FC Barcelona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Kakve će rezultate ekipa ostvariti u samoj završnici sezone?

Anketa je završila: 30 apr 2025, 14:51.

Osvajaju tripletu
7
37%
Osvajaju duplu krunu
9
47%
Osvajaju jedan trofej
2
11%
Neće osvojiti ništa
1
5%

Ukupno glasova: 19

MoodyHank
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la MoodyHank » 27 jun 2024, 15:41

Rodju je napisao/la:
27 jun 2024, 15:17
MoodyHank je napisao/la:
27 jun 2024, 13:18
Kmečanje s pizde trenera se prenijelo na ovu pizdetinu matoru, koja samo kuje neke zavjere i lupeta gluposti. Fosilima treba zabraniti internet.
Uzmi te medikamente.
De mi samo jednu stvar odgovori. Je li te sramota biti toliko star a pisati za igrače protivničke ekipe da su moleri, u svemu vidjeti zavjeru protiv Barcelone i slično. Pa takve su stvari prije 15-ak godina djeca pisala po Facebooku.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 27 jun 2024, 16:16

denimen99 je napisao/la:
27 jun 2024, 11:43
enobarca je napisao/la:
27 jun 2024, 11:37
Pa zar klubovi nemaju pravo da zabrane odlazak na OI, ako smatraju da mu je previse zabrani mu i rijesen problem.
Ne konta Rodju kako stvari funkcionišu, naučio kmečati i samo se toga i drži.
Vjerovatno lik konta da je Perez ovom Ferminu oteo roditelje pa ce ih pobit ako ne zaigra na OI. Lik je car gluposti Tita mi.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 27 jun 2024, 17:05

Matematika jasna. Razlika na kraju bila 10 bodova, realno bila bi 14 bodova, da su molerima trebale pobjede u zadnja dva kola.
Samo u 3 meča ( Getafe, Granada, EC u prijestolnici ) koje je sudio jedan sudija Barcelona je oštećena
za 7 bodova, s tim da tih 7 bodova nisu 7, nego 10 ( + 7 jedni, -3 drugi ), nadam se da je to razumljivo kako i zašto. Dakle, plus molera spada na 4 boda.
Prvi EC u Barceloni su takođe pokradeni, recimo da je bilo nerješeno, dakle , sljedeća 3 boda ( +1, -2 ). Zaostatak pada na 1 bod.
Pokradena Almeria iz 0 2 na 3 2 za molere u glavnom gradu. Recimo nerješeno bilo, dva boda manje za molere, na kraju je to plus bod za Barcelonu.
Postoje snimke, svi mogu provjeriti. Jedan sudija, tri njegove tekme + EC u Barceloni + Almeria kod kuće. Nema tu puno filozofije.

Ko ne vjeruje, neka još jednom pregleda sve snimke koje postoje, pa možemo diskutirati, a i ne moramo. Eto, objašnjenje gore u 6 redova, da ne davim ljude.

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 27 jun 2024, 17:16

MoodyHank je napisao/la:
27 jun 2024, 15:41
Rodju je napisao/la:
MoodyHank je napisao/la:
27 jun 2024, 13:18
Kmečanje s pizde trenera se prenijelo na ovu pizdetinu matoru, koja samo kuje neke zavjere i lupeta gluposti. Fosilima treba zabraniti internet.
Uzmi te medikamente.
De mi samo jednu stvar odgovori. Je li te sramota biti toliko star a pisati za igrače protivničke ekipe da su moleri, u svemu vidjeti zavjeru protiv Barcelone i slično. Pa takve su stvari prije 15-ak godina djeca pisala po Facebooku.
Mogao bi ja tebi i drugačije odgovoriti, ali nema potrebe da se spustim na takav nivo. Kratko bi to trajalo, a tebi ne bi bilo pravo.
Ne spadam u nekakve internetne junačine. To se drugačije radi.
Da tebi pišem neke stvari, prvo, nisi ti to zaslužio, a drugo, to je samo moje i to ja znam. Kontaš? Vozdra.

