Pa ima i to, ali pazi u ovim godinama sjeti se s kojom lakocom je jedan Dzeko igrao, sjeti se onog gola Turskoj na kosevu, Belgiji tamo u gostima, sjeti se kako je igrao u Wolfsburgu, bas je ubica bio, zabijao sa obe noge, glavom, danas da se pojavi takav napadac vrijedio bi 200 mill. druga stvar je sto je Dzeko sa godinama, i gubitkom te brzine poceo da se povlaci nazad, gradi loptu i predaje je na krila.Madal je napisao/la: ↑02 jul 2024, 00:30Ma jbg Benzema, Ibra, Cavani, Higuain sl. su dosta znacili kad i ne zabiju pa i Dzeko, s obzirom da smo puno njegovih utakmica gledali i u klubu i u reprezentaciji, znamo sta znaci kad primi loptu 10ak metara od centra, zagradi se, proslijedi na krilo i trci u napad.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 00:22Slabiji finiseri al rade za ekipu vise
Sve je to Pepovo maslo
Samo su svi ti igraci, dobro osim Ibre, prosli svoju kloc fazu gdje su ucili da budu ubojiti finiseri a sad ne uzima niko te kloceve da ih uci fudbalu vec male i brze da trckaraju okolo, pomazu odbrani i zabiju mrtve zicere.
UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: UEFA EURO 2024.
-
- Kontakt:
Da imamo relativno normalan savez i selektora na neki duzi period, nista gori mi ne bi bili od Slovenije i slicnih ekipa. Njima svaka cast, nema sta. Borili su se kao lavovi.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
- Pensioner26
- Kontakt:
Šta reći osim svaka čast Slovencima na lavovskoj borbi. Onaj golman Portugala da se šutalo 10 penala, 10 bi odbranio.
Tipovao sam prije početka finale Portugal-Francuska ali eto putevi ih spojiše u 1/4 finalu. Volio bih iskreno finale Portugal-Engleska.
Tipovao sam prije početka finale Portugal-Francuska ali eto putevi ih spojiše u 1/4 finalu. Volio bih iskreno finale Portugal-Engleska.
- bavariapivo
- Kontakt:
Dobar ti nickupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑02 jul 2024, 00:37Da imamo relativno normalan savez i selektora na neki duzi period, nista gori mi ne bi bili od Slovenije i slicnih ekipa. Njima svaka cast, nema sta. Borili su se kao lavovi.

Tacno takoupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑02 jul 2024, 00:37Da imamo relativno normalan savez i selektora na neki duzi period, nista gori mi ne bi bili od Slovenije i slicnih ekipa. Njima svaka cast, nema sta. Borili su se kao lavovi.
Evo igrali smo s njima jedno 10 puta i sve smo ih utakmice pobjedili
Cak ni u kosarci nikad nismo izgubili od njih
I u rukometu smo bolji u medjusobnom omjeru i opet uspjesniji su od nas u sva tri sporta nazalost
Nasa drzava mora biti ozbiljnija da bi bio i sport ozbiljniji
Slovenija gradi i ulaze dok nama i onaj olimpijski potencijal stoji zapusten
Kod njih bi ono uradili do sad sve
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Mi imamo bolju ekipu od Slovenije gledajući kvalitet i imena, ali Slovenija ima selektora kojem je ovo drugi mandat i kojeg su uvijek istrpili što je za nas nemoguća misija. Ukupno je 10 godina bio selektor Slovenije. Četiri u prvom mandatu i šest u ovom.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑02 jul 2024, 00:37Da imamo relativno normalan savez i selektora na neki duzi period, nista gori mi ne bi bili od Slovenije i slicnih ekipa. Njima svaka cast, nema sta. Borili su se kao lavovi.
Posljednji put su se plasirali na veliko takmičenje 2010. godine, isto kad je Kek bio selektor. I ovaj put su ga istrpili 4-5 godina i ponovo je ostvario uspjeh.
Kod nas to ne može jer smo pogani, već nakon drugog kola tjeramo, a nakon jednog ciklusa bi skidali glave.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tjeramo nakon prvih 45 minuta u prijateljskoj.Virtu4l je napisao/la: ↑02 jul 2024, 00:47Mi imamo bolju ekipu od Slovenije gledajući kvalitet i imena, ali Slovenija ima selektora kojem je ovo drugi mandat i kojeg su uvijek istrpili što je za nas nemoguća misija. Ukupno je 10 godina bio selektor Slovenije. Četiri u prvom mandatu i šest u ovom.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑02 jul 2024, 00:37Da imamo relativno normalan savez i selektora na neki duzi period, nista gori mi ne bi bili od Slovenije i slicnih ekipa. Njima svaka cast, nema sta. Borili su se kao lavovi.
Posljednji put su se plasirali na veliko takmičenje 2010. godine, isto kad je Kek bio selektor. I ovaj put su ga istrpili 4-5 godina i ponovo je ostvario uspjeh.
Kod nas to ne može jer smo pogani, već nakon drugog kola tjeramo, a nakon jednog ciklusa bi skidali glave.

