UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: UEFA EURO 2024.
Dobar korner Pjanica na kraju, ovaj De Bruynea 

Jeste, pobjeda na autogol u 85 ..rutiranje. mora da su i englezi jucer rutirali
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Dvije najšugavije ekipeJayCatwright je napisao/la: ↑01 jul 2024, 19:51Bukvalno nema šanse, a da ne vidimo finale Francuska - Engleska. Ubjedljivo dvije najbolje repke![]()

Odlično je ovo, samo neka veliki prolaze, pa i na guzove. Biće veće ludilo kasnije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da, minimalni poraz je iznenadjenje
Ko je gori, Tedesco ili Deschamps? Nista losiji nije Pape od obojice. Smijesni "strucnjaci".
Francuskoj je hudi Pogba davao neki sarm jer ne znao napravit dribling , iznijet loptu i sutnut sa 25m . Ova francuska je igrala gori fidbal od talijana! (i engleza) . Sve se svodi da kornjaca rijesi...
Samo da ispadnu cim prije
Samo da ispadnu cim prije
Euro vrijedan paznje samo u prvom kolu i gledanje Spanije
Utakmica protiv Portugala ce biti jos gora, ni oni tamo nisu nesto zeljni igre i kidisanja na gol Maingana. Jedino bi protiv Španije bio spektakl gdje bi konacno naletili na protivnika kojeg mogu iskontrirat
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Rafael "Qurcobolja" Leao starta. Znaci samo stvori 2v1 lijevo i eto laganini prilika iz kontre
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
-
- Kontakt:
4 utakmice Francuza, 3 autogola i jedan iz penala 

Koga boli briga kako su igrali kad osvoje. Kante igrač utakmice. Jedino njega pustinja nije udesila
Reprezentativni treneri su opcenito dosta losi.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Nije to bas tako ali eto. Koja je to "derbi" utakmica bila dobra na prvenstvu ? Svi će isto da igraju kao i do sada.
Nadam se da će se bar 2 manje repke izboriti za 1/4 ili 1/2. Polažem nadu svakako u Austriju ili Švicarsku.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mjau i Ronaldo = kruženje 90 minuta bez ikakve ideje
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Maroon1946
- Kontakt:
Bukvalno. Gledamo anti-fudbal od velikih repki pogotovo kad se sastanu jer se plase kontre valjda. Draze mi je da neka manja repka prodje bar ce se radovati vise od ovih sto jedva cekaju da idu na plazu.RubikovaKocka je napisao/la: ↑01 jul 2024, 20:02Nije to bas tako ali eto. Koja je to "derbi" utakmica bila dobra na prvenstvu ? Svi će isto da igraju kao i do sada.
Nadam se da će se bar 2 manje repke izboriti za 1/4 ili 1/2. Polažem nadu svakako u Austriju ili Švicarsku.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jel ikom još Dželo zvuči ko Ramo Isak
#Punoljetstvo
Malo navuceno ali ok
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.