Premijer liga BiH - aktuelno
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Vidim Zvonić na izvlačenju parova danas. Jeli ovo prvi put da pijaĆari šalju predstavnika s kompletnim zubalom?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Takva nam situacija bila jbg. Na voleju ste kako godShategabri je napisao/la: ↑03 jul 2024, 12:39Eno sad, a prošle godine bilo završili smo ispred vas i to nam trljate na nos cijelu sezonu![]()
Valja se prilagodjavat. Evo nova sezona novi cirkus. Da budete bolji od mostarske vam brace a bod iza nas aBd
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- Shategabri
- Kontakt:
Hvala na lijepim željama, ja bih malo podigao ljestvicu, da budete drugi, a iza nas.godrina je napisao/la: ↑03 jul 2024, 12:55Takva nam situacija bila jbg. Na voleju ste kako godShategabri je napisao/la: ↑03 jul 2024, 12:39Eno sad, a prošle godine bilo završili smo ispred vas i to nam trljate na nos cijelu sezonu![]()
Valja se prilagodjavat. Evo nova sezona novi cirkus. Da budete bolji od mostarske vam brace a bod iza nas aBd
Mada vam raspored na početku i ne ide na ruku, ono na prvu vidim neki bod ili dva tu, al ko zna.
Kod nas je nešto povoljniji, doduše igramo i Evropu, ko zna možda se okliznemo.
Koševo Zapad
Prvo kolo sa športskim na punoj Grbavici, pa niksicevi i vasi puleni valjda nas nece nastavit dobijat iz pola suta po utakmici. Posle toga Igman i sloboda.Shategabri je napisao/la: ↑03 jul 2024, 13:01Hvala na lijepim željama, ja bih malo podigao ljestvicu, da budete drugi, a iza nas.godrina je napisao/la: ↑03 jul 2024, 12:55Takva nam situacija bila jbg. Na voleju ste kako godShategabri je napisao/la: ↑03 jul 2024, 12:39
Eno sad, a prošle godine bilo završili smo ispred vas i to nam trljate na nos cijelu sezonu![]()
Mada vam raspored na početku i ne ide na ruku, ono na prvu vidim neki bod ili dva tu, al ko zna.
Kod nas je nešto povoljniji, doduše igramo i Evropu, ko zna možda se okliznemo.
Hladno bez emocija
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Borac - Velež
Velež - Filijala
Široki - Velež
Radnik - Velež
Velež - Igman
Sloboda - Velež
Velež - Sloga
GOŠK - Velež
Velež - Zrinjski
Sarajevo - Velež
Velež - Posušje
Dobar raspored mi smo prezadovoljni
Velež - Filijala
Široki - Velež
Radnik - Velež
Velež - Igman
Sloboda - Velež
Velež - Sloga
GOŠK - Velež
Velež - Zrinjski
Sarajevo - Velež
Velež - Posušje
Dobar raspored mi smo prezadovoljni
- svrakino1921
- Kontakt:
1. kolo: Željezničar – Široki Brijeg
2. kolo: Velež – Željezničar
3. kolo: Željezničar – Igman
4. kolo: Sloboda – Željezničar
5. kolo: Željezničar – Sloga
6. kolo: GOŠK – Željezničar
7. kolo: Željezničar – Zrinjski
8. kolo: Sarajevo – Željezničar
9. kolo: Željezničar – Posušje
10. kolo: Borac – Željezničar
11. kolo: Željezničar – Radnik
12. kolo: Široki Brijeg – Željezničar
13. kolo: Željezničar – Velež
14. kolo: Igman – Željezničar
15. kolo: Željezničar – Sloboda
16. kolo: Sloga – Željezničar
17. kolo: Željezničar – GOŠK
18. kolo: Zrinjski – Željezničar
19. kolo: Željezničar – Sarajevo
20. kolo: Posušje – Željezničar
21. kolo: Željezničar – Borac
22. kolo: Radnik – Željezničar
Odmah protiv Širokog 11 000 ludih plavih navijaca na LJEPOTICI
LUDILO

2. kolo: Velež – Željezničar
3. kolo: Željezničar – Igman
4. kolo: Sloboda – Željezničar
5. kolo: Željezničar – Sloga
6. kolo: GOŠK – Željezničar
7. kolo: Željezničar – Zrinjski
8. kolo: Sarajevo – Željezničar
9. kolo: Željezničar – Posušje
10. kolo: Borac – Željezničar
11. kolo: Željezničar – Radnik
12. kolo: Široki Brijeg – Željezničar
13. kolo: Željezničar – Velež
14. kolo: Igman – Željezničar
15. kolo: Željezničar – Sloboda
16. kolo: Sloga – Željezničar
17. kolo: Željezničar – GOŠK
18. kolo: Zrinjski – Željezničar
19. kolo: Željezničar – Sarajevo
20. kolo: Posušje – Željezničar
21. kolo: Željezničar – Borac
22. kolo: Radnik – Željezničar
Odmah protiv Širokog 11 000 ludih plavih navijaca na LJEPOTICI
LUDILO
Zeljeznicar 
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- bagniadiluca
- Kontakt:
Obzirom da nam u prvom kolu dolaze momci od tezge, a period odigravanja utakmice je taman kad je paradajz onaj volovo srce zreo a i paprike Bogami, molio bih da mi neko u PP napiše da li je u mogućnosti donjet po gajbu, ja bi došao na autoput gdje vas budu istresali iz gaća da samo preuzmem to....plaćam na ruke !
