Ermedin Demirović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

HZbec
Kontakt:

Re: Ermedin Demirović

Post Postao/la HZbec » 30 jun 2024, 14:26

Demirovic je nas najbolji napadac, svidjelo se to nekome ili ne
Bog Bosna i Bošnjaci

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 30 jun 2024, 14:28

Zlatan Muslimovic je za njega Luis Saha
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 30 jun 2024, 14:30

napapijri1987 je napisao/la:
30 jun 2024, 14:24
Horoz je napisao/la:
30 jun 2024, 12:48
Demirovićev napredak je išao baš stepenicu po stepenicu i ne bi sada trebao preskakati. Stuttgart je ta stepenica. Godinu-dvije tamo i onda može na najviši nivo, ako zaslužuje, taman će biti u najproduktivnijim godinama.
U Stuttgartu bi igrao CL, vjerovartno imao garantovano mjesto u prvih 11, s obzirom na cifru koju bi ga platili i na njegove kvalitete.

Pritisak u Milanu je puno veći, ukupan kvalitet ekipe je veći, odmah se traže rezultati, igrač plaćen 20 miliona može ko od šale završiti na klupi.
Iako je trenutno konkurencija u napadu Milana slabija od Švaba, najvjerovatnije bi išli na neku zvijezdu u napadu i da potpišu sa Demirovićem
Pitanje je da li bi imao mjesto u prvih 11 Stuttgarta. Poslali su ponudu za otkup ugovora Denisa undava ako i onaj crnac guirassy ostane onda je demiru mjesto na klupi zagarantovano. Ovaj dvojica su imali strasnu sezonu plus undava bi platili oko 20mil a i reprezentativac je Njemacke.
Neće valjda davati za Demirovića 15-20 miliona, ako ostave obojicu napadača iz prošle sezone. To ni Bayern ne bi uradio.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 30 jun 2024, 15:08

napapijri1987 je napisao/la:
30 jun 2024, 14:24
Horoz je napisao/la:
30 jun 2024, 12:48
Demirovićev napredak je išao baš stepenicu po stepenicu i ne bi sada trebao preskakati. Stuttgart je ta stepenica. Godinu-dvije tamo i onda može na najviši nivo, ako zaslužuje, taman će biti u najproduktivnijim godinama.
U Stuttgartu bi igrao CL, vjerovartno imao garantovano mjesto u prvih 11, s obzirom na cifru koju bi ga platili i na njegove kvalitete.

Pritisak u Milanu je puno veći, ukupan kvalitet ekipe je veći, odmah se traže rezultati, igrač plaćen 20 miliona može ko od šale završiti na klupi.
Iako je trenutno konkurencija u napadu Milana slabija od Švaba, najvjerovatnije bi išli na neku zvijezdu u napadu i da potpišu sa Demirovićem
Pitanje je da li bi imao mjesto u prvih 11 Stuttgarta. Poslali su ponudu za otkup ugovora Denisa undava ako i onaj crnac guirassy ostane onda je demiru mjesto na klupi zagarantovano. Ovaj dvojica su imali strasnu sezonu plus undava bi platili oko 20mil a i reprezentativac je Njemacke.
Guirassy je sigurno igrac Dortmunda.On ima sve dogovoreno sa njima.Plata 9 mil godišnje plus će dobiti za potpis 10 miliona,dok u Stuttgartu je imao 1,5 mil godišnje.Stuttgart mu je nudio produzenje ugovora sa platom oko 3 miliona što se ne može poredit sa ponudom Dortmunda. I klauzula u ugovoru je bila smiješna tako da će Stuttgart dobit 17 miliona za transfer.Sto se Undava tiče nije sigurno da će ostat u Stuttgartu,sam igrač želi samo u Stuttgartu ostat ali Brighton pravi velike probleme.Imaju nekakav komplikovan ugovor gdje Stuttgart ima pravo pokrenut klauzulu 20 miliona s tim da odmah Brighton ima pravo na otkup od Stuttgarta poslije toga.Skroz komplikovan ugovor.

