Neću se s tobom prepirati, dobar si mi za FMtutankamon1905 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 23:07![]()
![]()
Samo da ne bude da si se bezveze trudio, a nitko da se upeca

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Neću se s tobom prepirati, dobar si mi za FMtutankamon1905 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 23:07![]()
![]()
Samo da ne bude da si se bezveze trudio, a nitko da se upeca
Ti sad da bi zadovoljio apetite cetnikoljubitelja i kockastih susjeda moras valjda navijati protiv Turske i izrazavati zal i negodovanje jer su borbom Turci pobijedili i prosli kvalitetnijeg protivnika od sebe.
Ma grozota od igre.tutankamon1905 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 23:03Istina. Rak za oci, a rezultat je tu. Ali necemo to napisati tako nego evo citamo hvalospjeve nekakve. Ne znam zastoJonSnow je napisao/la: ↑02 jul 2024, 23:00Pa mogu ti reći, dosta slična igra ko u te "druga reprezentacija".tutankamon1905 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 22:57O kakvoj bi se sreci pisalo ovde da je u pitanju neka druga reprezentacija. A ovako..![]()
![]()
![]()
![]()
Almedin Ziljkić je isti građom i visinom ko Martin Odegaard.
JayCatwright je napisao/la: ↑02 jul 2024, 23:08Neću se s tobom prepirati, dobar si mi za FMtutankamon1905 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 23:07![]()
![]()
Samo da ne bude da si se bezveze trudio, a nitko da se upeca![]()
Hvala!Invincibles14 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 23:08Ybte kako si duhovit, cudno da se takav talent krije po forumima![]()
na srecu prosli i grupu i ovo. zanimljiv fudbalBeduin je napisao/la: ↑02 jul 2024, 23:09Ti sad da bi zadovoljio apetite cetnikoljubitelja i kockastih susjeda moras valjda navijati protiv Turske i izrazavati zal i negodovanje jer su borbom Turci pobijedili i prosli kvalitetnijeg protivnika od sebe.
Jer u suprotnom ti si turcin, balija, takav je rezon kod genocidasa i kockastih hercegovaca, nema tu prostora da jednostavno simpatises nekoga iz sportskog razloga i jer volis dobar i zanimljiv fudbal.
Me evo im kita zbog takvog razmisljanja pa neka uzivaju.
A zasto se ti pecas na te priceBeduin je napisao/la: ↑02 jul 2024, 23:09Ti sad da bi zadovoljio apetite cetnikoljubitelja i kockastih susjeda moras valjda navijati protiv Turske i izrazavati zal i negodovanje jer su borbom Turci pobijedili i prosli kvalitetnijeg protivnika od sebe.
Jer u suprotnom ti si turcin, balija, takav je rezon kod genocidasa i kockastih hercegovaca, nema tu prostora da jednostavno simpatises nekoga iz sportskog razloga i jer volis dobar i zanimljiv fudbal.
Sve bi to bilo super da se svi ne sjećamo orgijanja s turskim zastavama po ulicama BiH gradova 2008. god. Živim u Zenici i iskreno se ne sjećam da se toliko slavilo kad smo dobili Litvaniju za SP 2014. A pazi, Zenica nije Mostar da se 365 dana u godini nadje.bavaš i međusobno provocirašs anamo onima s druge strane rijeke.Beduin je napisao/la: ↑02 jul 2024, 23:09Ti sad da bi zadovoljio apetite cetnikoljubitelja i kockastih susjeda moras valjda navijati protiv Turske i izrazavati zal i negodovanje jer su borbom Turci pobijedili i prosli kvalitetnijeg protivnika od sebe.
Hahahah, a nosis prezime koje je rijec iz turskog jezika i porijekla.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.