FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Re: FK Željezničar
Zamolio bih vas da ne pisete gluposti...Dolazi Napadač,Vezni,Krilo ;D Polako,neko je kesu odrijesio za ovo ;D
-
- Kontakt:
Odrijesio kesu za stranca iz cvajte?frenky1991 je napisao/la: ↑01 jul 2024, 17:45Zamolio bih vas da ne pisete gluposti...Dolazi Napadač,Vezni,Krilo ;D Polako,neko je kesu odrijesio za ovo ;D
Ni ja ne ocekujem nista specijalno, ali nisam znao da mu je tehnika jaca strana, zna poslati loptu, u tandemu bi mogli biti dobri.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑01 jul 2024, 17:26Nadam se, ali sumnjam iskreno. I da bude, treba nam pored Radovca jos bar jedan centralni vezni koji zna lopte. Plus lijevi bek, napadac.
Fk Željezničar.
-
Bgmi napadač ce biti medju top 3 plaćena igraca u Ligi,ali lik oce 1 godinu ugovorTigerWoods je napisao/la: ↑01 jul 2024, 17:47Odrijesio kesu za stranca iz cvajte?frenky1991 je napisao/la: ↑01 jul 2024, 17:45Zamolio bih vas da ne pisete gluposti...Dolazi Napadač,Vezni,Krilo ;D Polako,neko je kesu odrijesio za ovo ;D

- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ono sto mene zabrinjava jeste koliko zaista moze Radovac i hocel' ga **** povrede, a nije nemoguce da hoce. Ako bude spreman i bez povreda bice top, to je sigurno.
Treba ostaviti mjesto za Focu, mozda i Alagica u veznom redu, Sabic je isto veznjak koliko znam, a ne krilo/bek. U21 pravi problem ako igra samo zbog pravila. **** koncepciju
Golmani: Muftic, Abdulahovic
Stoperi: Cavnic, Karamarako, Mahmic, Drina ? Semdin ?
Desni bekovi: Galic, Odinaka
Lijevi bekovi: Radinovic, Mahmic po potrebi ( tanko )
Zadnji/centralni vezni: Djoric, Radovac, Karic ( ? )
Prednji vezni: Hiros, Jaber (?), Foco, Vukoja
Desna krila: Amoah ( ?)
Lijeva krila: Boljevic, Hiros
Napadaci: Krpic ( ?), Zuban (?)
Vidjecemo sta jos mogu Efendic, Babaluk, Alagic, Sabic, Dzafo, oni na probi. Fino je sto sada imamo i Stupcanicu za razvoj mladih igraca
U sustini nam bas treba dobar startni napadac, jedno top krilo, veznjak i lijevi bek. Ostalo je fino popunjeno.
Treba ostaviti mjesto za Focu, mozda i Alagica u veznom redu, Sabic je isto veznjak koliko znam, a ne krilo/bek. U21 pravi problem ako igra samo zbog pravila. **** koncepciju

Vidjecemo sta jos mogu Efendic, Babaluk, Alagic, Sabic, Dzafo, oni na probi. Fino je sto sada imamo i Stupcanicu za razvoj mladih igraca

U sustini nam bas treba dobar startni napadac, jedno top krilo, veznjak i lijevi bek. Ostalo je fino popunjeno.
Zadnja izmjena: RatoborniMrmot, dana/u 01 jul 2024, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
E cuj zna poslati loptu hahahajaj u Igmanu igro zamalo ispali iz lige..
Fali ti jedan neki dan šarno.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑01 jul 2024, 18:11Ono sto mene zabrinjava jeste koliko zaista moze Radovac i hocel' ga **** povrede, a nije nemoguce da hoce. Ako bude spreman i bez povreda bice top, to je sigurno.
Treba ostaviti mjesto za Focu, mozda i Alagica u veznom redu, Sabic je isto veznjak koliko znam, a ne krilo/bek. U21 pravi problem ako igra samo zbog pravila. **** koncepciju![]()
Prednji vezni: Hiros, Jaber (?), Foco
Vidjecemo sta jos mogu Efendic, Babaluk, Alagic, Sabic, Dzafo, oni na probi. Fino je sto sada imamo i Stupcanicu za razvoj mladih igraca![]()
-
- Kontakt:
Ispravljenoferid21 je napisao/la: ↑01 jul 2024, 18:46Fali ti jedan neki dan šarno.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑01 jul 2024, 18:11Ono sto mene zabrinjava jeste koliko zaista moze Radovac i hocel' ga **** povrede, a nije nemoguce da hoce. Ako bude spreman i bez povreda bice top, to je sigurno.
Treba ostaviti mjesto za Focu, mozda i Alagica u veznom redu, Sabic je isto veznjak koliko znam, a ne krilo/bek. U21 pravi problem ako igra samo zbog pravila. **** koncepciju![]()
Vidjecemo sta jos mogu Efendic, Babaluk, Alagic, Sabic, Dzafo, oni na probi. Fino je sto sada imamo i Stupcanicu za razvoj mladih igraca![]()

