FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
E sa ovim neće biti sredine, ili ćemo ga prodati u Bundesligu ili će nas napustiti u decembru. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
@joint, @nazor hvala momci. Kontam i ja da bi mogao biti pogodak, bar po onome sto sam vidio i cuo.
Odlicno uradjen klip jos jednom
Odlicno uradjen klip jos jednom

ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Ako je u federalnoj pretrcavo tako dobro Dizdarevica tiktokera onda ne moze da ne valja..slikanje za gace i snimanje klipova dobro mu ide, jos da vidimo teren..
Preseliti najspremonijeg igraca na klupu. Kakve pametnice
sreca da se ovi ne pitaju nista hvala Budi
Debili Galic Premijer ligu igra tri godine konstatno a ovaj dolazi iz Federalne lige a to sto je crn znaci vama budaletinama samo.
Preseliti najspremonijeg igraca na klupu. Kakve pametnice

Debili Galic Premijer ligu igra tri godine konstatno a ovaj dolazi iz Federalne lige a to sto je crn znaci vama budaletinama samo.
Jedino što sam zaključio iz ovih klipova je to da zna primiti loptu u punom trku, da je okomit i da odlično koristi prazan prostor.
Ali jbg, klipovi kao klipovi, pokažu ti ono najbolje, a u ono loše ćemo se morati sami uvjeriti.
Ali jbg, klipovi kao klipovi, pokažu ti ono najbolje, a u ono loše ćemo se morati sami uvjeriti.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nigerija i Brazil po strani, a sa druge strane nas drugi najbolji igrac Boljevic.

Fk Željezničar.
Ovo na 4:00 mi se mnogo sviđa, puni sprint nazad, osvoji loptu i puni sprint naprijed.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nismo dugo imali hajp oko igraca iz zadnje linije. Neka mu je sa srecom, i njemu i nama.
Sto se tice Santosa, ne znam vala. Bio nam je jako dobar i bitan. Treba nam onakav igrac samo me nacin na koji je otisao bas nervira.
Ako dodje, neka bude jos bolji ali kako sam ja skonto dosao bi samo na pozajmicu.
Sto se tice Santosa, ne znam vala. Bio nam je jako dobar i bitan. Treba nam onakav igrac samo me nacin na koji je otisao bas nervira.
Ako dodje, neka bude jos bolji ali kako sam ja skonto dosao bi samo na pozajmicu.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Najveci plus je sto je ugovor na 2+1 nadam se da cemo ga moci dobro unovciti
Moramo i mi poceti radi na ovim afrikancima i juzno amerikancima
Kao najveci klub ne smijemo dozvoliti da klubovi poput Stupcanice i Rudara (uz duzno postovanje) imaju bolju skauting sluzbu i da za sicu nafataju dobre crnce koji ce nama biti poslije prinove ili pojacanja
Kao najveci klub ne smijemo dozvoliti da klubovi poput Stupcanice i Rudara (uz duzno postovanje) imaju bolju skauting sluzbu i da za sicu nafataju dobre crnce koji ce nama biti poslije prinove ili pojacanja
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ogranicen je broj stranaca da igraju valjda to znas.
Dok budemo dovodili igrace iz federalne mi cemo se boriti opastanak.
Inace je Zrinjski dovodio igrace iz federalne pa otisao u grupnu fazu evropskih takmicenja.
Sve dok se ovako radi u klubu mi cemo dr.kati na igrace dok ne krene sezona a onda krece ispadanje iz lige.
Dok budemo dovodili igrace iz federalne mi cemo se boriti opastanak.
Inace je Zrinjski dovodio igrace iz federalne pa otisao u grupnu fazu evropskih takmicenja.
Sve dok se ovako radi u klubu mi cemo dr.kati na igrace dok ne krene sezona a onda krece ispadanje iz lige.
Zadnja izmjena: BIZMARK66, dana/u 01 jul 2024, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
Highlightsi Muftića i Đorića iz sezone 23/24
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Sretno Nigerijac!
Hajde još Santos pa da ga uparimo sa Boljevićem
I devetku dobru umjesto Krpe, i imamo vrhunski napad,krila i vezni red.
Hajde još Santos pa da ga uparimo sa Boljevićem
I devetku dobru umjesto Krpe, i imamo vrhunski napad,krila i vezni red.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
-------------Muftic-------------
Odinaka/Galic--Cavnic--Karamarko-----?/Radinovic
----------Radovac/Đorić--Al Jaber-----------
Amoah/Boljevic----Hiroš/Vukoja-----Santos
-----------------?/Krpic------------
Valjao bi uz Santosa jedan lijevi bek, i napadac..i opasnih prvih 11. bi mogli imati..
Valjao bi uz Santosa jedan lijevi bek, i napadac..i opasnih prvih 11. bi mogli imati..
-
- Kontakt:
Treba nama jos minimalno jedan top veznjak, idealno dva.
Pogotovo jer Hirosu istice ugovor 31. decembra, a Al Jaber se (valjda) prodaje.
Djoric bi mogao biti top pojacanje sa Radovcem dole.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑01 jul 2024, 17:07Treba nama jos minimalno jedan top veznjak, idealno dva.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Nadam se, ali sumnjam iskreno. I da bude, treba nam pored Radovca jos bar jedan centralni vezni koji zna lopte. Plus lijevi bek, napadac.
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Mahmić umjesto Karamarka jer nemaš U21. Treba i Foču ubacivat kad god se ukaže prilika i još 2-3 juniora zadržat uz prvi tim.avalPacidoroP je napisao/la: ↑01 jul 2024, 17:04-------------Muftic-------------
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
-
- Kontakt:
Logicnije je da Mahmic ide na lijevog beka, tu smo svakako tanki.CentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑01 jul 2024, 17:33Mahmić umjesto Karamarka jer nemaš U21avalPacidoroP je napisao/la: ↑01 jul 2024, 17:04-------------Muftic-------------
Treba nam napadac, al dobar, krilo jer dolazak Santosa upitan odnosno pita se nesto i Larnaca, fali nam i nekoliko igraca za klupe. A vidjecemo hocel biti jos odlazaka, a nadam se da hoce ( Krpic, Drina, Karic, Amoah ).
Zadnja izmjena: RatoborniMrmot, dana/u 01 jul 2024, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam ga gledao 90 % utakmica otkako je dosao, konstantno to radi, prvi se vrati, uzme loptu i odma naprijed. Treba raditi s njim jos, da ne bude da pravim od njega Dani Alvesa, ali ubost cete s njim, vjeruj mi !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], bvsic, Google [Bot], SamoDaKazeem i 41 gost.