Ali sve u svemu sam mišljenja da bi ovo bio pun pogodak dolazak Demirovica u Stuttgart bio bi on sigurno jedan od bitnijih igrača.Cak je i velika većina navijača Stuttgarta prije svih ovih pregovora da u slučaju odlaska Guirassy-a Stuttgart dovede Demirovica kao zamjenu.

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 30 jun 2024, 16:30

babino je napisao/la:
30 jun 2024, 12:27
😀
ali neka se virtualno gofno naslo da nekog naziva idiotima i neostvarenim osobama:-)
Btw, nadam se da ce Demirovic napustiti trenutni tim i da nisu patke sa milanom i svabama. Milan bolje zvuci, ali svabe su sigurno bolji izbor.

cekamo njega, anela, amara, armina, jusufa...valjalo bi nam kad bi svi nasli bolje klubove od trenutnih...
mada, rumuni npr. su pokazali da ne igraju imena i klubovi, da se moze i iz turske lige ginuti za repku.
Nije trebao VAR, offside je bio očigledan. :mrgreen:

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 30 jun 2024, 16:33

Moze li Ibisevicu gace savijati?

Smijesno u kakvom se kontekstu prica o ovom balvanu.

26 utakmica 1 gol :bow:

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 30 jun 2024, 18:19

🚨🔴⚪️ Understand an agreement between VfB Stuttgart and FC Augsburg about a transfer of Ermedin #Demirovic is absolutely not yet in sight!

▫️Deal will continue to take time. None of the parties involved expected an agreement this weekend as reported

▫️Augsburg‘s position remain clear: they don’t want to make any compromises! FCA want much more than €20 million …

The 26 y/o striker would like to to join @VfB. But more teams from Italy and England are keen on him.

@SkySportDE 🇧🇦
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 01 jul 2024, 08:36

h1a2s3o4 je napisao/la:
30 jun 2024, 11:12
Al su se moralne veličine upalile, a ja sam ubjedjen da se @babino samo poslužio ironijom. :urnebes:

Ono sto nije ironija je da Demirović nikad nije treba dobiti kapitensku traku prije Ahmedhodžića i Dedića. OK, Dedić nije igrao pa nije ni mogao biti. Svakako da će kapitan biti Kolašinac kada je tu, ali Demirović igrama za reprezentaciju nije zalužio ni da se nađe u užoj konkurenciji.

Uticaj na igru Ahmedhodžića i Dedića smo vidjeli protiv Ukrajine. Kada njih nema propuh. A Ahmedhodžić, Dedić i Demirović imaju isto golova u reprezentaciji.
A zasto je trebao Ahmedhodzic dobiti kapitensku traku ispred Ermedina? Zato sto je u seniorskom fudbalu izabrao nas ispred Svedske, da mu sad pusimo kitu zbog toga, zato jer je birao utakmice i u bitnom periodu unio nemir medju reprezentativce, navijace, medije?
Ili mozda Demirovic zasluzuje kapitensku jer je u svojoj generaciji bio medju najboljim U21 BiH reprezentativcima, ginuo na terenu, stepljivo cekao svoju sansu iako nekad neopravdano zapostavljen?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 01 jul 2024, 15:27

Danas je u Bosni i Hercegovini bilo sunčano vrijeme uz malu oblačnost.

