FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Matanovic i Mehmedovic nebi trebali biti ni na klupi,ova tekma nije mjerilo jer igras koliko ti dozvole ali opet su nikakvi.
Rezultat je nebitan, isto kao i juce. Neka rade na taktickim zamislima, da imamo neke automatizme i uklanjanju gresaka. Ovako ce najbolje vidjeti gdje skripi
Ja se nadam da je Zeka nesto izvukao i skontao iz ovoga,ja moram priznati nisam puno. Nista sto se nije znalo.
No,ove utakmice sa Sahtjarom puno govore o nama. Iz godine u godinu isto. Mi smo totalni autsajderi naspram njih,poluamateri protiv fudbalera,Davidi protiv Golijata,bez ikakve sanse. Apsolutno stojimo ukopani u mjestu godinama. To nam eksplicitno govori koliko je Mirvahova 'new era' laz i i ubleha .
No,ove utakmice sa Sahtjarom puno govore o nama. Iz godine u godinu isto. Mi smo totalni autsajderi naspram njih,poluamateri protiv fudbalera,Davidi protiv Golijata,bez ikakve sanse. Apsolutno stojimo ukopani u mjestu godinama. To nam eksplicitno govori koliko je Mirvahova 'new era' laz i i ubleha .
Pa igrali smo bez hamze, mirze i muhameda
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Shakhtar je druga dimenzija za nas i ovakve utakmice više štete nego koristi donose. Klubovi ovog ranga nisu potrebni da se igra, nego se traže malo slabiji ili jednake jačine. Ove utakmice unose ili mogu unijeti samo nemir u ekipu i srozava samopouzdanje kod igrača. Svakako mi nećemo igrati sa klubovima ovog ranga, treba imati osjećaja koliko je ekipa spremna, možda kao generalka neka, ali ovako rano igrati je totalna glupost.
Tanko je ovo sve bez razlike na jačinu protivnika. Jako loše. Samo je činjenica da svake godine dolaze odnosno defiluju sve slabiji i slabiji igrači, koji ne znaju osnove fudbala, a o taktičkim stvarima ne treba spominjati. Ne znaju dodati, primiti loptu, pravilno trčati, centrirati itd., nevjerojatno da su igrači prije 15, 20 godina bili školovaniji i kvalitetniji nego danas sa puno boljim uslovima. A o miki maus mentalitetu ne bi ni počinjao. Treba ovdje za nešto više još 4,5 pravih pojačanja.
Tanko je ovo sve bez razlike na jačinu protivnika. Jako loše. Samo je činjenica da svake godine dolaze odnosno defiluju sve slabiji i slabiji igrači, koji ne znaju osnove fudbala, a o taktičkim stvarima ne treba spominjati. Ne znaju dodati, primiti loptu, pravilno trčati, centrirati itd., nevjerojatno da su igrači prije 15, 20 godina bili školovaniji i kvalitetniji nego danas sa puno boljim uslovima. A o miki maus mentalitetu ne bi ni počinjao. Treba ovdje za nešto više još 4,5 pravih pojačanja.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ocekivano i danas, kao i jucer. Danas smo igrali koliko su nam dali, uz neki bljesak. U momentima to i ne izgleda lose ali moze i bolje.
Ne zaboraviti da smo jucer imali utakmicu…
Ne zaboraviti da smo jucer imali utakmicu…
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Pogledao sam malo,ali je u suštini da su (za sada) ostali isti
problemi.Bez obzira na rezultat i snagu protivnika danas.
U odbrani treba forsirati Čelika i Ovog”babinog”ali samo
ako je u sredini jedan koji kad skoči “orlovi bježe” i kad
doskoci”zemlja da se trese”!!!!
Soldo centarhalf-ma hajte molim vas.Uzasan izbor
Napisao sam i par navrata ovde koja je formula za izgradnju
Tima koji će ne samo osvojiti titulu nego igrati,kvalitetno,
Čvrsto i gledljivo,dopadljivo!!!
3 stranca -max koliko mogu biti dobra(skupa)na svojim pozicijama.
2-3 juniora koji će mladi i borbeni imati priliku da uče,kale se i da
Kasnije budu u izlogu za prodaju.
Ostali iz BiH ili regiona,iskusni,borbeni,poštovanje prema
Klubu,dresu i navijačima.
Pogotovo golmanska pozicija.
Pa nije ovo valjda toliko komplikovano da mu …. U 3 ….!!!!
problemi.Bez obzira na rezultat i snagu protivnika danas.
U odbrani treba forsirati Čelika i Ovog”babinog”ali samo
ako je u sredini jedan koji kad skoči “orlovi bježe” i kad
doskoci”zemlja da se trese”!!!!
Soldo centarhalf-ma hajte molim vas.Uzasan izbor
Napisao sam i par navrata ovde koja je formula za izgradnju
Tima koji će ne samo osvojiti titulu nego igrati,kvalitetno,
Čvrsto i gledljivo,dopadljivo!!!
3 stranca -max koliko mogu biti dobra(skupa)na svojim pozicijama.
2-3 juniora koji će mladi i borbeni imati priliku da uče,kale se i da
Kasnije budu u izlogu za prodaju.
Ostali iz BiH ili regiona,iskusni,borbeni,poštovanje prema
Klubu,dresu i navijačima.
Pogotovo golmanska pozicija.
