FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- luckystrike
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
manite se šuplje i licitacija, šta očekujete od večerašnje utakmice? hoće li to biti jedna u nizu pripremnih ili ipak generalka?
-
- Kontakt:
Nije šuplja, Bubanja je završen i naš je novi igrač.NisamInSajder je napisao/la: ↑02 jul 2024, 12:38Spominjao se Jambor prije par sedmica, on i Bubanja su sličan tip fudbalera. Buljubašić igra sličnu poziciju, ali drugi tip, koji više traži loptu u svom posjedu. Ovo što sad veznjaka imaš u ekipi je brojčano sasvim dovoljno, sličnih su profila, pa to može biti problem kako ukombinovati, ali bolje tražiti lijevog beka jer tu škripi, a i na štoperu žudimo za kvalitetom.
Bubanja, čisto sumnjam da je u ikakvoj priči. Ozbiljno se tamo računa na njega. Prije mjesec dana potpisao novi ugovor, milionsko obeštećenje potrebno. Neko je izvalio šuplju.
-
- Kontakt:
Ali baratas sa informacijama, kapa dole majstore.NisamInSajder je napisao/la: ↑02 jul 2024, 12:38Spominjao se Jambor prije par sedmica, on i Bubanja su sličan tip fudbalera. Buljubašić igra sličnu poziciju, ali drugi tip, koji više traži loptu u svom posjedu. Ovo što sad veznjaka imaš u ekipi je brojčano sasvim dovoljno, sličnih su profila, pa to može biti problem kako ukombinovati, ali bolje tražiti lijevog beka jer tu škripi, a i na štoperu žudimo za kvalitetom.
Bubanja, čisto sumnjam da je u ikakvoj priči. Ozbiljno se tamo računa na njega. Prije mjesec dana potpisao novi ugovor, milionsko obeštećenje potrebno. Neko je izvalio šuplju.
Tako brate, još defanzivnih veznih profila prvom do sebe.. jer nam takvih fali. Yebeš Thiaga Mottu kakve fudbalske revolucije spremamo.

The saddest thing in life is wasted talent.
lijevo je mašina iz radnickog pozarevca Jovic ,on ce to sve pokrivati
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- TurkishAirlines
Treba pustiti da ljudi rade svoj posao, ne moze sve preko noci. Tek je cetvrta godina pocela kako su tu.
Treba strpljenja malo.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- luckystrike
- Kontakt:
fuj kako ste samo nezahvalni, natkrivat' će se Istok, i to vam je malo!
- TurkishAirlines
Ono bi dovelo igraca Borca da moze

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
E jbg ako si i jednom pogledao HNL znas da je ovaj na svojoj poziciji klasa. Ja sam gledao Lokomotivu par puta i mogu ti reci da je odlican DM, moze i CM i CB kvalitetno da odigra.
Neuporediv za nase Matanovice u vezi. Osim toga ja ne vidim da mi imamo profil ovog veznjaka. Rekao bi da je Balta sto se tice cvrstine ali sa puno boljim pregledom i pasom, dosta dobar igrac.
Slazem se da imamo veznjaka ali ocito da nece svi ni ostati.
Ovakva dovodjenja se moze reci da bi trebali biti pojacanja ali opet..
Teren je jedino mjerilo.
To sa sredinom terena i kloniranim veznim igracima po profilu i "kvaliteti" dokazuje, po ko zna koji put, koliko su zadnjih par prelaznih rokova bilo katastrofalno odradjeni.
Nisu puno sretnije pokrivene ni druge pozicije na terenu, ali sredina je za samara "struci".
Nisu puno sretnije pokrivene ni druge pozicije na terenu, ali sredina je za samara "struci".
- FKS -
Ako ništa, može se reći da smo na poziciji zadnjeg veznog pokriveni.
Da se na treningu podijele mogu igrat' zadnji vezni protiv svih ostalih.

Da se na treningu podijele mogu igrat' zadnji vezni protiv svih ostalih.

