Odbio ponude iz Liga petice da bi zaigrao za Antalyaspor za koji navija od malena. Aferim.
Kenan Pirić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Kenan Pirić
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Nevjerovatno da momak nema dovoljno zdravih moždanih ćelija i ne može shvatiti kako mu Husara uništava karijeru vodajući ga po nekim bezveznim klubovima. Nema teorije da nema kvalitetu za neki vrh tabele Grčke ili Turske, ako već ciljaju te lige, mada mislim da može braniti i u boljoj ligi.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Husara samo da ti kosti **** retardirane.
Jel ko vidio Husarin komentar;
Balkanjeros odbili smo Ludogorec,Bacburn Rowers,QPR,Qarabag od kojih smo imali sluzbene ponude!A od ostalih su bili upiti o uvjetima i interesovanje!Moras to malo razluciti!Imali smo i bolju ponudu od Antalije iz S.Arabije ali nismo sad htjeli ici u S Arabiju upravo zbog reprezentacije!

Balkanjeros odbili smo Ludogorec,Bacburn Rowers,QPR,Qarabag od kojih smo imali sluzbene ponude!A od ostalih su bili upiti o uvjetima i interesovanje!Moras to malo razluciti!Imali smo i bolju ponudu od Antalije iz S.Arabije ali nismo sad htjeli ici u S Arabiju upravo zbog reprezentacije!
Bas su odbili QPR i Blackburn radi raspalog Antalyasporadedo26 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 18:32Jel ko vidio Husarin komentar;
Balkanjeros odbili smo Ludogorec,Bacburn Rowers,QPR,Qarabag od kojih smo imali sluzbene ponude!A od ostalih su bili upiti o uvjetima i interesovanje!Moras to malo razluciti!Imali smo i bolju ponudu od Antalije iz S.Arabije ali nismo sad htjeli ici u S Arabiju upravo zbog reprezentacije!![]()
Da su imali ponude pomenutih klubova, Husara bi ga na biciklu odvukao tamo...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
A kad guma izduva krke ga na ledja sve do Calais-a ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Ne bi ni to Husari bilo tesko
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pomislio sam da je presao u Olympiakos 
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
e pokenjjam ti se na svako otipkano slovo:-)baboedindzeko09 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 02:51Vjerovatno si pod otok mislio na sarajevsko naselje Otoka, a Tušanj, Mokri dolac i Grbavicu zamijenio za Bernabeu, Anoetu i Wandu Metropolitano. Close enough![]()
![]()
sto je najgore, ja dvorskoj ludi na trenutak i povjerovao:-)
Trenutno najplaceniji bh. igrac.
Odbijene ponude Juventusa i Manchester Uniteda zbog ni blizu plate koju je dobio u Antalyi.

Odbijene ponude Juventusa i Manchester Uniteda zbog ni blizu plate koju je dobio u Antalyi.
Jednog dana, kad bude analizirao svoju karijeru, psovaće sebi sve što može, jer nije promijenio menadžera, kojem je vrhunac voditi igrače iz kluba u klub ove naše blato lige. Kakav tutkum.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Već sam ranije pisao na drugoj temi, nije isto milion eura plata u Antaliji i milion u Majncu ili QPR. Pare, odnosno mali porezi su najveći razlog odlaska u Tursku.
Naravno da će Husara odabrati finansijski najpovoljniju ponudu i uzeti minimalno pola para.
Naravno da će Husara odabrati finansijski najpovoljniju ponudu i uzeti minimalno pola para.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Beduin
- Kontakt:
A Piricu je sigurno svejedno igrao u j3benoj Antaliji (makar ce kelja biti na moru stalno i klepati selfije) ili tako nekom Championshipu.
Kad glupsova pod svoje ruke uzme seljacina zadrza, iskompleksirana kojoj se cijelo rodno mjesto, kanton i drzava smiju, sta ocekivati nego ovakvo vozanje.
Kad glupsova pod svoje ruke uzme seljacina zadrza, iskompleksirana kojoj se cijelo rodno mjesto, kanton i drzava smiju, sta ocekivati nego ovakvo vozanje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
capdevila5
- Kontakt:
Primio 5 golova, 4 za poluvrijeme, u formi stize na okupljanje 

https://youtu.be/jJlwqnaO3HY?si=8Tj55rPQFz8PTLrz
🔴⚪️⚜️
🔴⚪️⚜️
TrAzi Ga SoUtHaMpToN 
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
capdevila5
- Kontakt:
https://youtu.be/jJlwqnaO3HY?si=8Tj55rPQFz8PTLrz
🔴⚪️⚜️
🔴⚪️⚜️
Javi se Wanda, smećaru. Objasni nam kako je Kenan mogao birati gdje će, ali je odabrao Antalyu zbog milion eura godišnje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.