Iako ima jos malo do pocetka sezone opet se nastavlja prica prethodnih godina. Otislo 14 igraca to je opravdano a dosli opet igraci iz federalne lige, ekipe koja se bori za opstanak i jedva ostane u ligi. Sve preslikano kao ranije.
Znaci liga pocinje za mjesec dana a prica je da ide Jaber Krpic i mozda Hiros.
I onda mi moramo da citamo ovdje dwbilizime kako se dobro radi bla bla. Iste budale svake godine isto pisu i ne prestaju.
Po trenutnom stanju cilj ovog kluba je opet ostati u ligi.
Znaci liga pocinje za mjesec dana a prica je da ide Jaber Krpic i mozda Hiros.
I onda mi moramo da citamo ovdje dwbilizime kako se dobro radi bla bla. Iste budale svake godine isto pisu i ne prestaju.
Po trenutnom stanju cilj ovog kluba je opet ostati u ligi.
-
- Kontakt:
Evo ga primjer jednog od degenerika s teme. I ovakva budaletina nesto komentarise sta ces ti tu...
U prvi dio priprema ulazimo bez pola ekipe. Znaci mjesec dana do pocetka prvenstva prvih 15 dana cemo trenirati bez napadaca koji nam je potreban ko suho zlato. Imamo ove neke iz federalne i raspalog Igmana.¹
I doci ce vrijeme za prvenstvo opet ce biti cekaju se papiri, kasno se prikljucio itd.
Kazu nam dobro se radi. Debili s teme nam jos najavili gradnju juga al cekaju papir neki. Kao za investitora al sve isti debilkosi. Sad ce se oni pronaci ...
I doci ce vrijeme za prvenstvo opet ce biti cekaju se papiri, kasno se prikljucio itd.
Kazu nam dobro se radi. Debili s teme nam jos najavili gradnju juga al cekaju papir neki. Kao za investitora al sve isti debilkosi. Sad ce se oni pronaci ...
Ja mislim da ce Odinaka biti teska fula. Po ovim klipovima se da zakljuciti da je dobar, ali ce ga nocni izlasci ubiti. Ja sam ga u petak navecer vidio, a ako nastavi tako onda se nece dugo baviti fudbalom. Neka nam je sa srecom sa njim.
On da valja nesto ne bi zavrsio u Stupcanici. I ne prodje probu u šklj klubu znaj da je ka.rina..mora uprava smece dovesti iz svojih drugi klubova.
Gdje ce smece dovesti nego kod nas. Stupcanica Igman. Samp se sjetiti Bibera 2 ipo godine na platnom spisku kluba. Majku li vam lopovsku..
Gdje ce smece dovesti nego kod nas. Stupcanica Igman. Samp se sjetiti Bibera 2 ipo godine na platnom spisku kluba. Majku li vam lopovsku..
-
- Kontakt:
Kako moze Biber biti 2,5 god. na platnom spisku, ako je dosao proslog ljeta a ovog napustio?
Majku hebo slaga za godinu i poBIZMARK66 je napisao/la: ↑01 jul 2024, 21:09On da valja nesto ne bi zavrsio u Stupcanici. I ne prodje probu u šklj klubu znaj da je ka.rina..mora uprava smece dovesti iz svojih drugi klubova.

Uhh zaboravio sam da ste vi debili bukvalci. Godinu I dva mjeseca na platnom spisku bas je to bitno od poente...
-
- Kontakt:
Pa u principu jeste dosta bitno, da li je igrac od kojeg nema bilo kakve koristi godinu dana u klubu, ili ga moras da trpis 2.5 godine. Fakticki dosta bitno.