I kakav skok

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Sve stoji, ali danas ih nije Arda pobijedio, nego oni sami sebe.Bazinga12345 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 22:19Sad nećeš ostati od turkofila.![]()
Austrija je solidna ekipa, ali realno mali Arda zna više fudbala nego svi njihovi igrači zajedno.
Nikad ga neću prežaliti, imao je onu brutalnu povredu, ali s dobrim trenerom je on morao ostati u Juventusu, nevjerovatno srce, zna ponekad ispasti glupav jer igra srcem, ali ekstra momak. Da ne govorim koliko je brz, strasno, taj je Comana uzimao na sprintu.
Evo isječak iz Reutersa od prije 15ak dana.
Naletit će negdje na 5 i više miliona, znači gore pomenuti plus oni sa turskim državljanstvom, ali to ti je statistički rolerkoster.Almost 3 million people with Turkish roots live in Germany.
invincible1921 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 20:39Omaleni Arda ce hodati po Becu, lutati po dvoru, plasiti gospodu![]()
Ja cekam da sudija svira kraj.Licniznanstvenik je napisao/la: ↑02 jul 2024, 22:20ima li petardi, vatrometa i bibijade u Sarajevu, Tuzli, Zenici...?
Znam sjecam se da si ga stalno hvalio.I meni je zao sto ode u Saudiju al mozda se brzo vrati haj ga znaj.Top igrac nema sta.Pogba je napisao/la: ↑02 jul 2024, 22:20Nikad ga neću prežaliti, imao je onu brutalnu povredu, ali s dobrim trenerom je on morao ostati u Juventusu, nevjerovatno srce, zna ponekad ispasti glupav jer igra srcem, ali ekstra momak. Da ne govorim koliko je brz, strasno, taj je Comana uzimao na sprintu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.