Ja ali koga bi ti istrpio, Hadzibegica, Milosevica, onog lika "mogli bi ja i on pokusati zajedno"...jedini koji je pokusao, i slozio nesto je Petev, i odma je otjeran.Virtu4l je napisao/la: ↑02 jul 2024, 00:47Mi imamo bolju ekipu od Slovenije gledajući kvalitet i imena, ali Slovenija ima selektora kojem je ovo drugi mandat i kojeg su uvijek istrpili što je za nas nemoguća misija. Ukupno je 10 godina bio selektor Slovenije. Četiri u prvom mandatu i šest u ovom.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑02 jul 2024, 00:37Da imamo relativno normalan savez i selektora na neki duzi period, nista gori mi ne bi bili od Slovenije i slicnih ekipa. Njima svaka cast, nema sta. Borili su se kao lavovi.
Ne tjeramo mi nikoga, pogledaj sta savez radi, 10 od 10 ljudi koji veze nemaju sa fudbalom bi ti reklo da je Hadzibegic senilni starac koji nije za selektora, i oni ga opet stave, samo da bi unistili kvalifikacije...a ovom baliji ljepota, kapnula pinka bez znoja ikakvog.
Daleko smo mi od toga.
Prestanite sa tim nebuloznim poređenjima.NoDi80 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 00:42Tacno takoupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑02 jul 2024, 00:37Da imamo relativno normalan savez i selektora na neki duzi period, nista gori mi ne bi bili od Slovenije i slicnih ekipa. Njima svaka cast, nema sta. Borili su se kao lavovi.
I u rukometu smo bolji u medjusobnom omjeru i opet uspjesniji su od nas u sva tri sporta nazalost
Kad Slovenija bude sastavljana od dva entiteta, od toga jedan nastao na genocidu, a drugi ogrezao u korupciji. Kad budu imali likove poput Dodika u svojstvu predsjednika drzave. Kad im ustav bude neki mirovni sporazum napravljen u Americi ,a uređenje drzave konsocijacija tri naroda koji se međusobno mrze - e onda nas mozes porediti sa Slovenijom.
Tacno me ovakvi postovi tjeraju u politicku pricu

Kralju, Peteva smo tjerali bez ijedne utakmice, nije nam trebalo ni ovih 45 minuta koje Hari spominje.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Pensioner26
- Kontakt:
Prvo se nije trebao tjerati Sušić nakon historijskog uspjeha. Čovjek izgubi od Kipra i odmah svi hoće da mu glavu sijeku.
Nismo ga tjerali nego smo kritikovali izbor, sto je normalno na svakoj strani svijeta, covjek je uspio da slozi nesto, pa smo svi bili zadovoljni, i onda iznenada, nije kaze ispunio cilj...nemoj biti dijete molim te.
Nema to toliko vezelet3 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 00:56Prestanite sa tim nebuloznim poređenjima.NoDi80 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 00:42Tacno takoupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑02 jul 2024, 00:37Da imamo relativno normalan savez i selektora na neki duzi period, nista gori mi ne bi bili od Slovenije i slicnih ekipa. Njima svaka cast, nema sta. Borili su se kao lavovi.
Kad Slovenija bude sastavljana od dva entiteta, od toga jedan nastao na genocidu, a drugi ogrezao u korupciji. Kad budu imali likove poput Dodika u svojstvu predsjednika drzave. Kad im ustav bude neki mirovni sporazum napravljen u Americi ,a uređenje drzave konsocijacija tri naroda koji se međusobno mrze - e onda nas mozes porediti sa Slovenijom.
Tacno me ovakvi postovi tjeraju u politicku pricu![]()
Evo uspjesniju su i u individualnim sportovima u kojima svaka mahala bira svoj tim
Evo Lana Pudar da je Slovenka vec bi stvorili sve zive uslove za nju i za buduce narastaje
Ne vlada Dodik u Sarajevu i opet se nismo udostojili kao glavni grad da napravimo uslove
Isto vazi za Dzumhura da smo radili na vrijeme bio bi svjetski
Papeta smo otjerali, a s njim na svjetsko otisli
Evo mi **** mater i Sesku sto je fulio, a nema veze s nama
Ne mogu zamisliti Sloveca da **** mater Dzeki sto je fulio sansu
Najveca greska novog saveza je tjeranje Peteva nakon izborene A lige nacija i baraza, kao i prosle garniture Prosineckog kad su otjerali nakon izborenog baraza i izgubimo kuci na penale od ekipe koju je Prosinecki uzeo dva puta par mjesec prije
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 02 jul 2024, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Peteva smo tjerali da nije odradio ni zvanični trening sa repkom. Postanje videa kada su mu skidali dres, psovanje živih i mrtvih, poziv na protest ispred saveza, pritisak na novinare da postavljaju određena pitanja itd.denimb je napisao/la: ↑02 jul 2024, 00:54
Ja ali koga bi ti istrpio, Hadzibegica, Milosevica, onog lika "mogli bi ja i on pokusati zajedno"...jedini koji je pokusao, i slozio nesto je Petev, i odma je otjeran.
Ne tjeramo mi nikoga, pogledaj sta savez radi, 10 od 10 ljudi koji veze nemaju sa fudbalom bi ti reklo da je Hadzibegic senilni starac koji nije za selektora, i oni ga opet stave, samo da bi unistili kvalifikacije...a ovom baliji ljepota, kapnula pinka bez znoja ikakvog.
Daleko smo mi od toga.
10+ godina priželjkujemo Vahu, a i po njemu bi i drvlje i kamenje nakon prvog negativnog rezultata.
Matjaž Kek je imao katastrofalne kvale za EURO 2020 (završili 4. ili 5. ne sjećam se) ali nije otjeran.
Evo ih sada, osmina finala, historijski uspjeh.
Ma nemoj, nismo ga tjerali?
Ok. Ove parole su vjerovatno fotošop?

