https://www.transfermarkt.com/vladan-bu ... ler/489824
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Burberry46
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- skullcrusher
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Da si doveo Kupresaka, Blagaica, Mehanovica, vrhunskog stopera, uz njih evo imamo i Djordjevica koji se ok pokazao za sada. 5 top igraca, a to sto vi ocekujete svaki prelazni rok 15 igraca vrhunskog kvaliteta to je vas problem. Ti si sigurno jedan od onih koji bi doveli i napadaca i jos 5 krila, nek se nadje.donDondon je napisao/la: ↑02 jul 2024, 10:49u rangu onog kad nam je dosao najbolji strijelac vijetnama i najbolji asistentthebain666 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 10:18Ja sam to pisao od pocetka, ta 2 igraca + mehanovic i stoper i najbolji prelazni rok zadnjih par godina.
ja sam jedan od onih koji svoje vrijeme i novac trosi i prati klub gdje god stignem,derem grlo i sto je najvaznije stetim svojim ocima na ove nase igre i predstavethebain666 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 11:27Da si doveo Kupresaka, Blagaica, Mehanovica, vrhunskog stopera, uz njih evo imamo i Djordjevica koji se ok pokazao za sada. 5 top igraca, a to sto vi ocekujete svaki prelazni rok 15 igraca vrhunskog kvaliteta to je vas problem. Ti si sigurno jedan od onih koji bi doveli i napadaca i jos 5 krila, nek se nadje.donDondon je napisao/la: ↑02 jul 2024, 10:49u rangu onog kad nam je dosao najbolji strijelac vijetnama i najbolji asistentthebain666 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 10:18
Ja sam to pisao od pocetka, ta 2 igraca + mehanovic i stoper i najbolji prelazni rok zadnjih par godina.
i umjesto da uradimo apgrejd ekipe sa boljim igracima mi dovedemo upitne ,igrace koje nisi mogao ni skautirati kad su igrali u najgorim ekipama a neki nisu nikako ni igrali.
kad je rogic dolazio predstavljao se kao najbolji golman hrvatske lige a zapravo ekipa mu ispadala ljudi imali po 50 suteva ovaj skine nekoliko i tako imao najvise odbrana,pa tako i ovi sto su se isticali u krs ekipama u kojima ako znas trcati jedan si od najboljih,a nama se vode kao pojacanja
cuj mehanovic da bude pojacanje
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- napoleon72
- Kontakt:

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
E jest vam ajla profesionalno spustila kriterij cim su vam igraci iz prve federalne i zadnjih ekipa druge hrvatske lige pojacanja, a cetvrto mjesto na tabeli premija
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Jel ti shvatas sta sam ja htio reci ? Umjesto vec dovedenih igraca, da si doveo ovih 5 bilo bi neuporedivo bolje.donDondon je napisao/la: ↑02 jul 2024, 11:39ja sam jedan od onih koji svoje vrijeme i novac trosi i prati klub gdje god stignem,derem grlo i sto je najvaznije stetim svojim ocima na ove nase igre i predstavethebain666 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 11:27Da si doveo Kupresaka, Blagaica, Mehanovica, vrhunskog stopera, uz njih evo imamo i Djordjevica koji se ok pokazao za sada. 5 top igraca, a to sto vi ocekujete svaki prelazni rok 15 igraca vrhunskog kvaliteta to je vas problem. Ti si sigurno jedan od onih koji bi doveli i napadaca i jos 5 krila, nek se nadje.
i umjesto da uradimo apgrejd ekipe sa boljim igracima mi dovedemo upitne ,igrace koje nisi mogao ni skautirati kad su igrali u najgorim ekipama a neki nisu nikako ni igrali.
kad je rogic dolazio predstavljao se kao najbolji golman hrvatske lige a zapravo ekipa mu ispadala ljudi imali po 50 suteva ovaj skine nekoliko i tako imao najvise odbrana,pa tako i ovi sto su se isticali u krs ekipama u kojima ako znas trcati jedan si od najboljih,a nama se vode kao pojacanja
cuj mehanovic da bude pojacanje
Ja Mehanovic da bude pojacanje, sta je problem ?
Hoces opet nekog TSS-a, Penerandu i ostale da mozete drkati na njih ?
Ovaj Vladan ako ni potpisao, to bi se moglo racunati kao pojacanje. Jedan od bitnijih igraca NK Zagreb. Nekako mi nije realna opcija, jer jos ima i vazeci ugovor.
- FKS -
Traže da ekipa igra moderan, okomit fudbal, uz dosta trke i presinga, a istovremeno za pojačanje prizivaju Mehanovića iz Tuzle.

