Molim, šta reče

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Molim, šta reče
Ne bih se složio. Nisam zadovoljan, ali trebali smo ga ostaviti. A bi trener dobro radio, valjda bi trebao imati mir, podršku, igrači da ga slušaju, itd. Ali hajde nebitno više, otišao i to je to.kenoHZ je napisao/la: ↑03 jul 2024, 10:13Ne bih se složio da je ispred naših trenera, a pogotovo da je dosta ispred. Ako se vratimo par sezona unazad, svaki trener je imao "nešto" i igra je ličila na nešto odnosno vidjela se neka ideja. Većinom to nije funcionisalo kako je zamišljeno ali nešto smo mogli vidjeti. Dok sa popularnim "skijašem" ni u jednom momentu nismo ličili ni na šta, osim onih par prvih utakmica koje mu ne pikam jer je igrao sa već uigranom ekipom koja je prošla pripreme sa kadrom koji ga je zatekao. Onda je su počele njegove čarolije i sve smo vidjeli. Od lošeg izbora kadra, pa do lošeg odabira ekipe za utakmicu, bezidejnosti, loše pripreme utakmica, igra bez onog dole među nogama, izmišljanja, podvala, laži, demagogije itd. Da ne dužim, otišao je i neka je, Zeki sretno i vjerujem da ćemo pod njegovom palicom biti puno bolji nego u predhodnim periodima.![]()
Rockov je generalno gledajući kroz čitavu karijeru kvalitetniji golman od Rogića, ali se vidi da je dugo vremena bio van terena. Ima još do Aktobea valjda se popravi, ali svakako da treba se popričati i sa stručnom osobom u vezi mentalnog stanja. On trenutno hoda po nekoj liniji gdje ga jedna važna odbrana može boostati samo tako, ali isto jedna greška zakucati ga za dno. Barem sam ja to tako vidio u vezi njega.NisamInSajder je napisao/la: ↑03 jul 2024, 10:57Mislim da će Rogić biti prvi golman, bar za sada. Đuričković centralni štoper, Čelik desno, Soldo ima prednost lijevo. Prošlu sezonu je fino odigrao lijevo tako da mislim da će i sada on imati prednost. Jović je ispisnicu zaradio za ovaj period do sada. I zamjena Soldi bi morao biti Alajmović uvoditi ga postpeno ovu sezonu. Duraković samo nastavlja sa partijama iz prošle polusezone, izgubljen, nema nikakvog dobrog utjecaja, mora se probuditi. Bio je dosta vremena i na toj poziciji lijevog štopera, pa možda zato, nikda to nije igrao, a realno njegove prednsoti su sve ofanzivne, tako da njega gurati samo na tog winbeka, u Igmanu je pokazivao dobar centaršut, probijao dosta po toj strani, treba to izvuči i sada iz njega. Beganović je zakucan desno, Unušić će postpeno upadati u ekipi, treba prilagodba.H8Z7 je napisao/la: ↑03 jul 2024, 10:16
Ljudi shvatite da smo jučer izašli sa ekipom koja vjerovatno više nikad neće zaigrati zajedno. Po meni ovako će nekako izgledati prvih XI
Rockov
Đuričković Čelik X
Beganović Buljubašić Bubanja KUPREŠAK*
Mustafić
Kyeremeh Čataković
Nama nedostaje štoper samo tako, Mujkić nije za prve po viđenim utakmicama, Jović pogotovo. Kyeremeh jedino u ovoj formaciji može pružiti ruke u paru sa Hamzom. Jedino se može pisati ko će u vezu, po meni jedino je siguran Buljubašić.
Nešto sam kontao, Zekić je dosta eksperimentisao sa desnim stoperom, bio je tu i Jović i Mujkić, sa kvalitetama koje ima Bubanja, iznošenje lopte, ne bih se čudio da ga Zekić tu konta iskoristiti. I onda vezni ostaju ovi što su tu već, Julardžija, Buljubašić, Matanović, Anđušić + Mustafić, Nurković i Krdžalić.
Na polušpici Giorgi ima vjerovatno prednost, Mehmedović se nije nešto pokazao, a Mustafić nije obavio kompletne pripreme, plus sa Giorgijem imaš mogućnsot prešaltavanja u 343 formaciju, bez obzira dal pored Hamze budu ili Renan ili Kyeremeh jer mogu obojica na krilo da se povuku.
Napad nas ne treba brinuti ako ovako ostane, evenutalno još jedna špica za cijelu sezonu, koja nema ništa protiv da sjedi na klupi, jer od Ristića nema ništa. Uz eventualni dolazak Kuprešaka, pokriveni smo na svim pozicijama, vezni red slični su profili, ali šta je tu je. Kvalitetom, ukoliko se ne konta Bubanja na stopera, tu bi nam valjao jedan dolazak.