On je Lažun
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- NisamInSajder
- Kontakt:
Svaki prelazni neko je drugi vodio. Evo ovaj Letterme navodno, januarski Ibričić, ljetni Senijad 20tak dana, ostatak Mirvić, januarski ranije svako po malo, Ajla najviše, ljetni ranije Emir Hadžić.Hajdeee je napisao/la: ↑02 jul 2024, 13:31To sa sredinom terena i kloniranim veznim igracima po profilu i "kvaliteti" dokazuje, po ko zna koji put, koliko su zadnjih par prelaznih rokova bilo katastrofalno odradjeni.
Kako ćeš tu šta sklopiti, ništa. U vezi imamo sve slične profile igrača, evo Bubanja ako dođe on se izdvaja, Mehmedović se izvdaja jer je on polušpica, Julardžija, Matanović, Đorđević, pa i Mustafić sve slični igrači sa nekim malim razlikama u kvalitetu (neko je motoričniji, neko ima nešto bolju tehniku), ali uglavnom tu su negdje. Nemaš klasičnog razbijača, agresivca što bi sa takvim veznim trebalo imati. Prošlu polusezonu si imao 1 desnog beka, 3 lijeva, 3 štopera plus Čelik iz akademije.
Bubanja ako bude došao on je dimenzija više, nemaš u ekipi ovih kvaliteta. Što @noke kaže Balta je sličan, ali Balta je na vi sa loptom, a ovaj ima, zna igrat. Ovo je iznenađenje, jer znam koliko ga gore cijene.
Evo i sada nam škripi sa lijevim bekom, Kuprešak je tu blizu, pa će se to pokrpiti i mogli bi sa njim dobiti dobro pojačanje. Ovako na prvu, Ristić je po historiji tanak, i u ove dvije utakmice nije pokazao nešto, a forsiran je. Tiro možda mlad još uvijek, a Ploče smo se izgleda odrekli. Tako da valjao bi špic još jedan do kraja prijelaznog.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
A sta ne kontam i ovaj Bubanja vam kao ne valja ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ako dodje uz ovog Kupresak, onda dobar prelazni rok. Vjerovatno ce biti selamanja sa nekim, u to ne sumnjam. Mislim da su ove dvije tekme dobro oci otvorile ZZNisamInSajder je napisao/la: ↑02 jul 2024, 13:42Svaki prelazni neko je drugi vodio. Evo ovaj Letterme navodno, januarski Ibričić, ljetni Senijad 20tak dana, ostatak Mirvić, januarski ranije svako po malo, Ajla najviše, ljetni ranije Emir Hadžić.Hajdeee je napisao/la: ↑02 jul 2024, 13:31To sa sredinom terena i kloniranim veznim igracima po profilu i "kvaliteti" dokazuje, po ko zna koji put, koliko su zadnjih par prelaznih rokova bilo katastrofalno odradjeni.
Kako ćeš tu šta sklopiti, ništa. U vezi imamo sve slične profile igrača, evo Bubanja ako dođe on se izdvaja, Mehmedović se izvdaja jer je on polušpica, Julardžija, Matanović, Đorđević, pa i Mustafić sve slični igrači sa nekim malim razlikama u kvalitetu (neko je motoričniji, neko ima nešto bolju tehniku), ali uglavnom tu su negdje. Nemaš klasičnog razbijača, agresivca što bi sa takvim veznim trebalo imati. Prošlu polusezonu si imao 1 desnog beka, 3 lijeva, 3 štopera plus Čelik iz akademije.
Bubanja ako bude došao on je dimenzija više, nemaš u ekipi ovih kvaliteta. Što @noke kaže Balta je sličan, ali Balta je na vi sa loptom, a ovaj ima, zna igrat. Ovo je iznenađenje, jer znam koliko ga gore cijene.
Evo i sada nam škripi sa lijevim bekom, Kuprešak je tu blizu, pa će se to pokrpiti i mogli bi sa njim dobiti dobro pojačanje. Ovako na prvu, Ristić je po historiji tanak, i u ove dvije utakmice nije pokazao nešto, a forsiran je. Tiro možda mlad još uvijek, a Ploče smo se izgleda odrekli. Tako da valjao bi špic još jedan do kraja prijelaznog.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Đorđević je box to box, Bubanja je Balta za bogate.
Dovedemo još desetku i ne treba nam ništa više u vezi, lijevo Kuprešak i top.
Dovedemo još desetku i ne treba nam ništa više u vezi, lijevo Kuprešak i top.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Nema igrača na svijetu koji bi ovim pacijentima valjao za svakog bi nešto iskopali da ne valja vidiš da je to mentalno zaostalo, zamisli mrziš svoj klub ako je uopšte tvoj radi jednog čovjeka u klubu i sve što se poveže sa klubom popljuješ.
Onaj mentol govori Nemanja Mirvić i fk raskid za igrače kojima je istekao ugovor i oni sami otišli...
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
tog mentola treba ignorisati. Ovako kako svi i rade, nek pise sam sa sobom. Nije nas navijac uopste, mirvah mu nekog povalio pa ga ne moze smislitiHz1946 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 13:50Nema igrača na svijetu koji bi ovim pacijentima valjao za svakog bi nešto iskopali da ne valja vidiš da je to mentalno zaostalo, zamisli mrziš svoj klub ako je uopšte tvoj radi jednog čovjeka u klubu i sve što se poveže sa klubom popljuješ.
Onaj mentol govori Nemanja Mirvić i fk raskid za igrače kojima je istekao ugovor i oni sami otišli...

- 1 9 4 6 -
Nema druge brate mora da je to fakatLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑02 jul 2024, 13:51tog mentola treba ignorisati. Ovako kako svi i rade, nek pise sam sa sobom. Nije nas navijac uopste, mirvah mu nekog povalio pa ga ne moze smislitiHz1946 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 13:50Nema igrača na svijetu koji bi ovim pacijentima valjao za svakog bi nešto iskopali da ne valja vidiš da je to mentalno zaostalo, zamisli mrziš svoj klub ako je uopšte tvoj radi jednog čovjeka u klubu i sve što se poveže sa klubom popljuješ.
Onaj mentol govori Nemanja Mirvić i fk raskid za igrače kojima je istekao ugovor i oni sami otišli...![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.