Dobro ba Noke napisao sam za kosuljicu I to da je ispo levat. I za ovo pobjeda. Ali nije njihov navijač. To pokušavam reći.nokee je napisao/la: ↑29 jun 2024, 15:39Kuci ga povedi a mozete i na utakmicu da se divite atmosferijurisicduska je napisao/la: ↑29 jun 2024, 15:14Surreal je naš, htio otići na utakmicu sa djevojkom da nema neke probleme i momak nije iz navijačkog svijeta nego normalan insan iz grada I želi rahat gledat tekmu. To što je pohvalio atmosferu koja je fkt dobra na Grbavici zbog blizine terena noćnog termina I svega ostalog u čemu je problem nemojte biti kompleksaši.
Ono za plavu košuljicu ti nije trebalo nisi ti revizor nit navijaš za anamone. Tako da prestanite prat like bez razloga.
Nisam ni ja iz kopa lik. Porodican, cak malca vodim cesto na utakmicu. Kakve veze to ima sa ovim?
Ovo da napises i da uradis, moras biti ili navijac fkz ili debil, trece nema.
Prvo sta imas se uklapati, u sta? Ne pise ti na celu da navijas za drugi klub.
Drugo obuces plavu kosuljicu, odes na utakmicu sa njima da gledas, dodjes kuci i napises kako im je super atmosfera bila i kako je vrhunska pobjeda bila njihova.
I tebi to kao normalno? Halo ba. Normalno je tebi svasta nesto izgleda..
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- jurisicduska
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kako je lijepo bilo poslije utakmice ali već su se pogani počele javljati, odigrajte momci danas dobro da se fekalije povuku u kanalizaciju
I ako jeste "nas" ovakvi nam ne trebaju, moze komotno na onu stranu. Pickke bez muda i casti!jurisicduska je napisao/la: ↑29 jun 2024, 16:06Dobro ba Noke napisao sam za kosuljicu I to da je ispo levat. I za ovo pobjeda. Ali nije njihov navijač. To pokušavam reći.nokee je napisao/la: ↑29 jun 2024, 15:39Kuci ga povedi a mozete i na utakmicu da se divite atmosferijurisicduska je napisao/la: ↑29 jun 2024, 15:14Surreal je naš, htio otići na utakmicu sa djevojkom da nema neke probleme i momak nije iz navijačkog svijeta nego normalan insan iz grada I želi rahat gledat tekmu. To što je pohvalio atmosferu koja je fkt dobra na Grbavici zbog blizine terena noćnog termina I svega ostalog u čemu je problem nemojte biti kompleksaši.
Ono za plavu košuljicu ti nije trebalo nisi ti revizor nit navijaš za anamone. Tako da prestanite prat like bez razloga.
Nisam ni ja iz kopa lik. Porodican, cak malca vodim cesto na utakmicu. Kakve veze to ima sa ovim?
Ovo da napises i da uradis, moras biti ili navijac fkz ili debil, trece nema.
Prvo sta imas se uklapati, u sta? Ne pise ti na celu da navijas za drugi klub.
Drugo obuces plavu kosuljicu, odes na utakmicu sa njima da gledas, dodjes kuci i napises kako im je super atmosfera bila i kako je vrhunska pobjeda bila njihova.
I tebi to kao normalno? Halo ba. Normalno je tebi svasta nesto izgleda..
A ebo njega, i previse smo o njemu, ima ih i gorih ovdje. U rupama su trenutno..
Nemojte samo danas negative kad izgubimo (a vjerovatno ćemo izgubiti) ipak je Shakhtar ozbiljna haman europska ekipa. Utakmica će poslužiti da vidimo gdje smo, šta smo, ko može i protiv toliko jačih odgovoriti zadatku, ko ne može, a pobjeda/poraz nebitno je, prijateljska je utakmica.
P.S. gdje ima prenos?
P.S. gdje ima prenos?
Slažem se, nije zaslužio ovakav linč od strane pojedinih momaka na temi. Imao sam interakciju s njim i na drugim temama, jednostavno mi se ne uklapa teorija da je njihov, ne djeluje mi kao osoba koja bi mogla lagati godinama po forumu za koji klub navija.Nirton je napisao/la: ↑29 jun 2024, 15:19Bukvalno, frajer 6 godina piše na ovoj temi. nije mu toliko dosadno da 6 godina trola predstavljajući se kao naš navijač.jurisicduska je napisao/la: ↑29 jun 2024, 15:14Surreal je naš, htio otići na utakmicu sa djevojkom da nema neke probleme i momak nije iz navijačkog svijeta nego normalan insan iz grada I želi rahat gledat tekmu. To što je pohvalio atmosferu koja je fkt dobra na Grbavici zbog blizine terena noćnog termina I svega ostalog u čemu je problem nemojte biti kompleksaši.
