FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Cuj Karica hoce Hajduk ne smijemo ga dzabe pustiti
To sto sere van teren treba pricati neko s nnjim
Sto se nodija tice urazumiti ga i ostaviti pa prodati za godinu, tek mu je 20 godina i dobar je igrac
To sto sere van teren treba pricati neko s nnjim
Sto se nodija tice urazumiti ga i ostaviti pa prodati za godinu, tek mu je 20 godina i dobar je igrac
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Hiros, al pod uslovom da produzi ugovor.braco je napisao/la: ↑30 jun 2024, 10:56Eh dali ste mi ideju za dobro pitanje. Dakle nema više Cocalića i Štilića, ako se raskine ugovor sa Krpićem kao što se spominje ili jednostavno dovedemo boljeg špica od njega pa on preseli na klupu, koga bi vi onda izabrali za novog kapitena i zamjenika kapitena?
Trebalo bi pokusati dovesti Mladena Cvjetinovica iz Ingolstadta. Momak odlican igrac, jak i visok, a samo mu 20 godina
Definitivno je Galić novi Stevanović
Pa ima li išta gore kad navijači padaju na borbenost, pa evo i ja ću biti borben i jel to znači da imam kvalitet za Želju
Pa taj Galić je toliko loš da je pravo čudo kako je preživio ovu čistku
Daj Bože da ga Odinaka izbaci iz prvih 11,da ne gledam više one njegove centaršuteve u prvog igrača, namjestanje po dva sata i ono prebacivanje 16erca
Kako me ovaj Karamarko podsjeća na neku ličnost a ne znam na koga
Pa ima li išta gore kad navijači padaju na borbenost, pa evo i ja ću biti borben i jel to znači da imam kvalitet za Želju
Daj Bože da ga Odinaka izbaci iz prvih 11,da ne gledam više one njegove centaršuteve u prvog igrača, namjestanje po dva sata i ono prebacivanje 16erca
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- MocMahale444
Ja mislio Galic ce otici koliko je los igrac a oni bi da bude kapiten.
Hehheheheh
Hehheheheh
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Čuj Galić e majko moja...
Radovca za kapitena, ima iskustva.
Samo da onaj jad od napadača hoće otići
Radovca za kapitena, ima iskustva.
Samo da onaj jad od napadača hoće otići
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Bas vala,ne zna se gdje gori jel naprijed ili nazadMocMahale444 je napisao/la: ↑30 jun 2024, 16:35Ja mislio Galic ce otici koliko je los igrac a oni bi da bude kapiten.
Hehheheheh
Kakvi su ostali tek panjevi, kad Galic los igrac
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Galic je jedan od najborbenijih i najspremnijih igraca. Momak zna sta je Zeljo, bio je i u nasem OP-u, stalo mu je. Da ima mane i odredjene limite koje ne moze ispraviti, ima, ali da nema ne bi ni bio ovdje. I da svi imaju njegov pristup i odnos prema dresu, mi bi bili u puno boljoj poziciji. Neka ga i daj Boze da dodjemo u takvu situaciju da nam je on opcija s klupe, a prvi desni bek 5 puta bolji igrac. Za kapitena nije, bar ja mislim, cini mi se dosta povucen i miran frajer, ali to je drugo.
Ne znam sta se ovo prica za Stilu i Cocu, da je klub bio nekorektan prema njima. Ako je tacno, to je pogresno. Oni to nisu nicim zasluzili. Pravi momci i Zeljovci 1/1. Ne treba zaboraviti kad se Coca vratio, a mnogi i ne znaju sta je Stila sve tolerisao i oprastao, kako je izlazio klubu u susret. Iskreno se nadam da ce zaista imati mjesta u klubu obojica. Prema nasim ljudima se ne smijemo odnositi supacki.
Ovaj UO treba podrzavati sve dok dobro rade, a jesu fino krenuli. Neka se provjetrila svlacionica, da krenemo sa novom energijom u sezonu. Po meni ovo igraca sto se do sad dovelo je ok, ali kako sam vec pisao, treba nam jos 3-4 koji su nivo Hirosa, Boljevica, Radovca da bi mogli s pravom reci da se borimo za Europu. I onda se nadati da ce Coric sve posloziti kako treba, jer nas ceka jako teska sezona kako god okrenes.
Ne znam sta se ovo prica za Stilu i Cocu, da je klub bio nekorektan prema njima. Ako je tacno, to je pogresno. Oni to nisu nicim zasluzili. Pravi momci i Zeljovci 1/1. Ne treba zaboraviti kad se Coca vratio, a mnogi i ne znaju sta je Stila sve tolerisao i oprastao, kako je izlazio klubu u susret. Iskreno se nadam da ce zaista imati mjesta u klubu obojica. Prema nasim ljudima se ne smijemo odnositi supacki.
Ovaj UO treba podrzavati sve dok dobro rade, a jesu fino krenuli. Neka se provjetrila svlacionica, da krenemo sa novom energijom u sezonu. Po meni ovo igraca sto se do sad dovelo je ok, ali kako sam vec pisao, treba nam jos 3-4 koji su nivo Hirosa, Boljevica, Radovca da bi mogli s pravom reci da se borimo za Europu. I onda se nadati da ce Coric sve posloziti kako treba, jer nas ceka jako teska sezona kako god okrenes.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
- Meraak1921
- Kontakt:
Blago receno ok je za klupe .. nista vise od togaEjnur je napisao/la: ↑30 jun 2024, 16:55Bas vala,ne zna se gdje gori jel naprijed ili nazadMocMahale444 je napisao/la: ↑30 jun 2024, 16:35Ja mislio Galic ce otici koliko je los igrac a oni bi da bude kapiten.
Hehheheheh![]()
- Meraak1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
GIBRA je napisao/la: ↑30 jun 2024, 16:17Definitivno je Galić novi Stevanović
Na kalamarka iz sunđer boba
Uskoro stize top pojacanje.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Eto o kakvom se tokmaku radiMeraak1921 je napisao/la: ↑30 jun 2024, 22:05Al fraer stavio nick Bizmark, znaci drko na njega kad je dosao![]()
![]()

On na Bismarka, drugi ne samo dr.kali nego i svršavali u njega i to ti je

On topic: Ako je o kapitenu priča, najradije bih Galića, prvo u inat ovom mamlazu, drugo logično jer je nešto duže vremena u ekipi u odnosu na recimo Hiroša, bio tu i u teškim momentima i manje-više standardan, Željino dijete, radilica, bez ekscesa van terena... Opet, to je samo moje mišljenje, pošto vidim da se različita mišljenja žestoko napadaju a svi smo naši osim onog majmuna, ne bih dalje raspravljao da ja ne izađem uvrijeđen ili ne uvrijedim nekog slučajno, osim čarapice čije mišljenje nije za ovog podforuma nego za gluhu sobu
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Moram i ovog degena odblokirati da citam dubokoumne postove prve tetkice foruma anoninma gospodja...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.