E hajde molim te reci, kakva se to revolucija podigla kod vas nakon evo zadnjeg ubistva žene od strane onog medicinara što je radio u Njemačkoj?tuzlak1987 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 20:21U Sarajevu sada kada se desi neko ubistvo kao iz horor filma ili serije CSI Miami, kao da je neko prosao kroz crveno svjetlo na semarofu.
I vehabije se dijele na neagresivne i agresivne.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: Re: Chat
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
- JayCatwright
- Kontakt:
Frajer apsolutno svaku priliku čeka da popljuje po Sarajevu, debilčina.MaroonBjelave je napisao/la: ↑29 jun 2024, 20:47E hajde molim te reci, kakva se to revolucija podigla kod vas nakon evo zadnjeg ubistva žene od strane onog medicinara što je radio u Njemačkoj?tuzlak1987 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 20:21U Sarajevu sada kada se desi neko ubistvo kao iz horor filma ili serije CSI Miami, kao da je neko prosao kroz crveno svjetlo na semarofu.
Re: Chat
Debil teski, samo ga na ignore staviti.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- MaroonBjelave
- Kontakt:
E ne mogu da vjerujem bgm. I to kaže CSIJayCatwright je napisao/la: ↑29 jun 2024, 20:51Frajer apsolutno svaku priliku čeka da popljuje po Sarajevu, debilčina.MaroonBjelave je napisao/la: ↑29 jun 2024, 20:47E hajde molim te reci, kakva se to revolucija podigla kod vas nakon evo zadnjeg ubistva žene od strane onog medicinara što je radio u Njemačkoj?tuzlak1987 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 20:21U Sarajevu sada kada se desi neko ubistvo kao iz horor filma ili serije CSI Miami, kao da je neko prosao kroz crveno svjetlo na semarofu.

A još prije toga kad je onaj drot isto ženu ubio? I šta je to kosmopolitska Tuzla napravila?
- JayCatwright
- Kontakt:
Bolje bi mu bilo da brine kako će kupiti pelene ili kako će platiti račun za struju, jer svako malo kuka oko toga.MaroonBjelave je napisao/la: ↑29 jun 2024, 20:56E ne mogu da vjerujem bgm. I to kaže CSIJayCatwright je napisao/la: ↑29 jun 2024, 20:51Frajer apsolutno svaku priliku čeka da popljuje po Sarajevu, debilčina.MaroonBjelave je napisao/la: ↑29 jun 2024, 20:47
E hajde molim te reci, kakva se to revolucija podigla kod vas nakon evo zadnjeg ubistva žene od strane onog medicinara što je radio u Njemačkoj?![]()
A još prije toga kad je onaj drot isto ženu ubio? I šta je to kosmopolitska Tuzla napravila?
Prestižni Institut za mir sa sjedištem u Australiji objavljuje izvještaje na godišnjem nivou, te pruža sažetak globalnih trendova i obrazaca u terorizmu. Po tom izvještaju države se rangiraju prema terorističkim aktivnostima.VensanKasel je napisao/la: ↑29 jun 2024, 19:55
Ispran mozak buraz , nažalost ni mi ni Srbija ne doživljavamo ozbiljno ove vehabije-teroriste vjerovatno čekamo neki ozbiljan teroristički napad pa da reagujemo ...
Uglavnom, Globalni index terorizma pokazuje da naša zemlja iz godine u godinu bilježi nevjerovatan napredak te da je itekako sigurna.
Dalje imaš i Izvještaj o stanju sigurnosti BiH po godinama. Fokus je išao na otkrivanje onih koji se mogu dovesti u vezu sa djelovanjem nekog radikalnog pokreta. Godinama unazad sve čisto.
Ne možeš, ama baš nikako reći da ne doživljavamo ozbiljno ovu vrstu prijetnje i da čekamo napad, pa tek onda da se raguje. Reagujemo, čuvamo, kontrolišemo i sarađujemo.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 29 jun 2024, 23:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ja bih mu savjetovao da dođe u DE. Pa da iz npr Stuttgarta kuka i pljuje po Berlinu.JayCatwright je napisao/la: ↑29 jun 2024, 20:57Bolje bi mu bilo da brine kako će kupiti pelene ili kako će platiti račun za struju, jer svako malo kuka oko toga.MaroonBjelave je napisao/la: ↑29 jun 2024, 20:56E ne mogu da vjerujem bgm. I to kaže CSIJayCatwright je napisao/la: ↑29 jun 2024, 20:51
Frajer apsolutno svaku priliku čeka da popljuje po Sarajevu, debilčina.![]()
Pa nije da kod nas u Tuzli nije isto. Bili par dana u vezi one zene u trznom centru protesti i zavrsi sve. Da sad pitas nekoga na ulici, ne bi ni znao za to nazalost. U istim smo mi gofnima svi.tuzlak1987 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 20:21U Sarajevu sada kada se desi neko ubistvo kao iz horor filma ili serije CSI Miami, kao da je neko prosao kroz crveno svjetlo na semarofu.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Joj VucicaVučić o napadaču iz Beograda: Pratili smo ga, nedostajalo je samo sedam - osam dana za hapšenje

Znali ko je i nisu ga htjeli uhapsiti...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Tuga jaraneakisarajevo92 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 19:50Do nedavno bi to bila top vijest a sada je taj tip zlocina u ovom gradu kao sto je nekad bila pljacka prodavnica, niko se vise ne iznenadjuje niti sokira nego smatra normalnom svakodnevnicom
To je najveci problem
Ja se svaki put sokiram dokle i pitam se dokle
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Meh, vehabije su najmanji problem od svega toga.Judd je napisao/la: ↑29 jun 2024, 20:15Pa gdje su u BiH te vehabije? Šta rade, đe žive, čime se bave?