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 19 stupnjeva, Ivan Sedlo i Livno 28, Sokolac 29, Drvar i Srebrenica 30, Gradačac, Sanski Most i Tuzla 31, Banja Luka, Doboj, Prijedor, Široki Brijeg, Trebinje i Zvornik 32, Bihać, Bijeljina, Bugojno i Sarajevo 33, Neum i Zenica 35, Mostar 38 stupnjeva

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 02 jul 2024, 11:14

Jutros je u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme.
- Danas u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno i nestabilno vrijeme. Od sredine dana prema večernjim satima širom zemlje povremeno može padati slaba kiša ili lokalni pljusak praćen grmljavinom - saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ).
Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 23 stepen

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 02 jul 2024, 23:12

Beduin je napisao/la:
01 jul 2024, 08:36
h1a2s3o4 je napisao/la:
Al su se moralne veličine upalile, a ja sam ubjedjen da se @babino samo poslužio ironijom. :urnebes:

Ono sto nije ironija je da Demirović nikad nije treba dobiti kapitensku traku prije Ahmedhodžića i Dedića. OK, Dedić nije igrao pa nije ni mogao biti. Svakako da će kapitan biti Kolašinac kada je tu, ali Demirović igrama za reprezentaciju nije zalužio ni da se nađe u užoj konkurenciji.

Uticaj na igru Ahmedhodžića i Dedića smo vidjeli protiv Ukrajine. Kada njih nema propuh. A Ahmedhodžić, Dedić i Demirović imaju isto golova u reprezentaciji.
A zasto je trebao Ahmedhodzic dobiti kapitensku traku ispred Ermedina? Zato sto je u seniorskom fudbalu izabrao nas ispred Svedske, da mu sad pusimo kitu zbog toga, zato jer je birao utakmice i u bitnom periodu unio nemir medju reprezentativce, navijace, medije?
Ili mozda Demirovic zasluzuje kapitensku jer je u svojoj generaciji bio medju najboljim U21 BiH reprezentativcima, ginuo na terenu, stepljivo cekao svoju sansu iako nekad neopravdano zapostavljen?
Mislim da sam već odgovorio zašto bi trebao Ahmedhodžić dobiti. Evo boldiraću da bude lakše vidjljivo.

Demirović je očigledno dobar igrač ali ga u reprezentaciji jednostavno ne ide iz više faktora.
Ono što je do sada, naglašavam do sada, pokazivao on je komotno mogao izaći u dvadesetoj minuti, otići na kafu i vratiti se u sedamdesetoj niko ne bi primjetio razliku. Eto kakav uticaj na našu igru ima.

Ahmedhodzic i Dedic su puno vazniji igraci. Da im Demirovic bude kapitan i ne znam bas kakva im se poruka salje. Samo ih moze demotivisati.

Kobayashi
Kontakt:

Post Postao/la Kobayashi » 02 jul 2024, 23:31

Ne znamo mi kakav uticaj na ekipu izmedju njih samih ima Demirovic. Mozda je neki autoritet, ko zna. Realno, ne vidim nekog lika kao sto je bio Spaha ili Barbarez pa da kazes "e to je vodja".

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 02 jul 2024, 23:32

h1a2s3o4 je napisao/la:
02 jul 2024, 23:12
Beduin je napisao/la:
01 jul 2024, 08:36
h1a2s3o4 je napisao/la:

Mislim da sam već odgovorio zašto bi trebao Ahmedhodžić dobiti. Evo boldiraću da bude lakše vidjljivo.

Demirović je očigledno dobar igrač ali ga u reprezentaciji jednostavno ne ide iz više faktora.
Ono što je do sada, naglašavam do sada, pokazivao on je komotno mogao izaći u dvadesetoj minuti, otići na kafu i vratiti se u sedamdesetoj niko ne bi primjetio razliku. Eto kakav uticaj na našu igru ima.