Ma I ove navijaće hajduka Uprava šiša ko ovce. Više od 80% tih članstava je iz BiH (kad si iskompleksiran pa iz nekakvih Dobretića učlaniš jse er kontaš biceš tako veci papa od Pape), dijaspore (oni iz patetičnih razloga se učlanjuju) i šire okolice Splita ne sva Dalmacija. Ustvari...ko yebe ajduka I njihov broj članova! Fuj!
-
- Kontakt:
Traze 10ku, a ismijavaju covjeka koji je najbolji asistent lige, a igrao u ekipi koja je ispala. Klasicni pitarluk, niko ne valja.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ako dođe je l' to znači da Muhamed ide definitivno? Ne znam kojom logikom dolazi, nedavno je produžio ugovor znači mora se plaćati odšteta.
Iako je ovo drugi level od ovih trenutnih, imamo veznjaka na izvoz. Mada ako je stvarno ovaj opcija svakako mozee. Rijesiti se Matanovica..Burberry46 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 11:20https://www.transfermarkt.com/vladan-bu ... ler/489824
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sve i da neko odlazi, čisto sumnjam da je taj neko Muhamed.
Bubanja je šestica, ne može on zamjeniti Buljubašića.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Ne znam kako da ovaj dodje kod nas ugovor do 2026
Standardan bio tj 26 tekmi odigrao prosle sezone
Standardan bio tj 26 tekmi odigrao prosle sezone
Rezon mi je taj da se već pričalo o Muhamedovom odlasku a veznjaka bi imali za izvoza. Što se mene tiče nek' Matanović i Julardžija sjednu u Pežoa sponzorskog i zapucaju u Zagreb u zamjenu, nemam ništa protiv. Halalim i auto.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jul 2024, 12:13Sve i da neko odlazi, čisto sumnjam da je taj neko Muhamed.
Bubanja je šestica, ne može on zamjeniti Buljubašića.

Zanimljiv igrač ovaj Bubanja, u skoku je svaka njegova, pored toga dug korak i jak na nogama k'o zemlja a nije na vi s loptom.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
i jos jedan s bekovske pozicije moze s njima u auto, haj jularzdija i nekako da ostane ali ako ovaj dodje da buba ne znam imal mjestahazarder je napisao/la: ↑02 jul 2024, 12:25Rezon mi je taj da se već pričalo o Muhamedovom odlasku a veznjaka bi imali za izvoza. Što se mene tiče nek' Matanović i Julardžija sjednu u Pežoa sponzorskog i zapucaju u Zagreb u zamjenu, nemam ništa protiv. Halalim i auto.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jul 2024, 12:13Sve i da neko odlazi, čisto sumnjam da je taj neko Muhamed.
Bubanja je šestica, ne može on zamjeniti Buljubašića.![]()
Zanimljiv igrač ovaj Bubanja, u skoku je svaka njegova, pored toga dug korak i jak na nogama k'o zemlja a nije na vi s loptom.

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Spominjao se Jambor prije par sedmica, on i Bubanja su sličan tip fudbalera. Buljubašić igra sličnu poziciju, ali drugi tip, koji više traži loptu u svom posjedu. Ovo što sad veznjaka imaš u ekipi je brojčano sasvim dovoljno, sličnih su profila, pa to može biti problem kako ukombinovati, ali bolje tražiti lijevog beka jer tu škripi, a i na štoperu žudimo za kvalitetom.
Bubanja, čisto sumnjam da je u ikakvoj priči. Ozbiljno se tamo računa na njega. Prije mjesec dana potpisao novi ugovor, milionsko obeštećenje potrebno. Neko je izvalio šuplju.
Bubanja, čisto sumnjam da je u ikakvoj priči. Ozbiljno se tamo računa na njega. Prije mjesec dana potpisao novi ugovor, milionsko obeštećenje potrebno. Neko je izvalio šuplju.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Trenutno korisnika/ca: admir1946, alan_kardec, miguelramos, Proximic i 53 gosta.