FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- luckystrike
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Joj golmana i kurca 

-
- Kontakt:
Najtužnije što će i ovaj Rockov vjerovatno biti samo gori i gori kako vrijeme odmiče..
Treba ba normalnog golmana dovesti. Platiti lika, pravog golmana. Ne znam koji se qrac pravimo budale, al eto..

Treba ba normalnog golmana dovesti. Platiti lika, pravog golmana. Ne znam koji se qrac pravimo budale, al eto..
The saddest thing in life is wasted talent.
Kad Zekić opsuje sunce isto se osjećam. Konstantno početničke greške ne znam koji im je fazon haman da su svi kolektivno pogubljeni u zahtjevima stručnog štaba da nemaju pojma gdje biju. Jasni su zahtjevi Zekića ali igrači još uvijek ne znaju osnovne stvari.
Bubanja je prvi igrac koji je doveden a da ga je Zekić lično predložio
- skullcrusher
- Kontakt:
Bez dobrog golmana dzaba ti sve, nemas se cemu nadati jer bas taj golman ce ti sjebat sve kad se lomi utakmica... ne znam iskreno
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
- luckystrike
- Kontakt:
Mi smo ku^ac od ekipe i ja ne vidim skoriji napredak.
-
- Kontakt:
Iz ove “druge” postave jedino Djuri i Julardzija dobri, Ristic mali nidje ga Durakovica bolje i ne spomenut nije napravio nista od kad je dosao Mehmedovic i nije toliko los
„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase
Znači protiv Aktobea ovako nešto
Rockov (Rogić)
Đuričković Čelik X
Beganović Bubanja Buljubašić KUPREŠAK
Mustafić
Hamza Kyeremeh
Daj Bože da griješim ali će nam golmani biti najveća kriza.
Rockov (Rogić)
Đuričković Čelik X
Beganović Bubanja Buljubašić KUPREŠAK
Mustafić
Hamza Kyeremeh
Daj Bože da griješim ali će nam golmani biti najveća kriza.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Malo me strah što mislim da smo boljeg golmana zamjenili lošim,cak mi se cini nižim nego sto brojke govore
Ilijev je top golman za nas bio sto je potvrdio i neki dan u prijateljskoj kontra nas
Inace mislim da nakon ovih priprema i sa svim ovim novim veznim igracima,mislim da se Zekic moze zahvaliti dvojcu MM(Mehmedovic Matanovic) ,svako je poluvrijeme lošije bilo kad su oni igrali,svakako sad imamo dosta veznjaka nek ih posude Slobodi ili tako nešto,nema napredka sekunde tu.
Ristic mi ima dobro kretanje,djeluje mi pokretan dosta mozda od njega bude neke koristi
Mislim da ce skratiti Zekic ovaj spisak igraca kada se vratimo nazad,ovaj dvojac gore napisan mislim da je prvi na listi.
Stoper ozbiljan pod obavezno(posuditi Mujkica jel imamo na papiru dosta stopera)

Inace mislim da nakon ovih priprema i sa svim ovim novim veznim igracima,mislim da se Zekic moze zahvaliti dvojcu MM(Mehmedovic Matanovic) ,svako je poluvrijeme lošije bilo kad su oni igrali,svakako sad imamo dosta veznjaka nek ih posude Slobodi ili tako nešto,nema napredka sekunde tu.
Ristic mi ima dobro kretanje,djeluje mi pokretan dosta mozda od njega bude neke koristi
Mislim da ce skratiti Zekic ovaj spisak igraca kada se vratimo nazad,ovaj dvojac gore napisan mislim da je prvi na listi.
Stoper ozbiljan pod obavezno(posuditi Mujkica jel imamo na papiru dosta stopera)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa dobro vidi se da je ovo druga ekipa, jedino Djurickovic i Julardzija imaju prolaznu ocjenu, Mehmedovic onako, mislim moze on dat sa klupe, a Matanovici, Durakovici nula, tu je bilo u juniora, Ristica je nezahvalno kom kad nije lopte u noge dobio. Mislim igrali smo sa izmjesanim sastavima, nije nas Olimpija nadigrala, bilo je tu to negdje, mislim da Zekic ima jasnu sliku na koga moze ozbiljno racunati, a na koga ne.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Maroon1946
- Kontakt:
Bakir Brajlović iz Goražda ako se ne varam bio je najbolji golman Prve Lige FBiH prosle polusezone. Dovesti njega/njemu sličnog ili dati priliku mlađim golmanima jer lošiji ne mogu biti a možemo ih i prodati.
Julardzija nikako nije za otpisati, zna imati pogresan pas ali on fakat nije za otpisa. Helem
Napisa ja u prvom pol nadati ae da ce Rogic uci u formu jer ovaj Rockov ne ulijeva povjerenje nikako.
Matanovic je krampa samo takva, Durakovic isto.
Kako god punoo posla ima Zekic.
Napisa ja u prvom pol nadati ae da ce Rogic uci u formu jer ovaj Rockov ne ulijeva povjerenje nikako.
Matanovic je krampa samo takva, Durakovic isto.
Kako god punoo posla ima Zekic.
Čim se on konta da li da izađe il' da ostane na liniji nema tu kuveta. S Ilijevom smo bar tu mirni bili.
Nadam se da je zadnja utakmica matanovicu i mehmedovicu jer nema od njih hljeba
Ristica nismo jos vidjeli nista doduse nismo imali ni napada
Julardzija moze igrat, Djordjevic skolovan dobar vidi se da zna
Golmani danas obojica su mi izgledali sigurno, jedino taj gol mislim da nije bilo do golmana. Iako mislim da je Iliev najbolji golman od Kovacevica i da je za ovu dvojicu zajedno Neuer
Ristica nismo jos vidjeli nista doduse nismo imali ni napada
Julardzija moze igrat, Djordjevic skolovan dobar vidi se da zna
Golmani danas obojica su mi izgledali sigurno, jedino taj gol mislim da nije bilo do golmana. Iako mislim da je Iliev najbolji golman od Kovacevica i da je za ovu dvojicu zajedno Neuer
E yebi ga, guras Buljubasica i Mustafica a ljudi minute nisu odigrali, kao i Bubanja, ovo protiv Aktobea nece izac.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 02 jul 2024, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ko je ovaj Jatta iz Gambije sa 18g otkud to da neko skautira
Zasto ne probati sa Hadzikicem na golu ?
Kad je Šerbečić mogao iz aviona.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Dave, HordasDolacMalta, keli, TETRAPAK, ubipara i 42 gosta.