To ti je moj Nodi jedna tužna životna priča koju sam prošle godine saznao, pa mi je bilo malo žao. Do tada mi je bio interesantan, a od tada samo na blok. Samoća je čovjekov najveći neprijatelj. Ne daj Bože nikome.

To ti je moj Nodi jedna tužna životna priča koju sam prošle godine saznao, pa mi je bilo malo žao. Do tada mi je bio interesantan, a od tada samo na blok. Samoća je čovjekov najveći neprijatelj. Ne daj Bože nikome.
Zuka usao u transfertrgovinu i digao mu cijenu prije dolaska.
Ako ne daj boze asistira odma prvo kolo ide na dva miliona laganoupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑02 jul 2024, 23:40Nije realna njegova cijena na TM, mora to Zuka jos malo podici. Neka 2 miliona bi bilo ok.
Vece je pojacanje bio Vrancic, pa znamo kako je zavrsilo...IsmirMirvic je napisao/la: ↑02 jul 2024, 23:21Navijaci drugih klubova (i navijaci drugih klubova koji se pretvaraju da navijaju za Sarajevo) su danas imali uzbudljiv dan.
Usutili su se nakon potpisa Bubanje, ali ih je na kraju razveselio poraz od Olimpije. Da nije smijesno bilo bi tuzno!
E neka ste vi zdrava sredina zato vam je sve što je moglo od omladinaca prešlo u akademiju a i prvotimci bi guzova dali da igraju za Sarajevo,i Ćorić je do zadnjeg čekao poziv sa Koševa pa da dođe pješke19vendetta87 je napisao/la: ↑03 jul 2024, 00:41Vece je pojacanje bio Vrancic, pa znamo kako je zavrsilo...IsmirMirvic je napisao/la: ↑02 jul 2024, 23:21Navijaci drugih klubova (i navijaci drugih klubova koji se pretvaraju da navijaju za Sarajevo) su danas imali uzbudljiv dan.
Usutili su se nakon potpisa Bubanje, ali ih je na kraju razveselio poraz od Olimpije. Da nije smijesno bilo bi tuzno!
Jednostavno, u nezdravoj sredinu poput FK Sarajevo, i Vinicus Jr bi izgledao kao nivo Kyeremeha
još malo pa će igrati protiv selekcije konobara iz Vogošće, koliko su glupi...
Mlati li se pavlaka na posluIsmirMirvic je napisao/la: ↑02 jul 2024, 23:21Navijaci drugih klubova (i navijaci drugih klubova koji se pretvaraju da navijaju za Sarajevo) su danas imali uzbudljiv dan.
nemojte hin predsjednice, bas jedan od opisanih vam je odgovorio. I pored svega pozitivnog i dalje istice javno i hvata se za nase i moram reci Vase sramote. nadamo se da se to nece desavati u buducnosti da ne dajemo materijala ovim iskompleksiranim i siromasnim dusama i smrdama.IsmirMirvic je napisao/la: ↑02 jul 2024, 23:21Navijaci drugih klubova (i navijaci drugih klubova koji se pretvaraju da navijaju za Sarajevo) su danas imali uzbudljiv dan.
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, Balorda, Fudbalmozak2, Najprvi, perodeformero, Skojevska i 28 gostiju.