LETS GO FIGHTER
Ono što je sigurno, na kraju sezone Premijer ligu napuštaju klubovi koji zauzmu 11. i 12. mjesto na tabeli.
Kada su u pitanju timovi koji sezonu završe na devetoj, odnosno desetoj poziciji, postoji mogućnost da oni po okončanju sezone razigravaju sa entitetskim prvacima, odnosno timovima koji u sezoni koja slijedi osvoje prvo mjesto u Prvoj ligi FBiH i Prvoj ligi RS-a, o čemu je Faktor ranije pisao.

Kada su u pitanju timovi koji sezonu završe na devetoj, odnosno desetoj poziciji, postoji mogućnost da oni po okončanju sezone razigravaju sa entitetskim prvacima, odnosno timovima koji u sezoni koja slijedi osvoje prvo mjesto u Prvoj ligi FBiH i Prvoj ligi RS-a, o čemu je Faktor ranije pisao.
- BiHSportman
- Kontakt:
Šta je sa VAR-om?
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
bagniadiluca je napisao/la: ↑03 jul 2024, 14:03Obzirom da nam u prvom kolu dolaze momci od tezge, a period odigravanja utakmice je taman kad je paradajz onaj volovo srce zreo a i paprike Bogami, molio bih da mi neko u PP napiše da li je u mogućnosti donjet po gajbu, ja bi došao na autoput gdje vas budu istresali iz gaća da samo preuzmem to....plaćam na ruke !
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- tutankamon1905
- Kontakt:
BigZlatan je napisao/la: ↑03 jul 2024, 14:18Ono što je sigurno, na kraju sezone Premijer ligu napuštaju klubovi koji zauzmu 11. i 12. mjesto na tabeli.
![]()
-
upohaluhizugnimda
- Kontakt:
Sta je sad ovo? Kakva komplikacija, nidje veze.BigZlatan je napisao/la: ↑03 jul 2024, 14:18Ono što je sigurno, na kraju sezone Premijer ligu napuštaju klubovi koji zauzmu 11. i 12. mjesto na tabeli.
![]()
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
- svrakino1921
- Kontakt:
bagniadiluca je napisao/la: ↑03 jul 2024, 14:03Obzirom da nam u prvom kolu dolaze momci od tezge, a period odigravanja utakmice je taman kad je paradajz onaj volovo srce zreo a i paprike Bogami, molio bih da mi neko u PP napiše da li je u mogućnosti donjet po gajbu, ja bi došao na autoput gdje vas budu istresali iz gaća da samo preuzmem to....plaćam na ruke !
Kakav prcccc
Kako ce uopste igrati to razigravanje? Sa kime ce igrati prvi iz FBiH, a sa kime iz RS ako npr budu 9 i 10 mjesto zauzela oba tima iz Federacije ili RS-a? Teski cirkus prave.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- svrakino1921
- Kontakt:
Kangwa iz Zvezde u Borac na pozajmicu izgleda.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Desetaru, to ti samo znaci da ce se protivnici Borca vaditi protiv vas, odnosno sudije ce ih protiv vas castiti nakon sto ih opljackaju protiv Borca.svrakino1921 je napisao/la: ↑03 jul 2024, 14:37Borac nam daje protivnike
Nadam se da ce Borac nastavit da muci svoje protivnike pa onda da nama dolaze ti protivnici na megdan
Kad te vec lozi istresanje iz gaca slobodno dodji na autoput. Istrest cemo ti svi po faci toj majmunskoj, ne moras nista platiti. Lp.bagniadiluca je napisao/la: ↑03 jul 2024, 14:03Obzirom da nam u prvom kolu dolaze momci od tezge, a period odigravanja utakmice je taman kad je paradajz onaj volovo srce zreo a i paprike Bogami, molio bih da mi neko u PP napiše da li je u mogućnosti donjet po gajbu, ja bi došao na autoput gdje vas budu istresali iz gaća da samo preuzmem to....plaćam na ruke !
19V22