Rogić, Kyeremeh, Jović, Soldo, Čelik, Beganović, Đorđević, Anđušić, Guliashvili, Oliveira i Čataković.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑02 jul 2024, 18:49Moze li neko sastav iz prvog poluvremena napisati?
Hvalaaa
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Bubanja - Buljubašić, ispred njih Đorđević, grehota je da Mustafić ispašta, ali je još veća grehota Bubanju staviti na stopera
-
- Kontakt:
Ovdje su forumski botovi molili Boga ne tako davno da Hamza ode.
Lose, neuigrano prvo poluvrijeme. Vidi se i po reakcijama Zekica. Nije ni svjestan bio koliko ce posla imati ovdje.
Jovic bezveze igrac se cini stvarno. Rogic za nadati se da ce uci u formu jer u protivnom smo i tu tanki.
Sve u svemu ima tu joa bruku posla, al hakde za to i jesu pripremne...
Jovic bezveze igrac se cini stvarno. Rogic za nadati se da ce uci u formu jer u protivnom smo i tu tanki.
Sve u svemu ima tu joa bruku posla, al hakde za to i jesu pripremne...
-
- Kontakt:
Treba ce period da popravimo neke stvari, jednostavno Rožman nije tražio igru uvijek je bilo defanzivni blok ili neki presing i sad se vidi da se mi bojimo lopte. Al nekako vjerujemo da ćemo ove godine puno bolje i ofanzivnije igrati dok se posloze kockice.
Onaj nigerijac Agba iz Olimpije je nadjebao kompletan naš vezni red u svakoj mogućoj metrici. Iznosimo loptu tako što je Roga nabije i onda se svi svome Bogu pomole da se odbije do nekog našeg.
Pribliziti Keremeha Hamzi.
Sredina se opet ne moze nametnuti. Mislim da nam je to glavna boljka. Svi nas uzimaju u sredini, i onda i ne mozes nista.
Sredina se opet ne moze nametnuti. Mislim da nam je to glavna boljka. Svi nas uzimaju u sredini, i onda i ne mozes nista.
- FKS -
Moguće da je to onaj što ga spominjem prije par postova, strah i trepet za naš čitav vezni red, što neko reče vidi se da se bojimo lopte nakon Rožmana
- Vrhbosnian
- Kontakt:
greška post
Zadnja izmjena: insimadop, dana/u 02 jul 2024, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
- luckystrike
- Kontakt:
Kol'ko vidim Kyeremeh prema naprijed, Durakovic usao umjesto Oliveire na lijevog beka.
I Djurickovic je u igri mislim umjesto Jovica.
I Djurickovic je u igri mislim umjesto Jovica.
Zadnja izmjena: luckystrike, dana/u 02 jul 2024, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
Preuzeto sa druge teme, samo me ovoga strah u vezi Bubanje, nadajmo se da nije ovako nego da je Mirvić zavukao ruku duboko u džep, mada "škart" iz 1. HNL je premija u našoj ligi
Zadnja izmjena: insimadop, dana/u 02 jul 2024, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Izasli Renan i Jovic
Unutra Djurickovic i Durakovic
PS. Vidim i golmana smo zamijenili
Unutra Djurickovic i Durakovic
PS. Vidim i golmana smo zamijenili
Zadnja izmjena: johntravolta123, dana/u 02 jul 2024, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
Kad vec cita temu, da ti se pravo nayebem zenskog roda, virtuanalu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Koliko sam primjetio u svim utakmicama jedno poluvrijeme igramo 3 5 2 a drugo 3 4 3 sad su gore Kyeremeh i Guli krila i Hamza na 9
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Jarane i ti se zamaras ovim otpadom. Stipu majke t’
1946
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 19 gostiju.