, a drugi dosao kad su svi bjezali. Pristali da igraju sa Resicem, Vucenovicem..
Prije njih Beslija i jedan trener koji je dosao sa vrati klub tamo gdje mu je mjesto.
Tamo otisao ili ne, bice nebitan faktor i Dinamo ce sampion biti.
Prije njih Beslija i jedan trener koji je dosao sa vrati klub tamo gdje mu je mjesto.
Svaka cast Coci i Stilicu, raspitaj se zasto nisu htjeli jos jednu sezonu odigrati i kakav smo klub… nebitno, jaber jutros odradio trening otisao kad se trebalo lopte igrati,vjerovatno je to to od njega. Karica treba otjerati sto prije, neke stvari ovdje necu iznositi.zeljovolimte je napisao/la: ↑29 jun 2024, 12:17Bas zbog toga sto se Zeljo bori za opstanak i treba doci. Zato sam i rekao Stilicu i Cocalicu klub moze kipove ispred stadiona napraviti. Jedan ostao, a drugi dosao kad su svi bjezali. Pristali da igraju sa Resicem, Vucenovicem..
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Jaber transfer?Pablo11 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 12:21Svaka cast Coci i Stilicu, raspitaj se zasto nisu htjeli jos jednu sezonu odigrati i kakav smo klub… nebitno, jaber jutros odradio trening otisao kad se trebalo lopte igrati,vjerovatno je to to od njega. Karica treba otjerati sto prije, neke stvari ovdje necu iznositi.zeljovolimte je napisao/la: ↑29 jun 2024, 12:17Bas zbog toga sto se Zeljo bori za opstanak i treba doci. Zato sam i rekao Stilicu i Cocalicu klub moze kipove ispred stadiona napraviti. Jedan ostao, a drugi dosao kad su svi bjezali. Pristali da igraju sa Resicem, Vucenovicem..
Propao onaj Nikolay?
Vjerovatno transfer cim nije igrao u ovim kombinacijama, mozda ga cuvaju, on je kontaktiran prosula se ovdje prica da je blizu..zeljovolimte je napisao/la: ↑29 jun 2024, 12:40Jaber transfer?Pablo11 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 12:21Svaka cast Coci i Stilicu, raspitaj se zasto nisu htjeli jos jednu sezonu odigrati i kakav smo klub… nebitno, jaber jutros odradio trening otisao kad se trebalo lopte igrati,vjerovatno je to to od njega. Karica treba otjerati sto prije, neke stvari ovdje necu iznositi.zeljovolimte je napisao/la: ↑29 jun 2024, 12:17Bas zbog toga sto se Zeljo bori za opstanak i treba doci. Zato sam i rekao Stilicu i Cocalicu klub moze kipove ispred stadiona napraviti. Jedan ostao, a drugi dosao kad su svi bjezali. Pristali da igraju sa Resicem, Vucenovicem..
Propao onaj Nikolay?
Fk Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.