Svaki dan dvoje ljudi ode pod zemlju. Pred kafićima i na šetalištima se rafala. Pripadnici policije peru keš i rasturaju drogu. Slažem se, moramo se plašiti vehabija, opasni su. Vučić i Dodik su nas danas upozorili.![]()
Pa vensanu su iste te vehabije (samo iz Saudije i bliskog istoka) glavni klijenti za auta, vjerovatno mu oni nisu problem dok ostavljaju lovu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
U svakom vecem gradu na svijetu su ovakve stvari normalna pojava.akisarajevo92 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 19:50Do nedavno bi to bila top vijest a sada je taj tip zlocina u ovom gradu kao sto je nekad bila pljacka prodavnica, niko se vise ne iznenadjuje niti sokira nego smatra normalnom svakodnevnicom
To je najveci problem
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Gledam danas vijesti, čini mi se Nova BH, i komšija iz zgrade gdje se desilo ubistvo kaže da je samo bilo pitanje dana kad će se ovako nešto dogoditi u toj porodici. E sad, policija kao nije imala, kako oni kažu operativna saznanja? Ili su i oni k'o Vučić čekali još 7-8 dana, pa da uhapse Gorana?
Btw, nadam se da Goran nije vehabija.
Za sto ce ga uhapsiti?MaroonBjelave je napisao/la: ↑30 jun 2024, 00:27Gledam danas vijesti, čini mi se Nova BH, i komšija iz zgrade gdje se desilo ubistvo kaže da je samo bilo pitanje dana kad će se ovako nešto dogoditi u toj porodici. E sad, policija kao nije imala, kako oni kažu operativna saznanja? Ili su i oni k'o Vučić čekali još 7-8 dana, pa da uhapse Gorana?
Mogli je napisao/la: ↑29 jun 2024, 23:40U svakom vecem gradu na svijetu su ovakve stvari normalna pojava.akisarajevo92 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 19:50Do nedavno bi to bila top vijest a sada je taj tip zlocina u ovom gradu kao sto je nekad bila pljacka prodavnica, niko se vise ne iznenadjuje niti sokira nego smatra normalnom svakodnevnicom
To je najveci problem
Znam i ovu curicu i mater joj, isla mi sa komsijom zivjeli skupa pa raskinuli i ona preselila, kad vidim na vjestima ubijena ova curica; valjda se izvukla iz kuce u 12 noci i ovi je negdje slucajno vidjeli, ufatili, silovali i udavali. Ilegalci iz Venecuele
Jesu smrtnu dobili?alemsa je napisao/la: ↑30 jun 2024, 00:40Mogli je napisao/la: ↑29 jun 2024, 23:40U svakom vecem gradu na svijetu su ovakve stvari normalna pojava.akisarajevo92 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 19:50
Do nedavno bi to bila top vijest a sada je taj tip zlocina u ovom gradu kao sto je nekad bila pljacka prodavnica, niko se vise ne iznenadjuje niti sokira nego smatra normalnom svakodnevnicom
To je najveci problem
Znam i ovu curicu i mater joj, isla mi sa komsijom zivjeli skupa pa raskinuli i ona preselila, kad vidim na vjestima ubijena ova curica; valjda se izvukla iz kuce u 12 noci i ovi je negdje slucajno vidjeli, ufatili, silovali i udavali. Ilegalci iz Venecuele
U BiH ne valja sto su kazne preblage. Ali kakve god da su nece to budale zaustaviti.
10 miliona dollara je kaucija, govore da ce traziti smrtnu kaznu ali to je po meni easy way out, bolje dozivotna, posebno se zna za pedofile cim kroci u bilo koji Americki zatvor, silovani su svaki dan do kraja kazne. I to cuvari dopustaju bukvalno
Ma 99% njih ce odabrat dozivotnu ispred smrtne. Ceste su i nagodbe da se smrtna izbjegne. Treba im ici kontra zelje. A svakako i ne treba da drzava trosi novac na njih.
U Americi je kaucija industrija. Smijesno da se za takvo djelo uopste i dopusta. Kod nas je taj institut jako rijetko primjenjiv, a u konkretnom slucaju ne bi se ni mogao upotrijebiti.
Ma znaju kako stavljaju, nece Trumpu staviti 10 miliona kad moze platit, sta ce ovi ilegalci odakle mu 10 miliona, to reda radi.