Evander je napisao/la: ↑02 jul 2024, 13:24
FKBilder je napisao/la: ↑02 jul 2024, 02:30
NoDi80 je napisao/la: ↑01 jul 2024, 15:54
Ni da nema Srba i Hrvata mi cemo ostati na istom, jer je mnogima religija ispred drzave
Kod nas svadba neko se zeni i oni masu arapskim zastavama
Jos pucaju iz puski i onda odu u dzamiju po serijatu da se uzmu

Eto Bihac vam je primjer sve Bosnjaci zive, nisu u stanju cestu obnoviti u 30 godina
Kazu dace nama dragi Allah, a ni da se pomjere da nesto urade
Mi prvo sebe treba da gledamo i da napreedujemo mi sami
Ovako uvijek trazimo krivca u nekom drugom
Eto Srbi srbuju ali igraju euro, Hrvati hrvatisu ali igraju euro, jer oni rade sa strane, dok se mi vrtimo striktno oko ratnih i religijskih tema
Gradimo islamski centar od 50 100 miliona, a imamo najvise dzamija na svijetu
A Srbi su krivi sto nemamo dvorane u Sarajevu, Hrvati su krivi sto nemamo bazena
Europa je kriva sto nemamo autoputa
Svi su krivi samo mi nismo
Zrtve smo rata to je cinjenica, nikad ne treba zaboraviti
ali ne smijemo ostati citav zivot zarobljeni, moramo krenuti naprijed
Kako trolate jbt led .
Onom Evanderu debilu sda kriva sto bi se Edin (kao i vecina igraca)**** za 2 eura vise i sto ljudi jednostavno ne zele da zavrse karijeru u BiH. SDA je kriva jer Edinom i njegovom glavom vec deceniju upravlja Amra ...
I to pise lik post kao da mu ga sastavljo Nele Karajlic i onda svi sto mu recipliraju po automatizmu "sda botovi "...
Cuj vjera ispred drzave, i slicne picke materine u zemlji gdje se cetvrtkom jede svinjetina a petkom na dzumi gura u prvi saf i gdje de za ramazan ne pije a bajram slavi uz Mileta Kitica i kraljica trotoara.
O majku vam glupu balijsku yebem. Fuj
Ti si upravo primjer onoga o cemu pricam. Niti ne ocekujem od takvih da ce razumijeti. Na zalost, to i jeste problem sto ste vecina vi takvi. Zato i imamo ovo danas sto imamo.
Ma sto to imamo/nemamo isti ku rac.
Ovdje se prica o najvecem igracu BiH ikada i gdje bi mogao zavrsiti karijeru, i onda ulijeces ti sa pricom SDA je kriva sto covjek bukvalno nece u Zelju i nece da zivi u Sarajevu. Krive "bradonje ".
O majku ti yebo glupu pa jos malo kada ti cuna bude mlitava krivices Islam i Muslimane.
Nije u pitanju milion eura neto, plus bonusi koje mu daje Hajduk, nego je eto kriv Islam i bradonje sto nece da prihvati da dodje u Zelju za par hiljada maraka,nako za raju.
SDA kriva,pa picka vam materina vise yebo vas admin koji vam ovo dopusta na svim podforumima
Sramota je sta se sve dopusta vama koji svaki momenat koristite da blatite sve sto ima veze sa Islamom.
Skoro sam bio u Seheru, joj rodjo miline kada Ezani "udare "sa svih strana da tebe bogdom hoce jednog lijepog Sabaha zbog istih srce opalit