Pa nije ovo valjda toliko komplikovano da mu …. U 3 ….!!!!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
-
- Kontakt:
Bas ti nisu dragi trofeji koje imamo zahvaljujuci tom kako kazes taldziji? sam sebe pljujes,tebi je kao on najgori a donio nam najvise trofeja,to isto da pljunes pa polizes,il si mali plavi doduse i oni ga vise cijene od tebe.BordoBBoja je napisao/la: ↑29 jun 2024, 19:09Kmecat ti mozes, ali taldzijina guzica na onu svetu klupu vise nikad sjest neceSanchez87hz je napisao/la: ↑29 jun 2024, 19:05Ma ovo su sve novi Messi samo treba da se pokazuBordoBBoja je napisao/la: ↑29 jun 2024, 19:03
Ja sutim za svakoga dok se ne pokaze kao promasaj/pojacanjem
Kako sam sutio za one tvoje talove, dok se nisu pokazali kao taldzijini pusikurci![]()
Moze samo tebi na faci biti
Ne znam kakve su šanse ali Jakov Blagaić bi bio baš fina desetka koja nama očigledno fali...
-
- Kontakt:
Igra u prvom i u drugom poluvremenu opet drastična, ne znam kako i zasto ali eto. Sve u svemu nije ni toliko loše uzimajući u obzir ko nam je protivnik, ovi sto pljuju i govore da smo igrali sa njihovim drugim timom nek isto tako uzmu u obzir da je taj drugi tim 7-8 puta skuplji od našeg cijelog tima. Sto se tice napada nismo losi, odbrana onako po meni Djordjevic fino pojacanje jos kad se vrate Mustafic i Buljubasic to ce biti odlicno aBd. Julardzija i Matanović ruku na srce ne mogu zajedno i prelosi su.
Suma sumarun nije toliko loše nadam se da će se i ove packice fino riješiti i da ćemo napokon biti ove sezone ekipa koja ima glavu i rep.

Suma sumarun nije toliko loše nadam se da će se i ove packice fino riješiti i da ćemo napokon biti ove sezone ekipa koja ima glavu i rep.
Vidi se sa u ekipi ima materijala da se hladno odbrani 4-to mjesto
Ljudi vrijede 160 miliona EURA, nije to bez razloga jer eto neko stavio, logicno da smo autsajderi kad je kod nas fudbal amaterski u odnosu na ostatak svijeta. Mi kasnimo 100 godina za njimaAntikloc je napisao/la: ↑29 jun 2024, 19:34Ja se nadam da je Zeka nesto izvukao i skontao iz ovoga,ja moram priznati nisam puno. Nista sto se nije znalo.
Ali ne moze se reci ni da smo ovakvi, onakvi, vidi se da se testira gleda se ko moze igrat ko ne moze, nadam se da je u ovoj utakmici Zekic to vidio.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Vidjela se bas razlika u kvaliteti, kako se ljudi krecu i igraju na dodir. Drugi nivo u odnosu na nas, nema se sta ocajavati.
-
- Kontakt:
Ma fali Hasic
-
- Kontakt:
Drugo poluvrijeme je sasvim OK kao i jucer vide se naznake igre kakvu zelimo
Bez obzira ko je trener... šta treba da znači da ako nas je Shakthar dobio 4:1, koliko treba da nas dobije City?
Ok, prijateljska, desi se... al treba više jednom i podvući da 4:1 nije prihvatljivo ne protiv Shakthara nego i protiv Citya i to reći ne trenerima nego igračima i navijačima.
Ok, prijateljska, desi se... al treba više jednom i podvući da 4:1 nije prihvatljivo ne protiv Shakthara nego i protiv Citya i to reći ne trenerima nego igračima i navijačima.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
City pobjedi Reala 4:1, a mi ne smijemo toliko izgubiti od njihArnelv52 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 20:17Bez obzira ko je trener... šta treba da znači da ako nas je Shakthar dobio 4:1, koliko treba da nas dobije City?

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ne znam ko je mjerio ovog Rockova, vodi se da je 189cm a nema ni 185 očigledno...
Ne smiješ ni od koga izgubiti 4:1 tj smijemo al onda sjesti u svlačionici, zatvoriti se i udarati glavom u zid.
Real kad izgubi 4:1 on iz toga izadje bolji, nas mlati ko stigne.
I da te pobjedi Real 4:1 sutra na trening u trening centar pa moli boga da čim prije dodje revanš pa i ako opet izgubiš 1:0, opet moli boga dok ga konačno ne pobjediš. Poenta sporta je da se pomiču vlasite granice a ne da glumimo sparing parntera.
Real kad izgubi 4:1 on iz toga izadje bolji, nas mlati ko stigne.
I da te pobjedi Real 4:1 sutra na trening u trening centar pa moli boga da čim prije dodje revanš pa i ako opet izgubiš 1:0, opet moli boga dok ga konačno ne pobjediš. Poenta sporta je da se pomiču vlasite granice a ne da glumimo sparing parntera.
Uzimajući u obzir broj u21 igrača koji je konstantno bio na terenu i protiv koga smo igrali suludo je pronalaziti mane. Po meni najočiglednije je nedostatak štopera lidera i Zekić ih se sve rotirao na tri pozicije nazad gdje se ko i kako snalazi, znači svi su bili centralni te bočni stoperi, a kroz ove pripremne pitanje je ko je i u kolikoj mjeri položio ispit, naravno potrebno je vrijeme za uigravanje. Ostali segmenti su poprilično zadovoljavajući. Jedva čekam vidjeti sljedeći raspored:
Guliashvili
Čataković - Renan
Guliashvili
Čataković - Renan
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Direktorcic, enzo1, Lokomotifa, MikiPirs, N3R3D, napoleon72, OsmanhodzicBuco, Pitar6785, propoklopac, rishovski, Serha, ŠTA_JE i 99 gostiju.