Jovic se ni meni ne svidja i izgleda da je promasajNisamInSajder je napisao/la: ↑03 jul 2024, 10:57Mislim da će Rogić biti prvi golman, bar za sada. Đuričković centralni štoper, Čelik desno, Soldo ima prednost lijevo. Prošlu sezonu je fino odigrao lijevo tako da mislim da će i sada on imati prednost. Jović je ispisnicu zaradio za ovaj period do sada. I zamjena Soldi bi morao biti Alajmović uvoditi ga postpeno ovu sezonu. Duraković samo nastavlja sa partijama iz prošle polusezone, izgubljen, nema nikakvog dobrog utjecaja, mora se probuditi. Bio je dosta vremena i na toj poziciji lijevog štopera, pa možda zato, nikda to nije igrao, a realno njegove prednsoti su sve ofanzivne, tako da njega gurati samo na tog winbeka, u Igmanu je pokazivao dobar centaršut, probijao dosta po toj strani, treba to izvuči i sada iz njega. Beganović je zakucan desno, Unušić će postpeno upadati u ekipi, treba prilagodba.H8Z7 je napisao/la: ↑03 jul 2024, 10:16
Ljudi shvatite da smo jučer izašli sa ekipom koja vjerovatno više nikad neće zaigrati zajedno. Po meni ovako će nekako izgledati prvih XI
Rockov
Đuričković Čelik X
Beganović Buljubašić Bubanja KUPREŠAK*
Mustafić
Kyeremeh Čataković
Nama nedostaje štoper samo tako, Mujkić nije za prve po viđenim utakmicama, Jović pogotovo. Kyeremeh jedino u ovoj formaciji može pružiti ruke u paru sa Hamzom. Jedino se može pisati ko će u vezu, po meni jedino je siguran Buljubašić.
Nešto sam kontao, Zekić je dosta eksperimentisao sa desnim stoperom, bio je tu i Jović i Mujkić, sa kvalitetama koje ima Bubanja, iznošenje lopte, ne bih se čudio da ga Zekić tu konta iskoristiti. I onda vezni ostaju ovi što su tu već, Julardžija, Buljubašić, Matanović, Anđušić + Mustafić, Nurković i Krdžalić.
Na polušpici Giorgi ima vjerovatno prednost, Mehmedović se nije nešto pokazao, a Mustafić nije obavio kompletne pripreme, plus sa Giorgijem imaš mogućnsot prešaltavanja u 343 formaciju, bez obzira dal pored Hamze budu ili Renan ili Kyeremeh jer mogu obojica na krilo da se povuku.
Napad nas ne treba brinuti ako ovako ostane, evenutalno još jedna špica za cijelu sezonu, koja nema ništa protiv da sjedi na klupi, jer od Ristića nema ništa. Uz eventualni dolazak Kuprešaka, pokriveni smo na svim pozicijama, vezni red slični su profili, ali šta je tu je. Kvalitetom, ukoliko se ne konta Bubanja na stopera, tu bi nam valjao jedan dolazak.
Ma Đorđević mora igrat, jedini koji smije primit loptu, razigrava i gura kroz sredinu..luckystrike je napisao/la: ↑03 jul 2024, 11:10ono što ćemo najvjerovatnjije gledati na terenu u prvoj utakmici , a na osnovu proteklih pripremnih utakmica je:luckystrike je napisao/la: ↑02 jul 2024, 21:44...nakon odigranih pripremnih susreta niže je moje viđenje ove ekipe...dok bi po meni idealan tim za ovu sezonu izgledao ovako:
Jedino smo pod pokojnim Jesicem slabije stajali na terenu. Hvala Bogu pa je alpska ubleha otjerana. Boli me neka stvar za priče oko Zalizanog, ali je činjenica je da je rasturio skijaša na pripremama. Niko ne igra da izgubi pa makar to bila i pripremna. Taktički ga je pojeo domaći trener kojem je vrhunac terenske karijere bio Olimpiç. Uostalom, raspitajte se šta u Sloveniji misle o tom nestručnjaku. Jedan Dženo je trenercina za njega. Frajer koji postavi ekipu u tom momentu jakog Atromitosa sa taktičkom formacijom "momci izadjite i igrajte fudbal, znate igrati valjda". Ali opet je imati takvog trenera koji skine pritisak sa igrača nego neku ublehu gdje za njegove zamisli ti trebaju Rodri i De Bruyne da realiziraju zamišljeno. Ubleha i ubleha.kenoHZ je napisao/la: ↑03 jul 2024, 10:13Ne bih se složio da je ispred naših trenera, a pogotovo da je dosta ispred. Ako se vratimo par sezona unazad, svaki trener je imao "nešto" i igra je ličila na nešto odnosno vidjela se neka ideja. Većinom to nije funcionisalo kako je zamišljeno ali nešto smo mogli vidjeti. Dok sa popularnim "skijašem" ni u jednom momentu nismo ličili ni na šta, osim onih par prvih utakmica koje mu ne pikam jer je igrao sa već uigranom ekipom koja je prošla pripreme sa kadrom koji ga je zatekao. Onda je su počele njegove čarolije i sve smo vidjeli. Od lošeg izbora kadra, pa do lošeg odabira ekipe za utakmicu, bezidejnosti, loše pripreme utakmica, igra bez onog dole među nogama, izmišljanja, podvala, laži, demagogije itd. Da ne dužim, otišao je i neka je, Zeki sretno i vjerujem da ćemo pod njegovom palicom biti puno bolji nego u predhodnim periodima.Morpheus je napisao/la: ↑03 jul 2024, 09:47Jedino Vrančić, ostali i nisu vrijedni pomena u smislu u kojem ti govoriš. Boga mi isto kao da je otjerao Alena Škoru, Almira Turkovića, Muhidina Zukića, Mersudina Ahmetovića, Gojka Cimirota i Zorana Beloševića.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑02 jul 2024, 23:14Kume šta je ostavio. Rastjerao sve što valja. Prije smo bili golf četvorka i težili smo da budemo šestica, sad smo golf cvaja mjenjač sa 4 brzine. Spori, tromi, šuplji.