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 27 jun 2024, 17:22

Rodju je napisao/la:
27 jun 2024, 17:16
MoodyHank je napisao/la:
Rodju je napisao/la:

Uzmi te medikamente.
Mogao bi ja tebi i drugačije odgovoriti, ali nema potrebe da se spustim na takav nivo. Kratko bi to trajalo, a tebi ne bi bilo pravo.
Da tebi pišem neke stvari, prvo, nisi ti to zaslužio, a drugo, to je samo moje i to ja znam. Kontaš? Vozdra.
Idiote matori, ovdje ima ljudi kojima možeš otac biti pa ne pišu “moleri”, ne vide u svemu zavjeru protiv Barcelone i slično. Valjda ti to ukaže na činjenicu kakav si kreten i koliko te niko na ovoj temi ne voli. Ti si od onih što se na društvenim mrežama u komentarima svađaju oko Messija i Ronalda, za ovog drugog pišu “Penaldo” i slično. U šta ti godine prođoše, drtino…

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 27 jun 2024, 21:42

MoodyHank je napisao/la:
27 jun 2024, 17:22
Rodju je napisao/la:
27 jun 2024, 17:16
MoodyHank je napisao/la:

Idiote matori, ovdje ima ljudi kojima možeš otac biti pa ne pišu “moleri”, ne vide u svemu zavjeru protiv Barcelone i slično. Valjda ti to ukaže na činjenicu kakav si kreten i koliko te niko na ovoj temi ne voli. Ti si od onih što se na društvenim mrežama u komentarima svađaju oko Messija i Ronalda, za ovog drugog pišu “Penaldo” i slično. U šta ti godine prođoše, drtino…
Vozdra.
Lijek ne zaboravi .

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 30 jun 2024, 14:31

Izgleda da Cancelo i Felix neće ostati.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 30 jun 2024, 14:33

🚨Službeno: FC Barcelona je objavila informaciju kako su ugovori Joãu Cancelu i Joãu Félixu istjekli te da oni neće nastaviti karijeru u FC Barceloni.

🤔 Iako načelno postoji opcija (a samim tim i vjerovatnoća) da ponovo potpišu ugovor o pozajmici sa FC Barcelonom, odabir riječi iskorišten prilikom objavljivanja ove informacije ukazuje na to da, makar trenutno, Barcelona nema u planu zadržati ova dva igrača.

Opravdano, ne znas koji je gori bio, Felix ima tu neku magiju u nogama ali dzaba kad je pokaze jednom u 7 utakmica, Cancelo je Semedo al bijela verzija. Ali ako vec moram birati nek ostane Cancelo na beku a ide ona oyebina Roberto, vrijeme je da se taj parazit otjera.

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 30 jun 2024, 21:07

Ako je ostalo više išta za rasprodat' nek' rasprodaju i nek onda kupe ovog Wiliamsa.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 30 jun 2024, 23:47

Mokes je napisao/la:
30 jun 2024, 14:31
Fala qrcu.

Pedri bi mogao biti problem u narednim godinama ako ne podigne nivo igre. Djeluje prebijeno na terenu, jel moguće da se još uvijek osjećaju posljedice Koemana? :shock:

S druge strane Nico djeluje baš ozbiljno na Euru. Prvi sam rekao da bih ga preskočio, ali trenutno i ne vidim neke bolje opcije na lijevom krilu. A možda i nauči zabijati, mlad je još. Ni Vinicius nije znao do prošle godine pa su ga istrpili.

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 01 jul 2024, 11:09

Rajaz je napisao/la:
30 jun 2024, 23:47
Mokes je napisao/la:
Fala qrcu.

Pedri bi mogao biti problem u narednim godinama ako ne podigne nivo igre. Djeluje prebijeno na terenu, jel moguće da se još uvijek osjećaju posljedice Koemana? :shock:

S druge strane Nico djeluje baš ozbiljno na Euru. Prvi sam rekao da bih ga preskočio, ali trenutno i ne vidim neke bolje opcije na lijevom krilu. A možda i nauči zabijati, mlad je još. Ni Vinicius nije znao do prošle godine pa su ga istrpili.
Ja ne bih čekao za Nicu ni sekunde, nego neka otkeširaju tu klauzulu. Kako god, neka skupe lovu, iz gaća, čarapa, slamarice, neka vade i uplate to, jer će zakasniti ako budu previše čekali.
Taj momak vrijedi puno više od tog i donosi mnogo. Trčanjem, driblinzima i potezima me podsjeća na Ronaldinha, a vidim i da su on i Yamal veliki prijatelji.
Na drugoj temi foruma se navijači Barcelone utrkuju ko će više pljunuti po Pedriju. Čemu to?
Odigrao je solidne 4 utakmice. Do momenta zamjene na utakmici uvijek ima najviše pretrčanih metara u ekipi Španije. DLF ima toliki izbor na klupi, pa zar neko misli, da ga ne bi promijenio i izbacio iz prve ekipe, da nije zadovoljan sa njim. Doduše, poznavajući neke iz ovih komentara, siguran sam kako misle da o nogometu znaju više nego DLF.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 01 jul 2024, 11:34

