A dobro, realno si u pravu - ima još vremena.nokee je napisao/la: ↑02 jul 2024, 14:32Pa brate polako, nije zavrsen prelazni rok valjda? Bice lijevi bek sigurno, mozda je i vec zavrsen Kupresak.
Sto se tice veznih problem je bio sto je nabacano previse slicnih igraca a svaki je imao po menu kvalitetu, ni jedan maltene kompletan. Isto tako vidjecemo ko ce otici, a bice sigurno odlazaka..
A ovaj ako dodje Bubanja, nemas takvog igraca u ekipi, imao si nesto slicno za sirotinju (Balta) koji je slab na lopti.. Ne bi rekao da ovaj prelazni idemo u istom smijeru, al evo hajde nek zavrsi citav prelazni rok pa da se komentarise sta smo doveli.
Krdzalic ti nece jos biti spreman za utakmice bar 2 mjeseca,pa dok ga uvedes lagano u utakmice, dok digne formu itd itd. On jeste doveden na tu poziciju DM ali ni on nije tip igraca ko ovaj Bubanja (ako dodje)
Ni meni se ne svidja na prvu Jovic i Ristic al ko zna hoce li uopste vidjeti prve postave...
Jeste dosta upitnika ali jos nije zavrseno sve pa mislim da treba malo strpljenja za detaljnije komentarisanje..
Biće da sam nahujan zbog prethodnih transfer rokova, pa me pucaju paranoje da neće riješiti očite probleme. Jbg, nije da je ta briga neosnovana.. ako ćemo iskreno.
Uglavnom, Bubanja je sigurno ozbiljan igrač, kvalitetom iznad ove lige i amin Bože da nam svako pojačanje bude u ovom stilu.
Samo je bitno da imamo taj neki stil transfera i da se njega držimo.. ili ovako provjeren kvalitet, ili talentovana djeca, ili bilo kako. Jedini pogrešan put je ovaj naš dosadašnji - jedan mjesec jedno, drugi drugo, treći treće, pa četvrti opet ono prvo, itd. Na sve druge načine imamo neku šansu za uspjeh, samo na taj sigurno nemamo.