Imamo priko dvoje sto vjesi ;Dsvrakino1921 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 16:54
Mladi bosanskohercegovački reprezentativac Hamza Jaganjac (20) nastavit će svoju karijeru u HNL-u. Nakon odlaska iz FK Željezničar u turski Bešiktaš, gdje je trenirao, Jaganjac je na kraju potpisao za Adanu Demirspor. Nije dobio mnogo prilika za igru, te je odlučeno da ide na posudbu.
Jaganjac je dogovorio odlazak u Istru 1961, gdje je u završnici HNL-a pokazao svoje kvalitete. Tim iz Pule ovog ljeta aktivirao je opciju otkupa ugovora te je Jaganjac potpisao novi ugovor koji ga veže za klub do 2027. godine.
Imamo li mi šta novca od ovog otkupa ugovora od strane tima iz Pule
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
frenky1991
Re: FK Željezničar
- Meraak1921
- Kontakt:
Prica se Santos da bi se mogao vratiti, portali neki isto pisu , valjao bi nam bas.. Po meni Amoah je ok za klupe i da udje na kontre kad se brani rezultat lol, drugacije nikakooo
Prekosutra potpisuju obojicaMeraak1921 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 17:11Prica se Santos da bi se mogao vratiti, portali neki isto pisu , valjao bi nam bas.. Po meni Amoah je ok za klupe i da udje na kontre kad se brani rezultat lol, drugacije nikakooo
- Meraak1921
- Kontakt:
Jesi ti onaj sto je svr savao kad je Bizmark dolazio hahahahahhahBIZMARK66 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 17:15Prekosutra potpisuju obojicaMeraak1921 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 17:11Prica se Santos da bi se mogao vratiti, portali neki isto pisu , valjao bi nam bas.. Po meni Amoah je ok za klupe i da udje na kontre kad se brani rezultat lol, drugacije nikakooo![]()
Uozbilji seMeraak1921 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 17:19Jesi ti onaj sto je svr savao kad je Bizmark dolazio hahahahahhahBIZMARK66 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 17:15Prekosutra potpisuju obojicaMeraak1921 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 17:11Prica se Santos da bi se mogao vratiti, portali neki isto pisu , valjao bi nam bas.. Po meni Amoah je ok za klupe i da udje na kontre kad se brani rezultat lol, drugacije nikakooo![]()
Ljudi hladno citiraju Hulahopku iz stranice u stranicu
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- invincible1921
- Kontakt:
Valjo bi Santos bas bas, Amoah po meni od pocetka prosjecan igrac..kosto nas bodova i bodova. Da je panj nije, ali je ni blizu koliko ga raja uzdize...valjda jer je crnac sta liMeraak1921 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 17:11Prica se Santos da bi se mogao vratiti, portali neki isto pisu , valjao bi nam bas.. Po meni Amoah je ok za klupe i da udje na kontre kad se brani rezultat lol, drugacije nikakooo
=\_1921_/=
-
upohaluhizugnimda
- Kontakt:
-
Hansestadt
- Kontakt:
Sto se tice Santosa, i posudba na godinu dana bi bilo odlicno.invincible1921 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 17:27Valjo bi Santos bas bas, Amoah po meni od pocetka prosjecan igrac..kosto nas bodova i bodova. Da je panj nije, ali je ni blizu koliko ga raja uzdize...valjda jer je crnac sta liMeraak1921 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 17:11Prica se Santos da bi se mogao vratiti, portali neki isto pisu , valjao bi nam bas.. Po meni Amoah je ok za klupe i da udje na kontre kad se brani rezultat lol, drugacije nikakooo
Dalje ljudi mastaju o Santosu i Amoahu...jel moguce
- svrakino1921
- Kontakt:
frenky1991 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 16:59Imamo priko dvoje sto vjesi ;Dsvrakino1921 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 16:54
Mladi bosanskohercegovački reprezentativac Hamza Jaganjac (20) nastavit će svoju karijeru u HNL-u. Nakon odlaska iz FK Željezničar u turski Bešiktaš, gdje je trenirao, Jaganjac je na kraju potpisao za Adanu Demirspor. Nije dobio mnogo prilika za igru, te je odlučeno da ide na posudbu.
Jaganjac je dogovorio odlazak u Istru 1961, gdje je u završnici HNL-a pokazao svoje kvalitete. Tim iz Pule ovog ljeta aktivirao je opciju otkupa ugovora te je Jaganjac potpisao novi ugovor koji ga veže za klub do 2027. godine.
Imamo li mi šta novca od ovog otkupa ugovora od strane tima iz Pule
Hvala
-
RatoborniMrmot
- Kontakt:
Dobili 2 0, 17 najbolji, Abdulahovic siguran. Odinaka ko beton nazad, nije duel izgubio, a ni skok.
- MocMahale444
- svrakino1921
- Kontakt:
url=https://postimg.cc/9zZ20SdX]
[/url]

Željezničar u zanimljivoj utakmici savladao selekciju Sindikata profesionalnih fudbalera u BiH
Željezničar je odigrao zanimljivu probnu utakmicu, a na kraju se pokazao prekrupnim zalogajem za svoje protivnike
Željezničar je danas odigrao prvu pripremnu utakmicu za novu sezonu, a protivnik timu sa Grbavice bila je selekcija igrača bez ugovora, za koje je pripreme organizovao po prvi put Sindikat profesionalnih fudbalera u BiH. Meč je okončan pobjedom Željezničara rezultatom 2:0.