Rodju je napisao/la:
01 jul 2024, 11:09
Rajaz je napisao/la:
Mokes je napisao/la:
Fala qrcu.

Ja ne bih čekao za Nicu ni sekunde, nego neka otkeširaju tu klauzulu. Kako god, neka skupe lovu, iz gaća, čarapa, slamarice, neka vade i uplate to, jer će zakasniti ako budu previše čekali.
Taj momak vrijedi puno više od tog i donosi mnogo. Trčanjem, driblinzima i potezima me podsjeća na Ronaldinha, a vidim i da su on i Yamal veliki prijatelji.
Na drugoj temi foruma se navijači Barcelone utrkuju ko će više pljunuti po Pedriju. Čemu to?
Odigrao je solidne 4 utakmice. Do momenta zamjene na utakmici uvijek ima najviše pretrčanih metara u ekipi Španije. DLF ima toliki izbor na klupi, pa zar neko misli, da ga ne bi promijenio i izbacio iz prve ekipe, da nije zadovoljan sa njim. Doduše, poznavajući neke iz ovih komentara, siguran sam kako misle da o nogometu znaju više nego DLF.
Tek sam sinoć vidio da je Nico bio prvi asistent lige s 14 asistencija :shock:
Možda ne zna zabijati, ali zna probijati i upošljavati saigrače. Ekipa bi nakon dugo vremena imala 2 brza krila koja bi odvratila svakog protivnika da izlazi visoko sa svojim bekovima i dala prijeko potrebnu širinu u vrhu napada.

Problem s Pedrijem i jeste u tome što je postao samo solidan, a prije je često bio najbolji na terenu. Bolji je bio sa 18 nego danas sa 21. Ok povrede su sigurno uticale na dalji razvoj, ali on već djeluje potrošeno i nejako u duelima pa se postavlja pitanje da li je moguće da je onih 70+ utakmica pod Koemanom doprinjelo tome i hoće li se ikada vratiti na stari nivo :?

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 01 jul 2024, 11:45

Rajaz je napisao/la:
Mokes je napisao/la:
Fala qrcu.

Odmah sam govorio da je Koeman skratio Pedriju karijeru za 2-3 godine. Još povrede koje su uslijedile, Pedrija su ukopale. Ne bih se ni bunio da ovo ljeto Pedrija prodaju nekom, a dovedeš Olma umjesto njega primjer.

Nico se meni baš svidio na ovom Euru. Uz Calafiorija je igrač koji mi je porastao dosta. Mislim da bi njega trebali uzeti pod svaku cijenu, Raphinha bye, Nico in, još ako je istina da Arapi nude za Raphinhu oko 100 miliona, eto im ga, tamam ti ostane još da pokriješ jednog-dva igrača. Još sinoć poslije utakmice Yamal i Nico nekakve pozdrave/igrice izvode, izgleda da su njih dvojica kliknuli u repci, to je još jedan plus.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Mukebir

Post Postao/la Mukebir » 01 jul 2024, 12:30

Jel nam ovo Roberto ode?

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 01 jul 2024, 14:11

Rajaz je napisao/la:
01 jul 2024, 11:34
Rodju je napisao/la:
01 jul 2024, 11:09
Rajaz je napisao/la:

Fala qrcu.

Tek sam sinoć vidio da je Nico bio prvi asistent lige s 14 asistencija :shock:
Možda ne zna zabijati, ali zna probijati i upošljavati saigrače. Ekipa bi nakon dugo vremena imala 2 brza krila koja bi odvratila svakog protivnika da izlazi visoko sa svojim bekovima i dala prijeko potrebnu širinu u vrhu napada.

