Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Ja sam prika gledao Hrvatska-Italija i to u Grudama na HRT-u, znači odron komentiranje, potom Joško Jeličić koji je uznemiren ispadanjem Hrvatske ne može nastaviti komentirati Europsko, možeš mislit koji profesionalizam...Pogba je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:26Pogledao sam par tekmi u grupi na HRT-u, bolji komentatori, bolji gosti. Ali nije poenta tu neka televizija bolja od druge, generalno i Srbi i Hrvati su bolji i to je to.coelho41 je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:22Čito sam te ozbiljno sa razumijevanjem dok nisam pročitao HRT, šta je to kod njih bolje bilo ljubi te bratPogba je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:18Fascinira koliko BiH ima lose komentatore, ne znam kakvi bi bili neki mladji jer od dinosaura koji su od 1997 godine na BHT-u nemaju ni sansi, ali generalno ne vjerujem da bi bili bolji; puno vike, malo znanja, puno floskula, malo personalitya, humora. Ista priča kod vodjenja emisija, tačnije jos gora, puno ukocenosti, floskula, neznanja.
Neprijatno gledati ovo nakon HRT-a npr.![]()
Jedan od razloga za razmislit o iseljenju. Uzasni su. Jedino Šuko donekle ima humora i nije ukocen. Nase komentatore treba zamijeniti AI... Bar im ne treba uplacivat doprinose.Pogba je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:18Fascinira koliko BiH ima lose komentatore, ne znam kakvi bi bili neki mladji jer od dinosaura koji su od 1997 godine na BHT-u nemaju ni sansi, ali generalno ne vjerujem da bi bili bolji; puno vike, malo znanja, puno floskula, malo personalitya, humora. Ista priča kod vodjenja emisija, tačnije jos gora, puno ukocenosti, floskula, neznanja.
Neprijatno gledati ovo nakon HRT-a npr.
Pogledaj analitičare na Tribina HR npr. toga kod nas nemaju ni klubovi a gdje TvPogba je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:26Pogledao sam par tekmi u grupi na HRT-u, bolji komentatori, bolji gosti. Ali nije poenta tu neka televizija bolja od druge, generalno i Srbi i Hrvati su bolji i to je to.coelho41 je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:22Čito sam te ozbiljno sa razumijevanjem dok nisam pročitao HRT, šta je to kod njih bolje bilo ljubi te bratPogba je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:18Fascinira koliko BiH ima lose komentatore, ne znam kakvi bi bili neki mladji jer od dinosaura koji su od 1997 godine na BHT-u nemaju ni sansi, ali generalno ne vjerujem da bi bili bolji; puno vike, malo znanja, puno floskula, malo personalitya, humora. Ista priča kod vodjenja emisija, tačnije jos gora, puno ukocenosti, floskula, neznanja.
Neprijatno gledati ovo nakon HRT-a npr.![]()
Jel zaposlen ijedan novi komentator u posljednjih 10 godina? Imam osjećaj da slušam iste maloumnike čitav život.Pogba je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:18Fascinira koliko BiH ima lose komentatore, ne znam kakvi bi bili neki mladji jer od dinosaura koji su od 1997 godine na BHT-u nemaju ni sansi, ali generalno ne vjerujem da bi bili bolji; puno vike, malo znanja, puno floskula, malo personalitya, humora. Ista priča kod vodjenja emisija, tačnije jos gora, puno ukocenosti, floskula, neznanja.
Neprijatno gledati ovo nakon HRT-a npr.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.