Današnji duel bio je zanimljiv iz više razloga, jer selekcija koju je izveo sindikat nije ranije igrala zajedno, pa je i Željezničar odlučio na teren poslati nekoliko igrača koji su na probi, a većina onih koji bi trebali biti standardni nisu bili u prvom sastavu.
Željezničar danas igra prijateljski meč protiv selekcije igrača bez kluba, ovo su sastavi dva tima
U prvom poluvremenu golova nije bilo, a Željezničar je poveo u 55. minuti pogotkom Farisa Rahića, koji je na probi. Loptu mu je dodao Mačić, koji je tri minute kasnije i sam postigao gol.
Za Željezničar su od prve minute zaigrali: Abdulahović - Odinaka, Drina, Šemdin, Mizić - Adebayo, Fočo - Salijević, Mačić, Rahić - Laušević. Igrali su još i: Pašić, Hidanović, Alagić, Kolić, Babaluk, Efendić, Džafo, Zeničanin, Mešić.
S druge strane, za selekciju sindikata su nastupili:
Brajlović, Mujkić, Hodžić, Sosa, Ogbonna, Šećerović, Kobiljar, Vazda, Huskić, Hadžić, Kozić.
[/url]

Željezničar u zanimljivoj utakmici savladao selekciju Sindikata profesionalnih fudbalera u BiH
Željezničar je odigrao zanimljivu probnu utakmicu, a na kraju se pokazao prekrupnim zalogajem za svoje protivnike
Željezničar je danas odigrao prvu pripremnu utakmicu za novu sezonu, a protivnik timu sa Grbavice bila je selekcija igrača bez ugovora, za koje je pripreme organizovao po prvi put Sindikat profesionalnih fudbalera u BiH. Meč je okončan pobjedom Željezničara rezultatom 2:0.
Današnji duel bio je zanimljiv iz više razloga, jer selekcija koju je izveo sindikat nije ranije igrala zajedno, pa je i Željezničar odlučio na teren poslati nekoliko igrača koji su na probi, a većina onih koji bi trebali biti standardni nisu bili u prvom sastavu.
Željezničar danas igra prijateljski meč protiv selekcije igrača bez kluba, ovo su sastavi dva tima
U prvom poluvremenu golova nije bilo, a Željezničar je poveo u 55. minuti pogotkom Farisa Rahića, koji je na probi. Loptu mu je dodao Mačić, koji je tri minute kasnije i sam postigao gol.
Za Željezničar su od prve minute zaigrali: Abdulahović - Odinaka, Drina, Šemdin, Mizić - Adebayo, Fočo - Salijević, Mačić, Rahić - Laušević. Igrali su još i: Pašić, Hidanović, Alagić, Kolić, Babaluk, Efendić, Džafo, Zeničanin, Mešić.
S druge strane, za selekciju sindikata su nastupili:
Brajlović, Mujkić, Hodžić, Sosa, Ogbonna, Šećerović, Kobiljar, Vazda, Huskić, Hadžić, Kozić.
Šta će sindikalci pričati 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
Danielagger44
- Kontakt:
Jel ko gledao utakmicu protiv ovih "sindikalaca"?
Jel ima kakav igrač da ga možemo pazarit?
Kakav je bio njihov crnac i ovaj golman jel to onaj Brajlović sto je branio sad u prvoj federacije po nekim objavama sam čitao da je bio dobar čini mi se da ga je bio Novi Pazar posudio Gorazdu?
Kakav je bio njihov crnac i ovaj golman jel to onaj Brajlović sto je branio sad u prvoj federacije po nekim objavama sam čitao da je bio dobar čini mi se da ga je bio Novi Pazar posudio Gorazdu?
I na treningu je jedan od boljih, 17ka Gabrijel 2006 godiste iz Austrije. Moguci potencijal.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑02 jul 2024, 19:49Dobili 2 0, 17 najbolji, Abdulahovic siguran. Odinaka ko beton nazad, nije duel izgubio, a ni skok.
Fk Željezničar.
- gegenpressing
- Kontakt:
Brajlović je skinuo par udaraca,i onaj naš jednu 100%,i pohvatao sve visoke lopteDanielagger44 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 22:08Jel ko gledao utakmicu protiv ovih "sindikalaca"?
Kod nas momak sa brojem 27 nije loše izgledao,onaj vezni Nigerijac dobro istrčao.Malo mi je Fočo bio klimav možda zbog pozicije,bio je DMF.
Kod ovih sindikalaca par igrača koji i sad mogu hladno PL igrati.
Vidjeti Šećerovića ne procjenjivo
Odinaka se tražio prvih 20-30 minuta,poslije špartao,ne mogu ga ni srušiti,sa obzirom da je odradio jedan trening.
Brohra ribo se...
Trenutno korisnika/ca: prisonbreak i 26 gostiju.