Braco i vas par ostalih, pa kako možete pisati na ovom forumu, kako ...Bacary je napisao/la: ↑29 jun 2024, 11:15Kakvi debili **** vas ba dzeko karinas jedan obični fuj odavno je on hrvatsko cvijeće odavno je jarana s papkom onim ibricicem najvećim seljakom koji je kročio na ove terene papak od Sanskog Mosta a sta rec
A ti **** amru u sisu raspalu klosaru sto nisi napravio 5 bazena u sa neki resort da raja dolazi **** ti Dubrovnik najmilije klocino jedna ni za kelna nisi smradu jedan eza jel magarac jedan jel ti dedo reko to ime lokala kretenu jedan hrvatsko cvijeće ti ni amru nisi mogo **** prvi već i nju si naslijedio hahah godinama zelju gledas kako tone marke nisi dao nek si napravio ezu **** ti od najmanjeg pa sve redom picicu jedan da ti nije brkatog ceha kurca bi od Famosa i Vojvkovica vidio dalje
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa jeste vi normalni sto psujete čovjeku od kojih se para klub sačuvao od bankrota.Tako ti je u nas.Das 100 puta nemoj jednom nevaljas.E zato sam i napiso na temi Dzeko da ga mi i ne zasluzujemo.Nije stvar pojedinca nego većina konta on ima pare sta mu fali da jedno 2-3 miliona onako dadne ima svakako para.Tako razmislja nehljebovic koji kad drka konta da je zguz..
-
- Kontakt:
Hoce li Dzekson pjevati Dalmatinac sam? 

-
- Kontakt:
Dzeko nesto dao klubu? Iz svog dzepa? Jeste koliko i stotine drugih navijaca. Nista specijalno. Ucesce u akcijama i clanarine. Ako mislis na pare koje smo dobili nakon njegovih transfera, to je ono sto je Zelji pripadalo jer je u Zelji ponikao. Kako god, puno vise je Zeljo njemu valjao u zivotu nego on Zelji. Ne treba ga pljuvati ali ga ne treba ni glorifikovati. Vise ce uraditi za Hajduk ako tamo ode nego sto je ikad uradio za Zelju.Alipasino je napisao/la: ↑29 jun 2024, 13:58Pa jeste vi normalni sto psujete čovjeku od kojih se para klub sačuvao od bankrota.Tako ti je u nas.Das 100 puta nemoj jednom nevaljas.E zato sam i napiso na temi Dzeko da ga mi i ne zasluzujemo.Nije stvar pojedinca nego većina konta on ima pare sta mu fali da jedno 2-3 miliona onako dadne ima svakako para.Tako razmislja nehljebovic koji kad drka konta da je zguz..
Pročepit će negdje.
Zeljo njemu vise dao? Sta covjek nece procitati..MojaMalenkost je napisao/la: ↑29 jun 2024, 14:47Dzeko nesto dao klubu? Iz svog dzepa? Jeste koliko i stotine drugih navijaca. Nista specijalno. Ucesce u akcijama i clanarine. Ako mislis na pare koje smo dobili nakon njegovih transfera, to je ono sto je Zelji pripadalo jer je u Zelji ponikao. Kako god, puno vise je Zeljo njemu valjao u zivotu nego on Zelji. Ne treba ga pljuvati ali ga ne treba ni glorifikovati. Vise ce uraditi za Hajduk ako tamo ode nego sto je ikad uradio za Zelju.Alipasino je napisao/la: ↑29 jun 2024, 13:58Pa jeste vi normalni sto psujete čovjeku od kojih se para klub sačuvao od bankrota.Tako ti je u nas.Das 100 puta nemoj jednom nevaljas.E zato sam i napiso na temi Dzeko da ga mi i ne zasluzujemo.Nije stvar pojedinca nego većina konta on ima pare sta mu fali da jedno 2-3 miliona onako dadne ima svakako para.Tako razmislja nehljebovic koji kad drka konta da je zguz..
