Može ba i bez toga, nema više sile od ekipe, valjda si do sada vidio.
Svi favoriti su tu negdje. Niko nikog neće u potpunosti razvaliti niti možeš sa sigurnošću reći da je izraziti favorit.
Dnevna forma, sreća ili nesreća će odlučiti.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Španci su razvalili Hrvate , a potonji su važili za makar dark horse , ugl veći favoriti od Belgije nprarmando je napisao/la: ↑29 jun 2024, 23:54Ovaj pila naopako nadajući se da će privući sreću.![]()
Može ba i bez toga, nema više sile od ekipe, valjda si do sada vidio.
Svi favoriti su tu negdje. Niko nikog neće u potpunosti razvaliti niti možeš sa sigurnošću reći da je izraziti favorit.
Dnevna forma, sreća ili nesreća će odlučiti.
A ja do 'uspijeh'Judd je napisao/la: ↑29 jun 2024, 23:52Čitao sam do 'pobijeda'. Već tu mi je bilo jasno da si ti pobijeda ali bez po.Deen je napisao/la: ↑29 jun 2024, 23:30Ocekivano pobijeda Njemacke. Nije bilo ocekivano za neznalice i forumske internet eksperte.
Naravno pojavi se taj BiH/forumski sindrom, da se tudji uspijeh smatra kao namjesteno, a svoj neuspijeh (u slucaju stroj, poraz fks od donetsk se smatra kao uspijeh).
Sto se tice Stroj1946, sad je on na aparatima.
Nece Bog dati takvim ljudim srecu i uspijeh, sto se upravu vidi po Sarajevu i BiH, gdje sve propada polako u svim sferama.
Ali ne brine stroj, ovo danas nije nista. Ceka te jos gore protiv aktobe/trnava pa onaj domaci kukuruz od Zrinjskog i Borca. Ovo je tek pocetak. A da ne pricamo sta BiH ceka kad igra protiv Holandije, Madjarske i Njemacke.
A vi dalje pricajte kako je sve namjesteno, a vi ste kao drzava BiH centralna baza za korupciju, cak i sejtan je ljubomoran na vas u BiH.
Samo jako Vico, *isaj po ovakve neznalice i krkane.
Naravno da nemate srece, nece vam Bog to nikad dati, kad pucate od ljubomore i nezahvalnosti.
Samo u inat takvim dusmanima i nezahvalnim ljudima zelim da Njemacka osvoji trofej.
Njemacka i Austrija u finale. A vi udarajte glavom o zid klosari.![]()
Pa svjedoci smo besramno guranje ekipe na proslom turniru.JayCatwright je napisao/la: ↑29 jun 2024, 23:58Zadnji put da je ovako neko guran od strane arbitara je još davne 2006. godine, domaćin Njemačka, zanimljivo i tad gurali Njemačku, sjetimo se tada epske krađe protiv Argentine, ali se bogu hvala ukazao Grosso i spasio fudbal.
Da, baš očaj od Italije i Danske, bukvalno su se nakon drugog gola i jedni i drugi ugasili. Vjerovatno je do (ne)kvaliteta, ali nikad lakše zatvaranje utakmica za ekipe koje vode. Bez imalo drame.akisarajevo92 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 23:29kakvo mrtvo puhalo danas
zavrsnica Eura, rezultat 2:0 a imas dojam kao da je 5:0, niko nije ni u stanju napasti, samo se ceka kraj utakmice
Kad su ti nožni prsti u ofsajdu nema potrebe svirati ofsajd jer to ne donosi nikakvu prednost u biti. U onoj situaciji su svi bili u liniji sem eto prstiju igraca. Linija koja se crta trebala bi biti deblja jednostavno. Jedno je kad ti je citava noga u ofsajdu a druga kad je jedan prst. Milimetarski ofsajdi ne bi postojali vise sto bi bila dobra novina.akisarajevo92 je napisao/la: ↑30 jun 2024, 02:02https://www.facebook.com/share/r/Yx2ssy ... tid=xfxF2i
u pravu je selektor Danske, najvise me nerviraju ovi milematarski ofsajdi jer ne vjerujem da zaustave trenutak dodavanja u pravom trenutku pa onda izvlace linije, to je skoro pa i nemoguce
ali kako to rijesiti, i da dopustis igracu da bude 20 cm u ofsajdu kako onda mjeriti je li 19.99 ili 20.01
Ne znam kako je inače bilo, odnosno da li su lopte imale čipove u sebi i prije, ali ova lopta na prvenstvu ima ugrađen čip na osnovu kojeg određuju sve.akisarajevo92 je napisao/la: ↑30 jun 2024, 02:02https://www.facebook.com/share/r/Yx2ssy ... tid=xfxF2i
u pravu je selektor Danske, najvise me nerviraju ovi milematarski ofsajdi jer ne vjerujem da zaustave trenutak dodavanja u pravom trenutku pa onda izvlace linije, to je skoro pa i nemoguce
ali kako to rijesiti, i da dopustis igracu da bude 20 cm u ofsajdu kako onda mjeriti je li 19.99 ili 20.01
čeferin nema ništa sa pravilima, to je u rukama drugih debila na čelu sa najvećim (arsene wengerom) i sa collinom koji je nažalost (iako je bio jedan od najboljih sudija ikada) prišao stvari sa skroz pogrešne strane i pokušava da uzme odgovornost iz ruku sudija i da je da tehnici u rukeWanderson je napisao/la: ↑30 jun 2024, 10:10Jos jedno glupo pravilo iako sam 100% siguran da su izmislili i da je ovo montaza.
Iako je u ovoj situaciji Delaney ustvari bio u tezoj poziciji da dođe u onaj polozaj iz kojeg je sutirao i na kraju asistirao, sviran mu je ofsajd.
Debilna pravila treba mijenjati, ali ne bi rekao da to moze uciniti svita na celu s najvecim debilom i kriminalcem Ceferinom.
Zakonom treba zabraniti da na celo fudbalskih krovnih organizacija sjedaju nefudbalske osobe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.