Čuj skijaš ostavio Hamzu. Eto on ga naučio lopte. E moj prijatelju, Hamza je UVIJEK bio igračina to se znalo od mlađih kategorija. Njega je povreda sjebala inače bi imao mnogo veću karijeru nego što je ima
Taj "skijaš" je dosta ispred naših trenera. Prvi smo u ismijavanju drugih, a nas nigdje nema, ne postižemo nikakve rezultate.![]()
cinjenica da mu je ekipa bolje stajala dok na polusezoni nije uradio sto je uradio sa svojim sd haverom. Sam sebi svezao noge. Nisam za promjene trenera svako malo ali on je bas brzo dostigao limit s nama. I kad je dobio "ljude" s kojima on moze raditi, izgubili smo mudovitost na terenu.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑03 jul 2024, 11:51Jedino smo pod pokojnim Jesicem slabije stajali na terenu. Hvala Bogu pa je alpska ubleha otjerana. Boli me neka stvar za priče oko Zalizanog, ali je činjenica je da je rasturio skijaša na pripremama. Niko ne igra da izgubi pa makar to bila i pripremna. Taktički ga je pojeo domaći trener kojem je vrhunac terenske karijere bio Olimpiç. Uostalom, raspitajte se šta u Sloveniji misle o tom nestručnjaku. Jedan Dženo je trenercina za njega. Frajer koji postavi ekipu u tom momentu jakog Atromitosa sa taktičkom formacijom "momci izadjite i igrajte fudbal, znate igrati valjda". Ali opet je imati takvog trenera koji skine pritisak sa igrača nego neku ublehu gdje za njegove zamisli ti trebaju Rodri i De Bruyne da realiziraju zamišljeno. Ubleha i ubleha.kenoHZ je napisao/la: ↑03 jul 2024, 10:13Ne bih se složio da je ispred naših trenera, a pogotovo da je dosta ispred. Ako se vratimo par sezona unazad, svaki trener je imao "nešto" i igra je ličila na nešto odnosno vidjela se neka ideja. Većinom to nije funcionisalo kako je zamišljeno ali nešto smo mogli vidjeti. Dok sa popularnim "skijašem" ni u jednom momentu nismo ličili ni na šta, osim onih par prvih utakmica koje mu ne pikam jer je igrao sa već uigranom ekipom koja je prošla pripreme sa kadrom koji ga je zatekao. Onda je su počele njegove čarolije i sve smo vidjeli. Od lošeg izbora kadra, pa do lošeg odabira ekipe za utakmicu, bezidejnosti, loše pripreme utakmica, igra bez onog dole među nogama, izmišljanja, podvala, laži, demagogije itd. Da ne dužim, otišao je i neka je, Zeki sretno i vjerujem da ćemo pod njegovom palicom biti puno bolji nego u predhodnim periodima.Morpheus je napisao/la: ↑03 jul 2024, 09:47
Jedino Vrančić, ostali i nisu vrijedni pomena u smislu u kojem ti govoriš. Boga mi isto kao da je otjerao Alena Škoru, Almira Turkovića, Muhidina Zukića, Mersudina Ahmetovića, Gojka Cimirota i Zorana Beloševića.
Taj "skijaš" je dosta ispred naših trenera. Prvi smo u ismijavanju drugih, a nas nigdje nema, ne postižemo nikakve rezultate.![]()
Zekić je druga stvar. Prvo čovjek ima dobre reference i prije svega muda koja MORA pod hitno prenijeti na ovu ekipu.
Za onakav jadan skauting, selekcije i rezultate su trebali platiti debele penale klubu (SŠ + direktor). Oštećeni smo i za ovu sezonu zbog pseudokloppa![]()
Ja bi ovdje još samo borac isto malim slovom napisao
Trenutno korisnika/ca: EastMadness, Fouzi1, Google Adsense [Bot], HordasFks, juka55, Konzerva, mnon46, Proximic, rimljanin90 i 77 gostiju.