Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Juventino
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Juventino » 27 mar 2011, 00:01

Sissoko odlican post! :D
Kakav je ovo kralj, ne mogu da vjerujem da neko uopste razmatra njegovu prodaju. Sumnjaju u njega, u njegov talenat, govore kako vise nije nabolji, da je njegovo vrijeme proslo. Gigi ce se vratiti jaci nego ikad, budite sigurni. Ne mogu zamisliti da neko drugi na golu Juventusa hrabri suigrace na onakav nacin, uvijek daje 120% od sebe.

edit: Evo jos jedna sjajna odbrana od prekjucer, protiv Slovenije.
[youtube][/youtube]
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 27 mar 2011, 11:55

Ja jednostavno ne mogu shvatim kako neki navijač Juventusa uopšte može pomisliti na odlazak Buffona...To mi je van svake pameti... :?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 27 mar 2011, 15:05

Malo smo se zadeverali oko reprezentacije :) pa da se sta napise i ovdje :P

@sissoko

hvala za klipove...SUPERMAN JE to...najveci svih vremena.Nema govora o odlasku,ne zelim ni pomisljat na to,a tek da prihvatim....

Gigi moze jos 10 godina branit....on je dio nas i sigurno da moze jos dosta toga dati.Uostalom,ja ne vidim covjeka koji bi ga mogao zamjeniti....jednostavno,ne zelimo 2. golmana,kada imamo najboljeg...

slika

Juventus zainteresovan za Clichyja

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2979.html

Ovo bi bilo odlicno,ali tesko je ostvarivo..pravi igrac za nas.

Spominju se i Beck,Farfan i Dzsudzsàk....sve dobri fudbaleri.Mozda nesto i bude...Ovaj mađar je strasan igrac na lijevoj strani...Balas :lol:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 27 mar 2011, 15:55

Dobar gol dade Neymar za Brazil....on bi bio dobro rjesenje za napad...vidi se da ima slifa :D

Neymar-Matri-Quagliarella-Toni...pa nek se mijenjaju..otjerat iaquintu i Amurija i to je to..

Btw...Atletico ne zeli otkupiti Tiaga,tako da se "vraca"....kome ga sad "uvalit" :evil:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 27 mar 2011, 16:44

Prozva ti njega :lol:

Neymar, "meta" mnogih svjetskih nogometnih klubova, inače napadač Santosa i brazilske nogometne reprezentacije, pozvao je potencijalne kupce iz Italije da se oglase...

Takvih, naravno, ima, a prednjače Inter i Juventus.

- Cilj mi je karijeru nastaviti u Italiji - izjavio je Neymar kojem je dolazak u Italiju preporučio i legendarni sunarodnjak Ronaldo, i sam nekad napadač Intera i Milana.

Osim Intera i Juvea, interes za Neymarovim dovođenjem već su spomenuli i u Barceloni, Real Madridu, Chelseaju i Manchester Cityju.

- Sretan sam u Santosu, ali Serija A je liga koju bi svatko poželio. Ona je i moj cilj, ali u obzir ulazi europski nogomet u cijelosti - pojasnio je 19-godišnji napadač.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 27 mar 2011, 16:57

Paklen igrac, novi svjetski superstar, samo ako ga povrede zaobidju

3 utakmice, 3 gola za Brazil

samo ima odvratnu frizuru u pm :twisted: :lol:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 27 mar 2011, 17:00

Nema ni teoretske šanse da ga dovedemo, osim da potrošimo cijeli transfer budzet na njega :lol:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 27 mar 2011, 20:43

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 27 mar 2011, 21:00

slika

slika
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 28 mar 2011, 01:09

prelijep objekat,et i seria a napokon dobija jedan vrhunski stadion.. sretno da vam bude na novom stadionu,da se vratite na stare staze slave..pozz
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 28 mar 2011, 16:47

sve su "jace" glasine, da Melo ide a Macherano dolazi ;)

p.s. huh, dobro je, agent Giraldina: "Alberto ostaje u Firenzi" :mrgreen: trebamo "pustit gas2 oko tog ItalJuvea :mrgreen:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 29 mar 2011, 08:47

neke ne provjerene vijesti al eto : mogao bi se desiti "mali rat" u vrhu Juventusa, Andrea Agnelli mozda podnese ostavku, zbog tenzija izmedju njega i rodje mu Johna Elkana, jer John zeli da kao sportskog direktora postavi Franca Baldinia,a Marotta da uzme drugu funkciju,taj neki "managing director" sta god to u sportskom klubu znacilo te da bude clan upravnog odbora,opet John stari jaro koji ne da marke , mjesa prste, moze bit svasta a mozda zapravo nis, mozda je to samo mala prepirka, al nesto vjerujem u ovu vijest, jer znamo da John Elkan je predsjednik Fiat grupe, mislim lik drzi sve to, Andrea je ispod njega,sad kako su oni ovlasti rasporedili nemam pojma, al znam da Johna boli k za Juventusom, vise mu je do licnih hirova nego do strategije, mada ko zna, jbe lud zbunjenog :?