Problem s Pedrijem i jeste u tome što je postao samo solidan, a prije je često bio najbolji na terenu. Bolji je bio sa 18 nego danas sa 21. Ok povrede su sigurno uticale na dalji razvoj, ali on već djeluje potrošeno i nejako u duelima pa se postavlja pitanje da li je moguće da je onih 70+ utakmica pod Koemanom doprinjelo tome i hoće li se ikada vratiti na stari nivo :?
Treba vjerovati u momka. Ako mu DLF vjeruje, pa što mi ne bi?

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 01 jul 2024, 18:15

Rajaz je napisao/la:
01 jul 2024, 11:34

Ista stvar i sa Fatijem. Bolji bio sa 18, nego sa 21, strasan talenat koji je prokockan - a nije igrao preko 70 utakmica kao Pedri..
Ti momci su pregorili, prerano baceni u vatru. Vidio si kako je Real pametno dozirao Viniciusa, Rodryga, sad Ardu itd.
Braca je odmah ubacila svoju djecu da im budu glavni igraci i to im je dohakalo. Povrede su morale doci. Pogledaj i slucaj Gavija koji takođe sad kuburi sa teskom ozljedom. Toga se bojim i kod Yamala, previse utakmica igra za svoje godine.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 02 jul 2024, 11:30

Nico i Ferran sa jedne, a Yamal i Raphinha sa druge. S tim bi krila bila riješena. Malo je problem sa centarforima. Koliko još može ponuditi Lewandowski i koliko Flick računa na Roquea.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 02 jul 2024, 12:02

slika

Dest je otišao već. Sljedeći su vjerovatno Romeu, Lenglet i Inigo. Svakako je to višak u ekipi. Čak ukoliko i dobra ponuda dođe za Christensena, ne bi bilo loše prodati. Kounde, Araujo i Cubarsi su sigurno koliko se može pročitati, Garica će kao i Julian Araujo dobiti priliku za dokazivanje. Fort bi izgleda mogao na posudbu u Alaves. Valle, pišu da bi mogao otići, iz EPLa su zainteresovani klubovi. Dakle, ukoliko bi i Valle otišao, po jedan bek nam treba na obe strane, za desno se spominjao Frimpong iz Bayera.

Vezni red, Romeu otpisan, ostaju upitnici samo nad Torreom i Casadom, vjerovatno u toku priprema će biti odlučeno šta sa njima, nova posudba ili prodaja, a možda i ostanak uz ekipu. Ovdje bi trebalo najmanje promjena da bude, eventualno dolazak Kimmicha ukoliko je to stvarno želja Flicka,a spominje se i Mikel Merino, vjerovatno kao neka alternativa. Za poziciju AMa konkurišu i Pedri i Fermin, to im je prirodna. Možda i Olmo :pray:.

Napad, Lewa ostaje uprkos preogromnoj plati, pogotovo za dosadašnji učinak, Roque je upitnik, ništa se ne zna šta Flick planira sa njim. Fatija bi bilo bolje zadržati i neka ga tu, pa se možda i probudi ukoliko ga ne možeš odmah prodati za neku finu cifru. Raphinha višak, Saudijci dolazite po njega :pray:. Za njegove pare dovesti Nica.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Mukebir

Post Postao/la Mukebir » 02 jul 2024, 16:44

Rafinju treba ostaviti da bude konkurencija Yamalu. Suludo bi bilo očekivati da Yamal odigra sve utakmice od prve minute. Ko ce ga mijenjati? Rafinja neka ide samo pod uslovom ako je u pitanju ponuda od 100+ miliona. Od svih igrača u napadu Ferran i Lewandowski su višak. Na ovom Euru se vidjelo da su Lewandowskog stigle godine bez obzira na to što je imao manju povredu. Može se on zdravo hraniti i trenirati ali samo da udje u drugom poluvremenu kao neki džoker s klupe. U svakoj liniji fali po jedan igrač. Jedan desni bek, zadnji vezni i centarfor. Onaj Karnicnik iz Slovenije više pokazao od Kansela na prvenstvu...

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 05 jul 2024, 18:12

Sad će glupa djedina napisati da je Kroos namjerno povrijedio Pedrija i pokušao povrijediti Yamala da sabotira veliku Barcelonu.

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.