Boljeg jeste i to neuporedivo boljeg, ali većeg egoistu u fudbalu definitivno nije.
Kapa dolje i za glad i motivaciju nakon svega što je osvojio naravno.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Boljeg jeste i to neuporedivo boljeg, ali većeg egoistu u fudbalu definitivno nije.
Prepao se Šeško,a imam osjecaj da nije gledao gdje se nalazi golman nego sutirat cu pa sta bude-bude.
Zato su svi sad u 5 deka u evropi, igraci iz slovenske lige mogu igrati euro takmicenja. Sto je nezamislivo bilo prije.
Kako onaj italijan zabi u zadnjoj sekundi hrvatima, nije ni on neka klasa sad,ali sigurno je mentalno jaciBeli98 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 00:10Sansa u 115oj minuti da svoju drzavu odvedes u cetvrtinu po prvi put u historiji. 3 zivota da treniras i ucis, neces savladati taj pritisak.JayCatwright je napisao/la: ↑01 jul 2024, 23:53Zato on zarađuje 10 miliona godišnje, trenira čitav život i uči da živi pod takvim pritiskom, a ne mi. Ovo poluozbiljan napadač daje 9 od 10 putaakisarajevo92 je napisao/la: ↑01 jul 2024, 23:52
garant bi vi na njegovom mjestu tako sve izanalizirali i pomno razmislili, ne bi vam odjednom skocili otkucaji srca pri ovakvoj prilici za svoju drzavu u 115. minuti
ali kako golman Portugala izvuce Pepea i Ronalda![]()
Sigurno, ali kazem za Sloveniju. Mala drzava, jako veliki pritisak je tu, sta god ko mislio. Da ne znam koliko treniras, ne mozes biti spreman za to.donDondon je napisao/la: ↑02 jul 2024, 00:13Kako onaj italijan zabi u zadnjoj sekundi hrvatima, nije ni on neka klasa sad,ali sigurno je mentalno jaciBeli98 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 00:10Sansa u 115oj minuti da svoju drzavu odvedes u cetvrtinu po prvi put u historiji. 3 zivota da treniras i ucis, neces savladati taj pritisak.JayCatwright je napisao/la: ↑01 jul 2024, 23:53
Zato on zarađuje 10 miliona godišnje, trenira čitav život i uči da živi pod takvim pritiskom, a ne mi. Ovo poluozbiljan napadač daje 9 od 10 puta
desava se, bilo je i gorih promasaja od vecih imena, Robben finale SP 2010., i Kolo Muani finale SP 2022.JayCatwright je napisao/la: ↑01 jul 2024, 23:53Zato on zarađuje 10 miliona godišnje, trenira čitav život i uči da živi pod takvim pritiskom, a ne mi. Ovo poluozbiljan napadač daje 9 od 10 putaakisarajevo92 je napisao/la: ↑01 jul 2024, 23:52garant bi vi na njegovom mjestu tako sve izanalizirali i pomno razmislili, ne bi vam odjednom skocili otkucaji srca pri ovakvoj prilici za svoju drzavu u 115. minuti
kolo muani je sve uradio kako treba ali je martinez reagovao nadljudski, to se ne može porediti ni sa robbenom ni sa ovim večerasakisarajevo92 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 00:16desava se, bilo je i gorih promasaja od vecih imena, Robben finale SP 2010., i Kolo Muani finale SP 2022.JayCatwright je napisao/la: ↑01 jul 2024, 23:53Zato on zarađuje 10 miliona godišnje, trenira čitav život i uči da živi pod takvim pritiskom, a ne mi. Ovo poluozbiljan napadač daje 9 od 10 putaakisarajevo92 je napisao/la: ↑01 jul 2024, 23:52
garant bi vi na njegovom mjestu tako sve izanalizirali i pomno razmislili, ne bi vam odjednom skocili otkucaji srca pri ovakvoj prilici za svoju drzavu u 115. minuti
I nacrtaj to isto, da se samo jos dva koraka napravio, otvara mu se desna strana gola kompletna, ali jbg, dzaba peremo momka, neiskustvo i to ti je to.
I nacrtaj to isto, da se samo jos dva koraka napravio, otvara mu se desna strana gola kompletna, ali jbg, dzaba peremo momka, neiskustvo i to ti je to.
Ma ono se zažmiri i spicem sutne da te prsti bole 5 dana
Jbg sad poredimo Seska s takvom velicinom. Ali je cinjenica da su sada slabiji finiseri u napadu nego prije.
Bukvalno ili jesi ili nisi ništa drugo on pokazao da nije u 21 godini niti ce to biti u 35toj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.