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 29 mar 2011, 08:57

pitanje za Bianconere, Neymar je 35 miliona, nije skuplji sigurno, nesto kontam, proslo ljeto smo ganjali Dzeku koji je bio isto tako skup, potvrdzeno je da smo nudili pare, pa razmisljam da mozda ovog ljeta imamo i dalje te pare, pa mi Neymar izgleda kao moguc, takodje, on zeli da igra u Italiji, a prije svega mislim da bi bio sjajan ,tj.vise uspjeti sa marketinskog stanovista nego sa fudbalskog, neki to vide na taj nacin da bi on bio ta velika zvijezda te uz otvaranje novog stadiona to bi osvjezilo Juve veoma mnogo,(donjelo zaradu) a kasnije da li ce postati pravi veliki fudbaler ,to ce se vidjeti,19 mu je godina, al vrijedi pokusati, ja bih riskirao, treba nam krilo ,on to moze igrati, dzaba non Eu mjesto trositi na Bastosa,bez potrebe,ima u samoj italijanskoj ligi takvih i boljih igraca koji se mogu kupiti i nece zauzeti EU mjesto???

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 29 mar 2011, 10:38

Ma kakav Neymar, nemamo mi para za njega, morali bi onda potrositi sav tranfser budget a to je nemoguce..
Skoro cito jednu izjavu od Neymar gdje mu je zelja ici u Chelsea i sta ja znam.. Sigurno ga Piazon nagovorio :mrgreen:

Uglavnom bit ce ovo ljeto zanimljevo pratiti sta ce se desitit s klubom..
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 29 mar 2011, 20:45

Laurenitu Branescu, golman U-17 reprezenacije Rumunije, danas odbranio penal u 90-toj minuti,spasio svoju repku, mladi Juventino, koji ce slijedece sezone da igra u prvom timu Juventusa,izgleda umjesto Manningera

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 mar 2011, 23:27

Chiellini propušta utakmicu protiv Rome kako prenosi SKY Sport nakon što je napustio zbog povrede prijateljski susret reprezentacije protiv Ukrajine...

Šta reći! :evil:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 30 mar 2011, 02:57

Evo i mene nakon nekoliko dana :D!

Par dana nije bilo neta, prije toga bio u Zenici i sad se vraćam na radno mjesto :)! Čitam pisalo se ono standardno, samo spekulacije koji će igrači doći na ljeto ništa toliko novo.

Sad čitam da se Chiellini povrijedio, nadam se da nije ništa toliko ozbiljno. Ne znam kad se vraća više De Ceglie, ali i Melo bi dobro došao! Takodjer vidim igrači odigrali odlično za reprezentaciju, a neki se čude kako dobro odigraju za reprezentaciju, a slabo za Juve, pa jednostavno tamo imaju više slobode, i upravo se tu vidi da Juventusu fali još igrača kako bi podigli nivo ekipe i da se taj pritisak raspodijeli, a ne ovako da sve zavisi od pojedinca.

Neymar bio bi odlično pojačanje, složio bi se sa sissokom da bi vrijedilo rizikovati kako bi se angažovao Brazilac, a ima logike ta priča u vezi Džeke, jer se spominjalo da pare imaju, ali ga Henes nije dao na ljeto. A skoro sam nešto čitao također u vezi ti para koje su bile namjenjene za transfer Džeke. Nadam se da će biti kako je najbolje!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 30 mar 2011, 10:30

Chiellini propusta Romu jbg... :roll:

Zanimljivo je to oko reprezentativnog ucninka nasih igraca u odnosu na klub...

Čini se da su igrači mnogo ozbiljniji i bolji kada izađu na teren u dresu reprezentacije...

Navijači Juventusa su to sigurno primetili. Igrači se prosto transformišu. Opušteniji su, sjajniji, ubedljiviji. Dovoljno je pomisliti na prošlu utakmicu sa Slovenijom: Buffonova intervencija na Korenu, dobra predstava Bonuccia i Chiellinia koji su ostavili vrlo malo prostora u odbrani i odlična predstava Aquilania na sredini terena.

„Kad je u pitanju Juventus pišete da grešim i primam golove, a ovde sam, pak, odličan“, rekao je Buffon novinarima. „Zapitajte se zašto je to tako. Ako je drugačije u bianconerima verovatno je to do psihološke situacije.“

To jeste pitanje i pritiska okruženja, međutim, nije samo to u pitanju, kako kaže Alberto Aquilani.

„U Juventusu igram na poziciji koja mi ne odgovara, moram da jurim sve. Logično je da sam tu slabiji. Ovde, međutim, imamo mnogo više loptu u nogama i mnogo se manje umorimo. Mnogo je lakše igrati u ekipi koja ti uvek daje mogućnost da imaš slobodnog igrača kome možeš dati loptu.“

A ma jasta..jbg...to je taj pobjednicki mentalitet koji nam fali i koji moramo vratiti...vise sigurnosti da imamo i da naucimo opet pobjeđivat...naravno,to je moguce samo sa kvalitetnim strucnim stabom i fudbalerima...

Inace,Matri je 130. reprezentativac kojeg je Juve dao u dosadasnjoj historiji reprezentacije Italije...i odmah ga zabije... :)

La Fidanzata d'Italia

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 30 mar 2011, 11:53

:D :D dobar fazon sa vecchiasignora.com

Marotta na google-u :

search(trazi) Neymar Silva Santos Júnior

Search:

Did you mean: Andrea Caracciolo :mrgreen:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 30 mar 2011, 14:23

Nakon Farfana, Juve oće Klosea za 0kn. Šta će im neznam, al to je valjda da zašparaju na odštetama za nove igrače. Znači kad bi on došo valjda se nebi kupio ili Matri ili Quagirella...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []