Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Ja samo ne mogu da vjerujem kakav PR monopol ljudi drže u medijima i kako su uspjeli da 4 utakmice guzovače predstave kao kandidaturu za titulu, nažalost i žrijeb je bio na njihovoj strani, nadamo se da će Švica/Austrija/Turska/Nizozemska spasiti moderni fudbal.qaa18 je napisao/la: ↑01 jul 2024, 09:37I vi dojceri se zakacili na postove ove djecice koja hajpaju engleze.
Realno englezi su bas ogavne njuske i da nemaju onih polutana i nigera bili bi cistokrvni predstavnici orka i mordora, mada ih ja jos uvijek zovem mordor, s druge strane svabe su ko vilenjaci ali ne bas u punoj sili i vidi se ocigledno pad, ne vjerujem da ce oba proci u 1/2 finale, neko ce ispasti prije a mozda i oba.
Pa nije Belingem nabio PR ovdje. Ni Foden. Ni Kane. Nabili su ga prije prvenstva.coelho41 je napisao/la: ↑01 jul 2024, 10:46Ja samo ne mogu da vjerujem kakav PR monopol ljudi drže u medijima i kako su uspjeli da 4 utakmice guzovače predstave kao kandidaturu za titulu, nažalost i žrijeb je bio na njihovoj strani, nadamo se da će Švica/Austrija/Turska/Nizozemska spasiti moderni fudbal.qaa18 je napisao/la: ↑01 jul 2024, 09:37I vi dojceri se zakacili na postove ove djecice koja hajpaju engleze.
Realno englezi su bas ogavne njuske i da nemaju onih polutana i nigera bili bi cistokrvni predstavnici orka i mordora, mada ih ja jos uvijek zovem mordor, s druge strane svabe su ko vilenjaci ali ne bas u punoj sili i vidi se ocigledno pad, ne vjerujem da ce oba proci u 1/2 finale, neko ce ispasti prije a mozda i oba.
Po prikaznom Španija je očitala 4 nogometne lekcije, na drugom mjestu iza njih Njemačka.
coelho41 je napisao/la: ↑01 jul 2024, 10:46Ja samo ne mogu da vjerujem kakav PR monopol ljudi drže u medijima i kako su uspjeli da 4 utakmice guzovače predstave kao kandidaturu za titulu, nažalost i žrijeb je bio na njihovoj strani, nadamo se da će Švica/Austrija/Turska/Nizozemska spasiti moderni fudbal.
Igrali koliko im je trebalo, suludo bi bilo svim silama otvoreno napast Slovake jer su se za to spremali.Deen je napisao/la: ↑30 jun 2024, 19:17RollingPaper jeli ovo prava Engleska ili je ovo isto taktika za finale? Tek u finale cemo vidit pravu Englesku jeli? Ocekujem dobru analizu + izgovor. Hvala ti unaprijed.RollingPaper je napisao/la: ↑25 jun 2024, 22:45Kakve su to nebuloze. Englezi igraju sa pola snage, kriju svoje takticke zamisli za drugi krug.Deen je napisao/la: ↑25 jun 2024, 22:42
Precijenjena Engleska ekipa kao i njihova liga, vidis i po rezultatima. Jedino Man City je dobar i to samo zbog Pep. Oni da nemaju toliko novac, oni bi bili ko francuska liga.
Kad se sjetim one utakmice Engleske protiv BiH, kad su nas ljudi razbili 3-0, moglo je biti 5-0 ili 6-0 da nije bio Vasilj, pa su dosta forumasa branili i slavili taj poraz, kao Engleska je sila, favorit broj 1 i te nebuloze. Ocekivano da ovi ne mogu meda.
Kad vidimo poslje te utakmice kako Englezi igraju, pa covjece Island ih pobijedio, protiv Srbije su trebali x odigrat, protiv Danske trebali izgubit, i sad protiv Slovenije jedva igraju.
Engleska i Belgija, 2 precijenjene ekipe i to svaki put pred euro i svjetsko prvenstvo.
Pravu Englesku ces vidit tek poslije grupne faze.
pogotovo svicarci i turci,ovi drugi su osnivaci modernizma u loptackim sportovimaVirtu4l je napisao/la: ↑01 jul 2024, 10:58coelho41 je napisao/la: ↑01 jul 2024, 10:46Ja samo ne mogu da vjerujem kakav PR monopol ljudi drže u medijima i kako su uspjeli da 4 utakmice guzovače predstave kao kandidaturu za titulu, nažalost i žrijeb je bio na njihovoj strani, nadamo se da će Švica/Austrija/Turska/Nizozemska spasiti moderni fudbal.
