Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: Juventus FC
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Nebrojeno puta sam to pisao, sto vise tekmi, pogotovo u startu s drugoligasima i sl., ovdje ce se još dodati sigurno par tekmi.
Pripreme i američka turneja zadnjih godina nas je unazadila brutalno.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Danas je zvanično istekao ugovor Rabio, nikakvih informacija.
Valjda mu se majka po Karibima sunča neće da da povratni info.
Da sam Đuntoli zbog ovog nepoštovanja, kada bi htio na nazad rekao bih može ali ti je plata 2 miliona eura
Da sam Đuntoli zbog ovog nepoštovanja, kada bi htio na nazad rekao bih može ali ti je plata 2 miliona eura

MANIJACI JUG 1987
Ma realno niku mu neće ni dati više od ovih 7.5M€ koliko mu mi nudimo (i navodno Milan, mada ne vjerujem) i sve mi miriše na to da bi i on (mama) najradije u Saudiju za nekih 20M€ po sezoni...BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑01 jul 2024, 14:46Danas je zvanično istekao ugovor Rabio, nikakvih informacija.
Da sam Đuntoli zbog ovog nepoštovanja, kada bi htio na nazad rekao bih može ali ti je plata 2 miliona eura![]()
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Tako je Đuntoli, milion mu ponudi po sezoni
MANIJACI JUG 1987
Nama on vise ne treba! Nudit mu manje para jer ga nece niko od kvalitetnih ekipa je suludo! On svakako ima problem sa motivacijom, preko pola utakmica odigra eto samo da se pojavi na terenu, ovom logikom ne bi dobili ni 10% od njega! Razlaz je neizbježan!
Max Allegri
Rabiot said no to €8M from Juventus and wants a significant commission (his agent). I know he also has an offer from Liverpool and hopes for Real Madrid. @AlfredoPedulla
Rabiot: “ Do I still feel like a Juventus player? If I'm not under contract, I can't say I'm a Juventus player.
At the moment, it doesn't mean anything, only that as I said before, I'm focused on the national team, we'll see what happens. I don't want to talk about this right now."
Do you have anything to say to the fans?
"No, I think they know that I'm focused on the European Championship, my focus is 100% on this. Then I'm always in contact with the club, of course, we'll see what happens after the European Championship, something will definitely happen."
[Sky]
Thuram is ever closer to Juventus: € 20 million deal plus bonuses linked to team performance and airwaves. Deal expected to be closed this week. #Juventus
[@DiMarzio]
Rabiot: “ Do I still feel like a Juventus player? If I'm not under contract, I can't say I'm a Juventus player.
At the moment, it doesn't mean anything, only that as I said before, I'm focused on the national team, we'll see what happens. I don't want to talk about this right now."
Do you have anything to say to the fans?
"No, I think they know that I'm focused on the European Championship, my focus is 100% on this. Then I'm always in contact with the club, of course, we'll see what happens after the European Championship, something will definitely happen."
[Sky]
Thuram is ever closer to Juventus: € 20 million deal plus bonuses linked to team performance and airwaves. Deal expected to be closed this week. #Juventus
[@DiMarzio]
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Burberry46
- Kontakt:
Odigrao jednu sezonu da kazes da je dobra od 5 koliko je bio. Nece faliti.
Romeo Agresti : Juventus are one step away from signing Khéphren Thuram
Thuram dolazi
Romeo Agresti : Juventus are one step away from signing Khéphren Thuram
Thuram dolazi
1946
Pa zato i dolaziti jer ovo oko Rabiota je sigurno ubrzalo samo ..
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Sad prodati što se prodati može i dovesti Kopmajnersa, on je sigurno pojačanje, zvijer svaku pretrči minimalno 12km
MANIJACI JUG 1987
Kean za 15M€, Mckenzie 15 i još da je Artura kome od ovih ludih Engleza uvaliti...i eto para za KoopaBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 14:56Sad prodati što se prodati može i dovesti Kopmajnersa, on je sigurno pojačanje, zvijer svaku pretrči minimalno 12km
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Pare od Kina odoše za Kefrena, mora se Artur, Mireti i još neko prodati za KopmajnersaHardzavi je napisao/la: ↑02 jul 2024, 15:12Kean za 15M€, Mckenzie 15 i još da je Artura kome od ovih ludih Engleza uvaliti...i eto para za KoopaBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 14:56Sad prodati što se prodati može i dovesti Kopmajnersa, on je sigurno pojačanje, zvijer svaku pretrči minimalno 12km
MANIJACI JUG 1987
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Kalafiori mora ove likove iz Bolonje malo omekšati, previše suse ****, kakvih 50 miliona jarane moj
MANIJACI JUG 1987
Ma ima Giuntoli i koju marku u štekuBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 15:20Pare od Kina odoše za Kefrena, mora se Artur, Mireti i još neko prodati za KopmajnersaHardzavi je napisao/la: ↑02 jul 2024, 15:12Kean za 15M€, Mckenzie 15 i još da je Artura kome od ovih ludih Engleza uvaliti...i eto para za KoopaBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 14:56Sad prodati što se prodati može i dovesti Kopmajnersa, on je sigurno pojačanje, zvijer svaku pretrči minimalno 12km
Rabiota nema potrebe zadržavati, za tu platu, sretno ti bilo.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Neko će otpasti ovog ljeta ili Kalafiori ili Kopmajners, ono što nam treba je da Elkan prebaci još para, lik baci sve u onu crnu rupu Ferari u Formuli 1 koji meda ne mogu.