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Hahaahahahahah daj brate jel se ti zayebavas? Pa covjek sa najjacom generacijom u historiji prokockao kvalifikacije za EP u prva 4 kola gdje smo izvukli samo 2 boda.Pensioner26 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 00:57Prvo se nije trebao tjerati Sušić nakon historijskog uspjeha. Čovjek izgubi od Kipra i odmah svi hoće da mu glavu sijeku.
Izreal nas deklasirao 3:0 u utakmici gdje je trenerski mag poveo Hajrovica i Zakarica da mu glume napadace
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
19vendetta87 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 01:04Hahaahahahahah daj brate jel se ti zayebavas? Pa covjek sa najjacom generacijom u historiji prokockao kvalifikacije za EP u prva 4 kola gdje smo izvukli samo 2 boda.Pensioner26 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 00:57Prvo se nije trebao tjerati Sušić nakon historijskog uspjeha. Čovjek izgubi od Kipra i odmah svi hoće da mu glavu sijeku.
Izreal nas deklasirao 3:0 u utakmici gdje je trenerski mag poveo Hajrovica i Zakarica da mu glume napadace
Nema veze nismo ga trebali tjerati
S njim smo otisli prvi i za sad jedini put na veliko takmicenje i trebalo mu se pruziti najmanje jos dva kvalifikaciona ciklusa da je izgubio i 4-0 od Izraela
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 02 jul 2024, 01:06, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Istinitbavariapivo je napisao/la: ↑02 jul 2024, 00:41Dobar ti nickupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑02 jul 2024, 00:37Da imamo relativno normalan savez i selektora na neki duzi period, nista gori mi ne bi bili od Slovenije i slicnih ekipa. Njima svaka cast, nema sta. Borili su se kao lavovi.![]()
![]()

ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Ma druze moj sve ti je to normalno, pa pogledaj sta se u svijetu sve radi kad se treneri imenuju, nisam ni ja bio za njega, ali covjek je uspio neku sinergiju da napravi sa igracima, kazem ti vidjelo se da su kliknuli, i sta se onda desava, dobija covjek otkaz, pa garantujem ti da bi igrali na EP da je ostao, ali jok, tjera se on, dolazi Hadzibegic, ne zna lik koji je dan, koliko je sati jbt...HariTz je napisao/la: ↑02 jul 2024, 01:02Peteva smo tjerali da nije odradio ni zvanični trening sa repkom. Postanje videa kada su mu skidali dres, psovanje živih i mrtvih, poziv na protest ispred saveza, pritisak na novinare da postavljaju određena pitanja itd.denimb je napisao/la: ↑02 jul 2024, 00:54
Ja ali koga bi ti istrpio, Hadzibegica, Milosevica, onog lika "mogli bi ja i on pokusati zajedno"...jedini koji je pokusao, i slozio nesto je Petev, i odma je otjeran.
Daleko smo mi od toga.
10+ godina priželjkujemo Vahu, a i po njemu bi i drvlje i kamenje nakon prvog negativnog rezultata.
Matjaž Kek je imao katastrofalne kvale za EURO 2020 (završili 4. ili 5. ne sjećam se) ali nije otjeran.
Evo ih sada, osmina finala, historijski uspjeh.
@Virtual kazem ti ne budi dijete, znas sta je fudbal, i sta se desava u fudbalu, nemoj biti bukvalista toliki.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Gledajući retrospektivno, Bazdarevic nije imao sreću i odradio je OK posao u odnosu na ostale osim Peteva. Preuzeo potpuno deziorentisanu ekipu od Sušića i osvojio 15 bodova za 6 kola u grupi i izborio baraž na krilima svog otkrovljenja Djurića, a u kvalama za SP 2018. nas je od baraža dijelilo uvodjenje VARa godinu dana ranije jer Grcima u Zenici nisu svirali nekoliko igranja rukom u šesnaestercu.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.