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Naravno da mu je dao. Naucio ga prve fudbalske korake sto je bila osnova za sve sto je napravio u zivotu. Sta je on konkretno dao Zelji?Pablo11 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 14:53Zeljo njemu vise dao? Sta covjek nece procitati..MojaMalenkost je napisao/la: ↑29 jun 2024, 14:47Dzeko nesto dao klubu? Iz svog dzepa? Jeste koliko i stotine drugih navijaca. Nista specijalno. Ucesce u akcijama i clanarine. Ako mislis na pare koje smo dobili nakon njegovih transfera, to je ono sto je Zelji pripadalo jer je u Zelji ponikao. Kako god, puno vise je Zeljo njemu valjao u zivotu nego on Zelji. Ne treba ga pljuvati ali ga ne treba ni glorifikovati. Vise ce uraditi za Hajduk ako tamo ode nego sto je ikad uradio za Zelju.Alipasino je napisao/la: ↑29 jun 2024, 13:58Pa jeste vi normalni sto psujete čovjeku od kojih se para klub sačuvao od bankrota.Tako ti je u nas.Das 100 puta nemoj jednom nevaljas.E zato sam i napiso na temi Dzeko da ga mi i ne zasluzujemo.Nije stvar pojedinca nego većina konta on ima pare sta mu fali da jedno 2-3 miliona onako dadne ima svakako para.Tako razmislja nehljebovic koji kad drka konta da je zguz..
Pročepit će negdje.
Kakvi debilizmi se mogu procitsti ovdje to nigdje ne moze.
**** mu Midhata u usta amru sve redom kloc je kloc eto lizite se sa hrvatskim cvijeće nosite bukete po Posušju hrvatsko cvijeće pravo od kluba ste napravili kakvi ba ratnici karine će ti moje neki Đoric ili Vukoja listicar bit ratnik fuj ulica bira ko ce bit tu zato vam je i dobar dzeko i slični od podzemnih pabova i rupa uz cestu gdje se ugovor završavaju uz koju pjesmu hrvatsko cvijeće dodze do izražaja a nas ratnik pravi ratnik dino dzurbuzovic nema mjesta žalosno karine jedne
Klasicna debilcina nepismenaBacary je napisao/la: ↑29 jun 2024, 15:31**** mu Midhata u usta amru sve redom kloc je kloc eto lizite se sa hrvatskim cvijeće nosite bukete po Posušju hrvatsko cvijeće pravo od kluba ste napravili kakvi ba ratnici karine će ti moje neki Đoric ili Vukoja listicar bit ratnik fuj ulica bira ko ce bit tu zato vam je i dobar dzeko i slični od podzemnih pabova i rupa uz cestu gdje se ugovor završavaju uz koju pjesmu hrvatsko cvijeće dodze do izražaja a nas ratnik pravi ratnik dino dzurbuzovic nema mjesta žalosno karine jedne
Ja se samo pitam zašto bi nekoga uopšte zanimalo gdje će završiti karijeru? Tu dolazimo do dobrog starog bolesnog mentaliteta, samo daj neki razlog za pljuvanje, po bilo kome, danas je Džeko, sutra će biti neko drugi.
Naravno da Bošnjo uvijek mora otići korak dalje, pa mora spominjati ženu, majku, sestru jer on mora uvijek do kraja istresti svoju frustraciju na najgadniji i najjadniji mogući način.
Hvala mu na svemu što je uradio za Želju, ako želi da se vrati - dobrodošao, ako ne želi, sretno mu bilo, i tu priča počinje i završava.
Naravno da Bošnjo uvijek mora otići korak dalje, pa mora spominjati ženu, majku, sestru jer on mora uvijek do kraja istresti svoju frustraciju na najgadniji i najjadniji mogući način.
Hvala mu na svemu što je uradio za Želju, ako želi da se vrati - dobrodošao, ako ne želi, sretno mu bilo, i tu priča počinje i završava.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma sta ce pola ovih je cobani iz okoline sarajeva. To je go papak. Takvi znaju samo vrijedjati pljuvati sve redom. Ides od Amara do Dzeke jos pokojnog Ivicu da spomenu ni to se ne bi zacudio.
Bismark jel ti staru prcio debil pa.znas da ličiš na takvog
-
- Kontakt:
Kakva budalastina na temi, ne mogu da vjerujem sta pisu ljudi. Kao da sam na podforumu Sarajeva.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
- MocMahale444
Pablo11 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 14:53Zeljo njemu vise dao? Sta covjek nece procitati..MojaMalenkost je napisao/la: ↑29 jun 2024, 14:47Dzeko nesto dao klubu? Iz svog dzepa? Jeste koliko i stotine drugih navijaca. Nista specijalno. Ucesce u akcijama i clanarine. Ako mislis na pare koje smo dobili nakon njegovih transfera, to je ono sto je Zelji pripadalo jer je u Zelji ponikao. Kako god, puno vise je Zeljo njemu valjao u zivotu nego on Zelji. Ne treba ga pljuvati ali ga ne treba ni glorifikovati. Vise ce uraditi za Hajduk ako tamo ode nego sto je ikad uradio za Zelju.Alipasino je napisao/la: ↑29 jun 2024, 13:58Pa jeste vi normalni sto psujete čovjeku od kojih se para klub sačuvao od bankrota.Tako ti je u nas.Das 100 puta nemoj jednom nevaljas.E zato sam i napiso na temi Dzeko da ga mi i ne zasluzujemo.Nije stvar pojedinca nego većina konta on ima pare sta mu fali da jedno 2-3 miliona onako dadne ima svakako para.Tako razmislja nehljebovic koji kad drka konta da je zguz..