Više para ima neki drugoligaš u Engleskoj za transfere nego mi kao najveći italijanski klub
Više para ima neki drugoligaš u Engleskoj za transfere nego mi kao najveći italijanski klub
MANIJACI JUG 1987
Calafiori može doci samo da lično isposluje transfer, drugacije on ode van Italije.
U svaka doba prije on nego Koopmeiners, s Douglasom, Thuramom, Fagioliem, Mirettiem i eventualno jednim jos veznjakom koji ne mora koštati 50 M imamo fin vezni red. A tu su jos McK i Locatelli, dakle realno je da se jos jedan fin veznjak moze i treba dovesti.
Ono sto brine je sto apsolutno nema ništa na polju bekova, a i u napadu nam apsolutno treba neko sposoban zabiti i kreirati. Morata je san.
U svaka doba prije on nego Koopmeiners, s Douglasom, Thuramom, Fagioliem, Mirettiem i eventualno jednim jos veznjakom koji ne mora koštati 50 M imamo fin vezni red. A tu su jos McK i Locatelli, dakle realno je da se jos jedan fin veznjak moze i treba dovesti.
Ono sto brine je sto apsolutno nema ništa na polju bekova, a i u napadu nam apsolutno treba neko sposoban zabiti i kreirati. Morata je san.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Na desnom smo pokriveni koliko toliko sa Danilom i Veom, lijevo imamo samo Kambijaza da je dobar, spominje se onaj iz Porta, ali ima 30 godina ne bih ja dovodio.
Tražiti samo po Francuskoj one crnce to je sada najveći bazen talenta u Evropi, ljudi postali ko Amazon bujaju od života sa onim crncima, svaki klub ima jedno 6-7 perspektivnih igrača do 20-21 godine, kada ih treba i kupovati.
Vidim spominje se i Sančo, meni iskreno on nije neki igrač za Juventusa, imamo Sulea sad za sad.
Tražiti samo po Francuskoj one crnce to je sada najveći bazen talenta u Evropi, ljudi postali ko Amazon bujaju od života sa onim crncima, svaki klub ima jedno 6-7 perspektivnih igrača do 20-21 godine, kada ih treba i kupovati.
Vidim spominje se i Sančo, meni iskreno on nije neki igrač za Juventusa, imamo Sulea sad za sad.
MANIJACI JUG 1987
Mnogo dobro radi Giuntoli, agresivno prije svega a i relativno brzo, što je pravo čudo za Juventus.
DiGregorio i Luiz su tu, Thuram na putu, na Koopmeinersa se bacaju sve snage nakon što završe Thurama a trebali bi u par narednih dana po Agrestiu.
Calafiori će biti najzahtjevniji zadatak ali i najsladji ako uspije, a mala očigledno hoće samo kod nas.
Baranachee i Ilinga se riješili, nikad nisu i neće biti kvalitet za Juventus.
Ne znam stvarno čemu tolika polemika oko Rabiota, prevelika plata i zasitio nas je svojom pojavom s obzirom da je jednu sezonu odigrao kako treba, pustiti ga i ćao.
Kean je HERE WE GO 15mln,isto dobra prodaja, čekamo jos zvanicno.
Da bi dosli do Calafiorija mora se zaraditi na Kosticu, Mirettiu i McKenniu, sto ce biti poprilično izazovno
Ako se sta moze uzeti za Milika i Huijsena, bilo bi dobro, ali veoma tesko
Bekovi su bas kritici i to mnogo, vidjecemo, jucer je pocelo sve zvanicno.
Zasad dobro ide, nadam se da cemo nastavit ovako
Bremer, Calafiori, Chiesa, Koopmeiners, Luiz, Vlahović Yildiz
Predobar core i temelji
Jedva cekam novu sezonu, koja ce se konacno pogledat
FJ!
DiGregorio i Luiz su tu, Thuram na putu, na Koopmeinersa se bacaju sve snage nakon što završe Thurama a trebali bi u par narednih dana po Agrestiu.
Calafiori će biti najzahtjevniji zadatak ali i najsladji ako uspije, a mala očigledno hoće samo kod nas.
Baranachee i Ilinga se riješili, nikad nisu i neće biti kvalitet za Juventus.
Ne znam stvarno čemu tolika polemika oko Rabiota, prevelika plata i zasitio nas je svojom pojavom s obzirom da je jednu sezonu odigrao kako treba, pustiti ga i ćao.
Kean je HERE WE GO 15mln,isto dobra prodaja, čekamo jos zvanicno.
Da bi dosli do Calafiorija mora se zaraditi na Kosticu, Mirettiu i McKenniu, sto ce biti poprilično izazovno
Ako se sta moze uzeti za Milika i Huijsena, bilo bi dobro, ali veoma tesko
Bekovi su bas kritici i to mnogo, vidjecemo, jucer je pocelo sve zvanicno.
Zasad dobro ide, nadam se da cemo nastavit ovako
Bremer, Calafiori, Chiesa, Koopmeiners, Luiz, Vlahović Yildiz
Predobar core i temelji
Jedva cekam novu sezonu, koja ce se konacno pogledat
FJ!
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.