HKK Široki

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

Barney Stinson
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la Barney Stinson » 29 mar 2011, 22:06

Uuuuh jbte težak poraz... Nista samo sada treba bilo pa prošlo... Nista idemo dalje momci prvenstvo je tek počelo glave gore...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

kelecevic
Kontakt:

Post Postao/la kelecevic » 29 mar 2011, 22:09

Kevin je napisao/la:82;47 :roll: :roll: :roll:
samo 35 razlike i dali ste cak 10 poena manje od bosne.hahahahahahahahahahah

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 29 mar 2011, 22:24

Jel ovo konacan rezultat???
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

CP3
Kontakt:

Post Postao/la CP3 » 29 mar 2011, 22:42

AA sto igra ona Bosna dali 53 poena Igosima ,,pa ta djeca nisu losa ,Onaj zimic dao vise nego grgat

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 29 mar 2011, 23:06

Tezak poraz,al ima jos do kraja.Uopće ne sumnjam u njih!! :) :)

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 29 mar 2011, 23:37

Težak poraz nema šta, ali mene ne brine nimalo. To je takva utakmica, desi se jednom u 10 godina...siena neki dan izgubi 47 razlike, pa slijedeće dvije utakmice dobije glatko grke...Bit ce još utakmica s igosima, vidjet cemo na kraju ko će slaviti! Cestitke na pobjedi! :)

serbian man
Kontakt:

Post Postao/la serbian man » 29 mar 2011, 23:47

naravno da nije gotovo,ali mi (igokea)imamo najbolju ekipu u bih..sada igramo protiv mladosti,borca,capljine i msm da bi trebali dobiti te utakmice..realnoo..dobro idemo u siroki ali sam siguran da siroki ne moze da nas pobjedi preko 35razlike ako budemo imali isti broj pobjeda i poraza,ma da to bude odlucivalo.. :D :D moram da napomenem da je sudjenje katastrofalno bilo,ko da smo igrali u siroom,nesto slicno sto je bilo u kupu..znaci na poluvremenu da igokea ima 17timski faulova(chase-2,vitkovac-2,pantic-3,rakocevic-3,joksimovic-3itd..) ,a siroki 8....svaka cast momcima na zasluzenoj,ubjedljivoj pobjedi,da nastave ovako i osvojimo prvenstvoa bih(koje nama nista ne znaci :D :D ) jedino zbog nlb lige.. :) :)

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 29 mar 2011, 23:50

nemoguće je nešto reći bez da se pogleda utakmica ili barem bez detaljne statistike. Pretpostavljam da smo imali katastrofalan šut, ne bi me čudilo da smo na 10% ubačaja za 3. Uglavnom, katastrofalan poraz, koji je skoro pa nemoguće nadomjestiti, pa ako hoćemo prvo mjesto, moramo se nadati kiksevima Igokee.

Igokea je svakako skuplja ekipa, sa širim izborom igrača, sa odličnim Chaseom i Vitkovcem, i da bi im se pariralo trebat će malo i sreće. Uglavnom, u subotu svi na pecaru da isprašimo Bosnu

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 mar 2011, 23:55

hajd sto smo mi pukli al sta je vama bilo... :?:
You are someone else I am still right here

serbian man
Kontakt:

Post Postao/la serbian man » 29 mar 2011, 23:58

fera je napisao/la:hajd sto smo mi pukli al sta je vama bilo... :?:
kako mislis sta je nama bilo??? :D :D :D :D :D

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 30 mar 2011, 01:29

Šta se žališ kakvo je u kupu bilo suđenje!!!Odlično,nabroji mi u kojoj su vas suci situaciji pokrali,da nije mozda kad vam je onaj Obradović iz Čapljine u zadnjim sekundama dao nasu loptu!!!Ne budi smjesan!!!
Idemo dalje laganonista nije izgubljeno !!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 30 mar 2011, 11:02

Poraz je tezak, iako sam ga ocekivao, ali ne s priblizno tolikom razlikom. Doduse to se tako poklopi, takva vecer bude, kao sto je vec receno, gube najbolje europske ekipe po 40 razlike, pa im se vrati vec u iducem susretu, plus rekoh stvarno bi bila sramota da ne dobiju Igosi jednu utakmicu, i tako su se vjerujem i postavili, s puno vise agresivnosti, motiva, i to je moralo presuditi. Posto utakmicu nisam gledao ne mogu u detalje, al ti momci su se vracali iz tezih situacija nebrojeno mnogo puta, na svojoj kozi su to osjecali i Bosna i Igokea, tako da ne treba nista jos otpisati, jer, kad je najteze i najpotrebnije, zna se koji je kosarkaski kolektiv najsnazniji u BiH. Ovakve im se stvari ne smiju ponavljati, bez obzira na protivnika, motiv i trud ne smije izostati.
...Život za Široki...