Ahmedhodzic i Dedic su puno vazniji igraci. Da im Demirovic bude kapitan i ne znam bas kakva im se poruka salje. Samo ih moze demotivisati.
A kapiten je obicno onaj najbolji igrac u ekipi ili onaj koji ima najveci uticaj na samu igru?
De druze, ipak ti dovoljno pratis fudbal da bi takvo nesto pisao i stajao iza toga.
Demirovic je i u klubu bio kapiten, u jednom Bundesligaskom klubu kao najbolji igrac i kao neko ko ne suti na tereni, nego se obraca i sudijama, razgovara, gine svaku utakmicu na ekipu.
Izmedju ostalog i hijerarhija je tu, a ovo govorim u odnosu na Anela, ne na Dedica koji takodjer zasluzuje biti kapiten nakon Kolasinca, samo sto nisu ni jedan ni drugi igrali pa ih nema svrhe ni spominjati u kontekstu prosle 2 utakmice, jelde. :mrgreen:
Anel eto bio pred kraj sezone kapiten ekipe u par utakmica, ipak u ekipi jednoj od najgorih decenijama unazad u EPL, mislim da je ta traka vise mu dodijeljena kako bi ga bolje prodali, takav dojam sam stekao, a ako si ga gledao u EPL nikakav uticaj on nije imao na ekipu niti neko zalaganje kod sudija ispred ekipe, ako cemo realno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 03 jul 2024, 07:07

Anel nije vodja, zeli se to od njeg napravit ali ne ide. Da je nas najbolji štoper to svakako.
Po meni bi ova lista bila sto se tice kapitena.

1. Kolasinac
2. Dedic
3. Demirovic
4. Krunic

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 03 jul 2024, 10:49

Sindikat12 je napisao/la:
03 jul 2024, 07:07
Anel nije vodja, zeli se to od njeg napravit ali ne ide. Da je nas najbolji štoper to svakako.
Po meni bi ova lista bila sto se tice kapitena.

1. Kolasinac
2. Dedic
3. Demirovic
4. Krunic
:thumbup: :thumbup:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 04 jul 2024, 13:10

Kapiten mora biti neko koga igraci postuju, ciju rijec ce uzeti za ozbiljno i koga ce se na kraju krajeva "bojati "malo.
Takodjer on mora svatiti tu ulogu ozbiljno i kada zatreba "yebati im mater "svima odreda.
Emir Spahic kakvim ga god smatrali, bio je kapiten kada treba glavom na kopacku, kada treba i pesnicom na protivnika :mrgreen:
Imamo li sada takvog, tesko bogami

Mow
Kontakt:

Post Postao/la Mow » 04 jul 2024, 18:12

Ne znam je li ko pogledao/postavljao :D

⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 04 jul 2024, 18:41

Danas je Bosni bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini je prije podne bilo sunčano, a više oblačnosti je bilo u drugoj polovini dana.

Temperature zraka izmjerene u 14:00 sati (°C): Bjelašnica 7; Sokolac 17; Sarajevo 20; Bugojno i Livno 22; Tuzla i Zvornik 23; Bihać, Bijeljina, Drvar, Gradačac, Sanski Most i Zenica 24; Banja Luka, Široki Brijeg i Trebinje 25; Neum 27; Mostar 30°C.

U petak 5.7.2024. Bosni i Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15°C, na jugu zemlje do 20°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 26 i 31°C.

U Sarajevu sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 12°C. Najviša dnevna temperatura zraka oko 28°C.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 04 jul 2024, 19:20

FKBilder je napisao/la:
04 jul 2024, 13:10
Kapiten mora biti neko koga igraci postuju, ciju rijec ce uzeti za ozbiljno i koga ce se na kraju krajeva "bojati "malo.
Takodjer on mora svatiti tu ulogu ozbiljno i kada zatreba "yebati im mater "svima odreda.
Emir Spahic kakvim ga god smatrali, bio je kapiten kada treba glavom na kopacku, kada treba i pesnicom na protivnika :mrgreen:
Kola mora biti novi kapiten, ima sve karakteristike koje si nabrojao
naprijed rejal

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 04 jul 2024, 19:24

Sveti je napisao/la:
04 jul 2024, 19:20
FKBilder je napisao/la:
04 jul 2024, 13:10
Kola mora biti novi kapiten, ima sve karakteristike koje si nabrojao
Tako je. Cast Dedicu i Demirovicu, ali nemaju oni taj krkanski mentalitet kao Spaha i Seo. Znamo da kod nas samo galama funkcionise u svemu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, hurem, Rimes87, torbica i 43 gosta.