Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Nije ti bas pametno da vrijedjas nekoga koga ne znas i da mu govoris da nije dosao do diplome na posten nacin. Razmisli maloc a r r o l L . je napisao/la:Kako li je samo dogurao do te pozicije!?
- c a r r o l L .
- Kontakt:
Vjerujes li mi da bih ja ponavljao razred kada bih napisao "neznas/neznam/nezna"drH je napisao/la:Nije ti bas pametno da vrijedjas nekoga koga neznas i da mu govoris da nije dosao do diplome na posten nacin. Razmisli maloc a r r o l L . je napisao/la:Kako li je samo dogurao do te pozicije!?
Valjda mi je takva profesorica bila.
Salim se ja malo, samo ti uzivaj, bitno je da pare kapaju u dzep.
Pa nista, restatujemo savez i idemo ispocetkaedin_tm87 je napisao/la:1921 je napisao/la:Platini:
"amx_ban NFSBiH"
time period 99999999999 min
Zalbe podnesite na uefa.com/forum, ili jednostavno igrajte kosarke.![]()
Ko igra cs, znat ce o cemu se radi
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
HAHAHAHAHAHA al' se lijepo nasmija.
Treba permament ban, da banuje IP adresu, nakon toga nema nam više ulaska na "server".
Treba permament ban, da banuje IP adresu, nakon toga nema nam više ulaska na "server".
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Pa ja govorim restartujes savez (modem) i rijesen problem, to jeste promjenis ovce na vlasti i to je toAulleTa je napisao/la:HAHAHAHAHAHA al' se lijepo nasmija.![]()
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
ma ovdje treba da se promjeni provajder ili da nam ukinu internet zbog neplacanjaedin_tm87 je napisao/la:amx_banip onda treba
idemo disconnect pa connect i znaci da dvije godine mozemo opet igrat
Thomas Müller - Fußballgott
Rooney88 je napisao/la:RS? Kriva su sva **** iz saveza sto je doslo do ovoga. I navijaci Borca, cini mi se, su bili za da se rijesi sve i da nas ne suspenduju. **** ja svima majke pocevsi od Colakovica pa preko Pusine, Ceke, Muniba i ostalih, zivot su mi sjebali !jubitubi je napisao/la:Znaci samo smo mi iz RS krivi,je l?E moj pacenice...mauricius je napisao/la:vozdra RS-ovci napokon smo se rijesili nasih parazita ali i oni9h najvecih iz RS-a igrace vam Borac na kupu malina i jagoda ova godine haha
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
don_burza je napisao/la:dodji kod mene u ulicu nigdje zive duse nema i samo taj kolut prolazihodža je napisao/la:ljudi, znate onaj momenat u westernu, kada je sve mirno, nikog na ulicama, i onda vjetar pronese onaj kolut sijena...tako nešto...
eh to mi treba...zna li neko kako da nađem to...pojma nemam šta da ukucam
Someone's mouth said paint them all red.
Tom Huddlestone je napisao/la: Barcelonu bi naguzio i Blackpool, oni igraju najodvratniji fudbal
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
hahahahahahahaahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahhaaaa,majko mila,al se ismijah hahahahahaha...Cuj samo taj kolut prolazi hahahahatarikz je napisao/la:don_burza je napisao/la:dodji kod mene u ulicu nigdje zive duse nema i samo taj kolut prolazihodža je napisao/la:ljudi, znate onaj momenat u westernu, kada je sve mirno, nikog na ulicama, i onda vjetar pronese onaj kolut sijena...tako nešto...
eh to mi treba...zna li neko kako da nađem to...pojma nemam šta da ukucam
---Skinhedi oko mene skankuju...
- 4ever alone?
- Lokacija: In the butterfinger solar system (instead of the milky way)
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Kako laz.ba saznaje Ivica Osim, Sergej Barbarez, Meho Kodro, Elvir Bolic i sve moguce i nemoguce "legende" naseg nogometa preuzimaju savez NFSBIH. Kao dobrodoslicu, UEFA je nasoj reprezentaciji vec dodjelila mjesto na EP-u 2012. godine. U ostalim vijestima izdvajamo da je Dodik pristao na ukidanje RS-a.
Kako su samo nasi ljudi naivni to je nevjerovatno. Vjerujete novinarima koji su 100 puta lagali. Samo cekam avaz sa ekskluzivom sutra. Mozda je i Selma Bajrami ukljucena u ovaj novi divni savez. Kad je mogla Ceca u Srbiji, moze i u nas Selma.
- Megamon
- Kontakt:
Cartmo veceras u elementu

Cartman je napisao/la:Necemo sad naucnu fantastiku mijesati ovdje.ŠB.TRN je napisao/la:I jos da si napisao Hrvati dobili entitet!!!Al to bi vec bilo malo cudnoCartman je napisao/la:Kako laz.ba saznaje Ivica Osim, Sergej Barbarez, Meho Kodro, Elvir Bolic i sve moguce i nemoguce "legende" naseg nogometa preuzimaju savez NFSBIH. Kao dobrodoslicu, UEFA je nasoj reprezentaciji vec dodjelila mjesto na EP-u 2012. godine. U ostalim vijestima izdvajamo da je Dodik pristao na ukidanje RS-a.
Kako su samo nasi ljudi naivni to je nevjerovatno. Vjerujete novinarima koji su 100 puta lagali. Samo cekam avaz sa ekskluzivom sutra. Mozda je i Selma Bajrami ukljucena u ovaj novi divni savez. Kad je mogla Ceca u Srbiji, moze i u nas Selma.![]()
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Hahahaha, odlično. 
- Megamon
- Kontakt:
Jest covjeka krenuloCartman je napisao/la:Je li taj nesto Torabiju u rodu?VAM je napisao/la:evo sad je i Sipovac (direktor Borca prim.aut),bio na tv kaze,kvalifikacije za lš će se igrati u Banjaluci,a za le u Sarajevu ili Sirokom
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
A Cartmana kralja mada i burza je imao dobrih provala i ova zadnja mu je super taj kolut
Kaj bi rekli ROFL
Kaj bi rekli ROFL
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- 4ever alone?
- Lokacija: In the butterfinger solar system (instead of the milky way)
- Kontakt:
Prica se o Bevandi:
don_burza je napisao/la:Hercegovacki foteljocuvarKoja je ovo pasmina u pm
" Ugrozena " vrsta, vidja se na prostorima Sirkoga Brijega.4ever alone? je napisao/la:Prica se o Bevandi:
don_burza je napisao/la:Hercegovacki foteljocuvarKoja je ovo pasmina u pm
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Megamon
- Kontakt:
Megamon je napisao/la:A dabre nestalo drva nemas sta da glodjes zar nema u selu(listici) kakva kvalitetna suma ?Dabar je napisao/la:VelikanimaMegamon je napisao/la:Listica i Zrinjski ne zasluzuju pod okriljem nase zastave.Znaci ratni profiterski klubovi da igraju sa takvim velikanima ?
Nek ljudi igraju za Bevandinu dusu ili nek se prikljuce kockastim susjedima.![]()
![]()
,aje nemoj nas nasmijavati ovdje,ti tvoji velikani nas nemogu dobiti već zadnjih 10 utakmica.....
![]()
![]()
Frutek je napisao/la:a zato je njemu glava kockasta
Frutek legendo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.