Imas li ti obraza vise?
Od toga da smo namjestali utakmice, do toga sta je Zeljo dao Dzeki.
Zivot!
Da mu nije bilo Zelje sad bi se udarao konobarisanjem.
Mozda bi letio oko ko pjevaca da bakšiš.
Naravno da mu je dao vise, sta bi bio Dzeko da mu nije Želje?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Davao je koliko je zelio kad je najteze bilo, naravno naci se ce oni i reci sto nas ne preuzme sto ne da sve svoje pare u klub koji voli? Zasto bih? Nije morao nikad nista podrzati, to je njegova dobra volja, napravio je reklamu klubu, i opet ne vidim nista lose ako ce odigrati sezonu dvije tamo pa doci kod nas. Jedina zelja mi je da dodje da ga vidim u nasem dresu, ne ocekujem od njega nista vise, ni golove ni titulu, samo da se oprosti ovdje, a tako ce i biti. Najbolji marketing koji mozemo imati.MojaMalenkost je napisao/la: ↑29 jun 2024, 14:57Naravno da mu je dao. Naucio ga prve fudbalske korake sto je bila osnova za sve sto je napravio u zivotu. Sta je on konkretno dao Zelji?Pablo11 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 14:53Zeljo njemu vise dao? Sta covjek nece procitati..MojaMalenkost je napisao/la: ↑29 jun 2024, 14:47
Dzeko nesto dao klubu? Iz svog dzepa? Jeste koliko i stotine drugih navijaca. Nista specijalno. Ucesce u akcijama i clanarine. Ako mislis na pare koje smo dobili nakon njegovih transfera, to je ono sto je Zelji pripadalo jer je u Zelji ponikao. Kako god, puno vise je Zeljo njemu valjao u zivotu nego on Zelji. Ne treba ga pljuvati ali ga ne treba ni glorifikovati. Vise ce uraditi za Hajduk ako tamo ode nego sto je ikad uradio za Zelju.
Fk Željezničar.
Odgovorio sam ti vec na to, nadji post gdje sam osporio ijednu nasu titulu, zamisli napravio sebi karijeru svojim trudom i radom i mi jedini zasluzni za to.MocMahale444 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 17:12Pablo11 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 14:53Zeljo njemu vise dao? Sta covjek nece procitati..MojaMalenkost je napisao/la: ↑29 jun 2024, 14:47
Dzeko nesto dao klubu? Iz svog dzepa? Jeste koliko i stotine drugih navijaca. Nista specijalno. Ucesce u akcijama i clanarine. Ako mislis na pare koje smo dobili nakon njegovih transfera, to je ono sto je Zelji pripadalo jer je u Zelji ponikao. Kako god, puno vise je Zeljo njemu valjao u zivotu nego on Zelji. Ne treba ga pljuvati ali ga ne treba ni glorifikovati. Vise ce uraditi za Hajduk ako tamo ode nego sto je ikad uradio za Zelju.
Imas li ti obraza vise?
Od toga da smo namjestali utakmice, do toga sta je Zeljo dao Dzeki.
Zivot!
Da mu nije bilo Zelje sad bi se udarao konobarisanjem.
Mozda bi letio oko ko pjevaca da bakšiš.
Naravno da mu je dao vise, sta bi bio Dzeko da mu nije Želje?
Drzi se narkotickih sredstava, ovo ostalo nije za tebe.
Fk Željezničar.
**** ti kosti majčine bismark picicu jedan **** ti dzeko nanine tabute raspale popuši mu **** kad ga vidis **** te on tajpi ga da mu ga sipu platit će ti doner na bosforu
- MocMahale444
Mislis trave da ok.
Pablo kako smo ostali u ligi? Rekao si namjestali smo.
A mogao ti fasovati Allaha mi, ta usta zacepi jer nece te sacuvati 2000 ljudi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Nadji post kazem ti gdje sam to rekao,lupas bezveze, te suplje prosipaj nekom drugom.MocMahale444 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 17:21Mislis trave da ok.
Fk Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, Paromlinac i 41 gost.