Anel Dzankovic
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- marseille_unique
- Kontakt:
Anel Dzankovic
Dobro je to Anel sve isplanirao, da komentarise svoje Krosane, da svrsava na njih opet. Anele je si li drzao ruku
na srcu kad je isla himna? Hajd ne sikiraj se, tek je prvo kolo, ipak je to samo najvaznija sporedna stvar na svijetu. Steta sto te nece na HRT-u, ipak si ti samo mali Bosnjo, dere te komplex manje vrijednosti, ne znam zbog cega, mi smo za njih Insan u pravom smislu te rijeci.
Zelim ti da te Modric ugosti kao svog najveceg fana. InsAllah.
Ne znam kako Kristic, Spaho Dujmovic mogu trpiti ovog
poltrona i prodanu dusu. Sta sve necemo istrpiti mi samo da bi imali drzavu Republiku BiH kako treba za nekih 50 godina.
na srcu kad je isla himna? Hajd ne sikiraj se, tek je prvo kolo, ipak je to samo najvaznija sporedna stvar na svijetu. Steta sto te nece na HRT-u, ipak si ti samo mali Bosnjo, dere te komplex manje vrijednosti, ne znam zbog cega, mi smo za njih Insan u pravom smislu te rijeci.
Zelim ti da te Modric ugosti kao svog najveceg fana. InsAllah.
Ne znam kako Kristic, Spaho Dujmovic mogu trpiti ovog
poltrona i prodanu dusu. Sta sve necemo istrpiti mi samo da bi imali drzavu Republiku BiH kako treba za nekih 50 godina.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Re: Anel Dzankovic
Here comes another džamijaš
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- marseille_unique
- Kontakt:
You have no idea how wrong you are when you said that.
You don’t know me kid.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
-
- Kontakt:
Sta ce sada maestro smisliti
jooj

- Maroon1946
- Kontakt:
Odlican komentator Bgm, kao i svi na BHT-u 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.