Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Valjda francuska seljačina se na fin način oprosti od Juventusa
Javi ljudima klošaru hoćeš-nećeš
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Sacekaj da mama odluci, javice ona to brzo, ceka da bukne na ep, pa da mu neko ponudi 10 miliona, ako ne bude takvih ponuda, zvace ona juventus, to joj je oduvijek bio plan i jako je sretna sto su se brzo dogovoriliBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑30 jun 2024, 11:44Valjda francuska seljačina se na fin način oprosti od Juventusa
Fino to ona planira, ali šta ako se desi nešto slično kao sa Kostićem, nastrada koljeno. Ko će mu tada ponuditi ugovor finansijski blizu ovome što mu Juventus nudi? Poslije 01.07 će vjerovatno očekivati i 'signing fee' uz potpis ugovoradinoo je napisao/la: ↑30 jun 2024, 11:58Sacekaj da mama odluci, javice ona to brzo, ceka da bukne na ep, pa da mu neko ponudi 10 miliona, ako ne bude takvih ponuda, zvace ona juventus, to joj je oduvijek bio plan i jako je sretna sto su se brzo dogovoriliBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑30 jun 2024, 11:44Valjda francuska seljačina se na fin način oprosti od Juventusa
Maksimalno jedna i pol sezona dobra od 5. Vozdra.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
slucaj Rabiot,
kako kazu, klub iznad svih, a mislio sam i ranije, da mu je mjesto od starta uvijek, trkac- vjerovatno ono sto i treneri vole kod njega,
mnogo izazova je pred Juventusom u narednoj sezoni, ako tu dodamo i klubsko svjetsko prvenstvo odma suzavamo broj sigurno njemu prihvatljivih klubova
taktiziranje oko ugovora, mozda je razlog nekih bonusa koje kroz standardnu platu ne moze imati, bili smo u goroj situaciji pa nije otisao ranije cak je imao i titulu svjetskog prvaka
a otisli su mnogi drugi, tako da nije nezamjenjiv, a nadam se da ne bude samo Pogba scenarij, pa opet spasavanje karijere koja je krenula nizbrdo
kako kazu, klub iznad svih, a mislio sam i ranije, da mu je mjesto od starta uvijek, trkac- vjerovatno ono sto i treneri vole kod njega,
mnogo izazova je pred Juventusom u narednoj sezoni, ako tu dodamo i klubsko svjetsko prvenstvo odma suzavamo broj sigurno njemu prihvatljivih klubova
taktiziranje oko ugovora, mozda je razlog nekih bonusa koje kroz standardnu platu ne moze imati, bili smo u goroj situaciji pa nije otisao ranije cak je imao i titulu svjetskog prvaka
a otisli su mnogi drugi, tako da nije nezamjenjiv, a nadam se da ne bude samo Pogba scenarij, pa opet spasavanje karijere koja je krenula nizbrdo
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
On #Calafiori Bologna had been hoping to keep him but have realized that wish is very unlikely. The player wants Juventus and has an agreement with them since February, March, and April. He also wants to be reunited with his manager Thiago #Motta
Bologna and Juventus have a complicated relationship at the moment, as mentioned before. The rossoblu are waiting for offers to arrive from the Euros, specifically from the premier league (@FabrizioRomano )
Bologna and Juventus have a complicated relationship at the moment, as mentioned before. The rossoblu are waiting for offers to arrive from the Euros, specifically from the premier league (@FabrizioRomano )
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Bukvualno sreca sto Italija ispade,hahaJ1897 je napisao/la: ↑30 jun 2024, 13:36On #Calafiori Bologna had been hoping to keep him but have realized that wish is very unlikely. The player wants Juventus and has an agreement with them since February, March, and April. He also wants to be reunited with his manager Thiago #Motta
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Kakve su ovo sad gluposti, ipak ćemo platiti 50 miliona za Daglasa u četiri rate?
MANIJACI JUG 1987
Transferi su odvojeni.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑30 jun 2024, 14:39Kakve su ovo sad gluposti, ipak ćemo platiti 50 miliona za Daglasa u četiri rate?
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Tako to inače ide kod razmjena. Juventus Villi 50 miliona u 4 rate, Villa Juventusu 22 mil u x rata. U suštini Luiz je koštao Juventus 28 mil + Iling i BarenecheaBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑30 jun 2024, 14:39Kakve su ovo sad gluposti, ipak ćemo platiti 50 miliona za Daglasa u četiri rate?
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Sretno Daglasu ali realno ne vrijedi 50 miliona, to ti je današnji fudbal kad kupuješ iz Engleske, prije bila seljačka liga za Seriju A 

MANIJACI JUG 1987
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ok je, nije neki genije fudbalski ali je dobar igrac.
Uzeli smo ga za 28 miliona u biti jer Illing i Barenechea ne vrijede nista. Ne bih uzeo njih neko besplatno da mi daje, za dvije godine nece ni igrati u Villi niti ce dobiti pravu sansu da se nametnu.
Uzeli smo ga za 28 miliona u biti jer Illing i Barenechea ne vrijede nista. Ne bih uzeo njih neko besplatno da mi daje, za dvije godine nece ni igrati u Villi niti ce dobiti pravu sansu da se nametnu.
A gle, ako on ne vrijedi 50M€. Onda ni Iling i ovaj anonimus iz Frosinonea ne vrijede 22M€. Sve u svemu po meni dobar transfer za Juventus, rješili se dva panja koji nemaju šta tražiti u Juventusu. (Mada hajde, ovog iz Frosinonea nisam gledao pa možda i vrijedi nešto.) Te za 28M€ dobili dobrog igrača koji vrijedi sigurno više od tih 28M€.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑30 jun 2024, 14:52Sretno Daglasu ali realno ne vrijedi 50 miliona, to ti je današnji fudbal kad kupuješ iz Engleske, prije bila seljačka liga za Seriju A![]()
Bravo giuntoli, sad nam treba rjesavanje jos jedno dva,tri mediokriteta (npr kean, rugani, mds, mireti, mck, kostic) a onda opet dovodjenje jednog sa renomeom, sa fudbalom u nogama...
Mada, ne treba zaboraviti ni da ce ove godine raspored biti ubitacan, treba igraca....ali konacno konkretni potezi od uprave.
Soulea i huijsena bih ostavio, a ruganija, keana, se rijesio...
Mada, ne treba zaboraviti ni da ce ove godine raspored biti ubitacan, treba igraca....ali konacno konkretni potezi od uprave.
Soulea i huijsena bih ostavio, a ruganija, keana, se rijesio...
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Artur treba biti prvi na listi, makar ga u Afriku prodali
MANIJACI JUG 1987
Ziv ti bio Dino, Kean je vec otisao
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Ma znas sta hocu da kazem, daj se rjesavaj mediokriteta u valovima...pa onda mjenjaj dva prosjecna za jednog klasnog...
Ps. Nije otisao dok ga ne vidim na slikanju u drugom klubu, naslusali smo se mi nekih transfera pa nista...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Thiago Motta considers Milik, McKennie, De Sciglio, Kostic, Rugani, Arthur out of the Juventus project. These players will not be part of the team and an attempt will be made to place them elsewhere, saving on salaries and gaining income from their sales.
[Gazzetta]
Izgleda Motta jos nije obolio od Italijanstine.
[Gazzetta]
Izgleda Motta jos nije obolio od Italijanstine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.