Da, baš su Švicarska, Austrija, Turska i Holandija predstavnici modernog fudbala.
Zaboravio si Trenta, ali se slažem. Od 26 igrača, jedino Trent, pa hajmo reći i Bellingham vrijede, ostalih 24 je skupina precijenjenih balvana.denimen99 je napisao/la: ↑01 jul 2024, 12:52Teško da će Eneleska osvojiti.. jer bez obizra koliko je dobar Bellingham, ostalih 24 igrača su amateri teški i takve repke, kao što je i Gruzija koja ima smao Kvaru ili Slovačka koja ima samo Škrinjara, jednostavno nemaju kapacitet da idu do samog kraja.
Da. I Henderson kad je igrao je bio treći. Ostali 0 bodova.JayCatwright je napisao/la: ↑01 jul 2024, 13:12Zaboravio si Trenta, ali se slažem. Od 26 igrača, jedino Trent, pa hajmo reći i Bellingham vrijede, ostalih 24 je skupina precijenjenih balvana.denimen99 je napisao/la: ↑01 jul 2024, 12:52Teško da će Eneleska osvojiti.. jer bez obizra koliko je dobar Bellingham, ostalih 24 igrača su amateri teški i takve repke, kao što je i Gruzija koja ima smao Kvaru ili Slovačka koja ima samo Škrinjara, jednostavno nemaju kapacitet da idu do samog kraja.
Zaboravljate Joe Gomeza.Bosniak10 je napisao/la: ↑01 jul 2024, 13:40Da. I Henderson kad je igrao je bio treći. Ostali 0 bodova.JayCatwright je napisao/la: ↑01 jul 2024, 13:12Zaboravio si Trenta, ali se slažem. Od 26 igrača, jedino Trent, pa hajmo reći i Bellingham vrijede, ostalih 24 je skupina precijenjenih balvana.denimen99 je napisao/la: ↑01 jul 2024, 12:52Teško da će Eneleska osvojiti.. jer bez obizra koliko je dobar Bellingham, ostalih 24 igrača su amateri teški i takve repke, kao što je i Gruzija koja ima smao Kvaru ili Slovačka koja ima samo Škrinjara, jednostavno nemaju kapacitet da idu do samog kraja.
Haj se prvo dogovorite redom svi jel relevantno šta misli ubleha Southgate i ko njemu igraBosniak10 je napisao/la: ↑01 jul 2024, 13:40Da. I Henderson kad je igrao je bio treći. Ostali 0 bodova.JayCatwright je napisao/la: ↑01 jul 2024, 13:12Zaboravio si Trenta, ali se slažem. Od 26 igrača, jedino Trent, pa hajmo reći i Bellingham vrijede, ostalih 24 je skupina precijenjenih balvana.denimen99 je napisao/la: ↑01 jul 2024, 12:52Teško da će Eneleska osvojiti.. jer bez obizra koliko je dobar Bellingham, ostalih 24 igrača su amateri teški i takve repke, kao što je i Gruzija koja ima smao Kvaru ili Slovačka koja ima samo Škrinjara, jednostavno nemaju kapacitet da idu do samog kraja.
Inace navijaci Liverpoola su za Trenta govorili da je najbolji RB u historiji lige a frajer na klupi radi Walkera od 34 godine...
Nemaju sansi uopste. Ne znam kako su mogli biti prvi favoriti na turniru prije pocetka. Nisu ni u top 5 reprezentacija.denimen99 je napisao/la: ↑01 jul 2024, 12:52Teško da će Eneleska osvojiti.. jer bez obizra koliko je dobar Bellingham, ostalih 24 igrača su amateri teški i takve repke, kao što je i Gruzija koja ima smao Kvaru ili Slovačka koja ima samo Škrinjara, jednostavno nemaju kapacitet da idu do samog kraja.
tvoje svo znanje o fudbalu zavrsava ovdjedenimen99 je napisao/la: ↑01 jul 2024, 12:52Teško da će Eneleska osvojiti.. jer bez obizra koliko je dobar Bellingham, ostalih 24 igrača su amateri teški i takve repke, kao što je i Gruzija koja ima smao Kvaru ili Slovačka koja ima samo Škrinjara, jednostavno nemaju kapacitet da idu do samog kraja.
Ja sam neposredno pred početak prvenstva poblokirao sve ove sa podforuma diskusije, zaniolo, catwright, mogli i ostatak te retardirane ekipice. Sad uživam u komentarima normalne raje i ne moram čitati te infantilne gluposti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.