Nekad pretjera sa pisanjem, nekad se upeca na neke postove kojima ne treba davati pažnju (skretao sam mu pažnju na to nekoliko puta), nekad izleti kao ovo sa plavom košuljom (baš levatski potez, ali svi smo ljudi i svi griješimo), ali mu ljubav prema našem klubu ne treba osporavati.
Zamolio bih momke koji su mu se nalaktili da se malo zamisle, kako bi se osjećali da se njih ovako linčuje i etiketira?
Širite ljubav, a ne smutnju.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐×8
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
L : ⭐𝘅𝟴
K : ⭐𝘅𝟳
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
L : ⭐×7
K : ⭐×8
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
L : ⭐𝘅𝟴
K : ⭐𝘅𝟳
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
- BordoBBoja
- Kontakt:
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
Season 2025/2026 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=OJxhIPWSvIY
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
Season 2025/2026 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=OJxhIPWSvIY
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
Šahtar je preko 150 miliona € na Transfermarktu, sve osim poraza bi bilo veliko iznenađenje ali to svakako nije svrha prijateljskih utakmica...
-
Devedesetka
- Kontakt:
Zar ih nije Velez dobio prošle pripreme?
Koga ba boli k.urac za pripremnim utakmicama, a da je iskreni navijac Sarajeva?
Ova sezona ce biti patnja i nervoza ko nikad do sad.
Koga ba boli k.urac za pripremnim utakmicama, a da je iskreni navijac Sarajeva?
Ova sezona ce biti patnja i nervoza ko nikad do sad.
- napoleon72
- Kontakt:
MirkoPlazibat je napisao/la: ↑29 jun 2024, 13:56'ebo te krastavac, da te 'ebo krastavacJuricaSpindl je napisao/la: ↑29 jun 2024, 13:55Debil u plavoj kosuljici, koji mlati gluposti na forumu doslovno 24/7 prica o suboti i lijepom danu. Još plus o trosenju energije, e bolesnog djeteta Allahu milosni![]()
Fali vam Djuro Miksic
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Znaci otprilike 2xDinamo ( Zagreb ,ne Sarajevo
Sve zavisi u kojoj su fazi priprema,koliko ce mjenjati i isprobavati a koliko ce ozbiljno ici. Nadam se da im nije generalka protiv nas
Jeste da poraz i nije bitan ali nemoj blamaza u startu,ruzno izgleda.
Mada ( isto sam pisao i prosle sezone ),ne vidim smisla igrati sa nekim ovako jakim. To je kategorija kluba sa kojom se mi necemo sretati u takmicarskim utakmica .
https://video.shakhtar.com/en/live/89d3 ... f620ff2152insimadop je napisao/la: ↑29 jun 2024, 16:21Nemojte samo danas negative kad izgubimo (a vjerovatno ćemo izgubiti) ipak je Shakhtar ozbiljna haman europska ekipa. Utakmica će poslužiti da vidimo gdje smo, šta smo, ko može i protiv toliko jačih odgovoriti zadatku, ko ne može, a pobjeda/poraz nebitno je, prijateljska je utakmica.
P.S. gdje ima prenos?
ima i kod nas i kod Šahtjara
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Jel realno da se stranicama raspravlja o jednom forumasu
Surreal, jesi banovan? Nisi? Pa dodji i pisi ako ti se pise onda, sta te boli ****. Kome se ne svidjaju postovi, preskoci i dovidjenja.
Preozbiljno se shvata forum ovdje, sta je ovo jbt
Surreal, jesi banovan? Nisi? Pa dodji i pisi ako ti se pise onda, sta te boli ****. Kome se ne svidjaju postovi, preskoci i dovidjenja.
Preozbiljno se shvata forum ovdje, sta je ovo jbt
Sličan sastav kao jučer, jedine promjene Jović umjesto Mujkića i Renan umjesto Hamze.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Opet Celik klupa ne znam sto Rogic brani.
-
BordoSaga2
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nadam se da nisu ozbiljnije povrede kod Mustafića i Buljubašića, realno su u ovom trenutku naša dva najbitnija veznjaka, pogotovo Muhamed.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Ghost67, haris004 i 43 gosta.