serbian man
Kontakt:

Post Postao/la serbian man » 30 mar 2011, 16:23

ŠB.TRN je napisao/la:Šta se žališ kakvo je u kupu bilo suđenje!!!Odlično,nabroji mi u kojoj su vas suci situaciji pokrali,da nije mozda kad vam je onaj Obradović iz Čapljine u zadnjim sekundama dao nasu loptu!!!Ne budi smjesan!!!
ahahhahah :D :D sta je tebi sa glavom?? :o :o u kupu je bila otimacina malo zesca,kao sto su sudije pokusali juce da pokradu,ali jednostavno nisu mogli jer je siroki bio katastrofalan.. :D :D :D :D

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 30 mar 2011, 16:27

serbian man je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Šta se žališ kakvo je u kupu bilo suđenje!!!Odlično,nabroji mi u kojoj su vas suci situaciji pokrali,da nije mozda kad vam je onaj Obradović iz Čapljine u zadnjim sekundama dao nasu loptu!!!Ne budi smjesan!!!
ahahhahah :D :D sta je tebi sa glavom?? :o :o u kupu je bila otimacina malo zesca,kao sto su sudije pokusali juce da pokradu,ali jednostavno nisu mogli jer je siroki bio katastrofalan.. :D :D :D :D
Ne glupiraj se.Fino odgovori,ja da kazem da je bila otimačina negdje,nabrojao bih i koju situaciju!!!I nisi pametniji ako stavis koji smješak,ostajes glup,tako da ti je svejedno!!!

serbian man
Kontakt:

Post Postao/la serbian man » 30 mar 2011, 23:59

ŠB.TRN je napisao/la:
serbian man je napisao/la:
Ne glupiraj se.Fino odgovori,ja da kazem da je bila otimačina negdje,nabrojao bih i koju situaciju!!!I nisi pametniji ako stavis koji smješak,ostajes glup,tako da ti je svejedno!!!
znam da poraz boli.. ;) ;) dovoljno je reci da je na poluvremenu da igokea ima 17timski faulova(chase-2,vitkovac-2,pantic-3,rakocevic-3,joksimovic-3itd..) ,a siroki 8...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 31 mar 2011, 01:36

Ne kontam sta ti to dokazuje? Odigrali ste cvrsto, agresivno, sta bi onda ocekivao drugo? Nagledao sam se utakmica u kojima je duplo vise slobodnih bilo za neku ekipu, pa nikakvog nuzno navlacenja nije bilo. Pada mi na pamet recimo iz prosle sezone, znam da mi je bilo zanimljivo, cekao Orlando da gledam, samo na Howardu je bilo jedno 20 slobodnih, a ekipa mu imala 26 vise slobodnih bacanja, a sva su bila fakticki, to je jednostavno nekad i kako udjes u susret i kako ti se igraci postave. A smijesno pricati uopce u tome u utakmici koja nije bila izjednacena vec od samog pocetka. Igokea je jednostavno morala to dobiti iz toga sto su psihicki i fizicki usli cvrsto i ''u meso'', Široki ne, i to je to.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 31 mar 2011, 10:53, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 31 mar 2011, 02:27

Ma pusti dite,vidis da je poceo kosarku pratiti ima dva tjedna!!!Daj jesi se sjetio jedne barem situacije s kup utakmice da je bila otimačina????Vjerojatno je nisi ni gledao??!!! ;) ;)

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 31 mar 2011, 13:29

hoce li biti gdje prenosa iz Sirokog u subotu??? il se moramo zadovoljiti txtom :( :(
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 31 mar 2011, 19:23

Ma Bosna pada lagano, ne mogu naši 2 utakmice zaredom loše odigrati
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 31 mar 2011, 20:18

Pola ekipe im fali,to bi trebala biti sigurna pobjeda,al uvijek se tu moze svasta dogoditi!!!Zna li itko jel sad moguće dovesti igrača da igra ligu 6???? ;)

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.