Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Pratiti ovog Čavija Simonsa za Holandiju sve se više piše da ćemo ga na posudbu dovesti iz PSG-a
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
20mln + 5mln kroz bonus, ugovor do 2029.
Sljedeća meta Koopmeinersa, ali prije toga gotovo sigurno mora neka prodaja, Thuram je pokriven Keanovom prodajom
Elkanne, baci pare, ne budi stipsa i ne pravi se da nemaš, ovakav SD se mora maksimalno iskoristiti
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Jel neko pratio ovog thurama, jel stvarno vrijedi ili je mck vol 2?
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Po meni izgleda bolje, samo voli loptu izgubiti to je drama
Uglavnom pojačanje je u odnosu na Mekenija, dosta brži, bolji atleta sveukupno i najvažnije zna je opaliti sa 30 metara što je Mekiniju misaona imenica

Uglavnom pojačanje je u odnosu na Mekenija, dosta brži, bolji atleta sveukupno i najvažnije zna je opaliti sa 30 metara što je Mekiniju misaona imenica
Zadnja izmjena: BocaJuniors1905, dana/u 02 jul 2024, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.
MANIJACI JUG 1987
Najvise ga je @Pogba cini mi se spominjao i zelio, on nam moze reci nesto ako zna
Ja iskreno nisam pratio, ali je po komentarima na Xu na dobrom glasu
Ja iskreno nisam pratio, ali je po komentarima na Xu na dobrom glasu
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ko jos na svijetu suta sa 30m? To nisam vidio ima 20 godina! Gluposti pises..BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 18:47Po meni izgleda bolje, samo voli loptu izgubiti to je drama![]()
Momak je korektan i vrijeme je ispred njega..
Max Allegri
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ne šuta svaki napad sa 30 metara, ne budi bukvalan, kažem zna je opaliti sa 30 metara, što znači da je neće nabiti Bogu pod noge.Mig_Mig je napisao/la: ↑02 jul 2024, 19:27Ko jos na svijetu suta sa 30m? To nisam vidio ima 20 godina! Gluposti pises..BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 18:47Po meni izgleda bolje, samo voli loptu izgubiti to je drama![]()
Momak je korektan i vrijeme je ispred njega..
MANIJACI JUG 1987
Ono što fascinira kod Thurama je da igra s obje noge, pogledajte videe. Zadnja sezona mu je nešto slabija bila, ali mislim da ce biti top, potrebno je da popravi igru ka naprijed, ali rekao bih bolja verzija Rabiota kroz godinu dana.
Odlično da se dovode mladji igrači, perfektan mix on i Luiz na Vec mladje igrače u rosteru. Fali nam jos par lidera, woj ce biti gubitak za svlačionicu. U napadu dvojica, jedan recimo Morata i mladji, Calafiori, veznjak i lijevi bek i to bi bio odličan mercato. Ne za 10, ali za 8.
Mislim da bi nam Greenwood legao kao budali samar kad bi bili spremni na "rizik".
Odlično da se dovode mladji igrači, perfektan mix on i Luiz na Vec mladje igrače u rosteru. Fali nam jos par lidera, woj ce biti gubitak za svlačionicu. U napadu dvojica, jedan recimo Morata i mladji, Calafiori, veznjak i lijevi bek i to bi bio odličan mercato. Ne za 10, ali za 8.
Mislim da bi nam Greenwood legao kao budali samar kad bi bili spremni na "rizik".
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno imamo prodati Woju koji je danas rekao da ce pomoci klubu u toj namjeriPogba je napisao/la: ↑02 jul 2024, 20:34Ono što fascinira kod Thurama je da igra s obje noge, pogledajte videe. Zadnja sezona mu je nešto slabija bila, ali mislim da ce biti top, potrebno je da popravi igru ka naprijed, ali rekao bih bolja verzija Rabiota kroz godinu dana.

Sa lakoćom smo završili transfere do sada, eh sad ide tezi posao! Bitna stvar je da Alvaro ceka nasu ponudu i bez obzira na placu mi ga moramo uzeti igrac vrhunski igrački i ljudskih kvaliteta! Sa dvojcem Calafiori i Koop imamo odgovor oko place, nadam se da cemo uz njihov pritisak na klubove uspjeti zavrsiti oba transfera! Sto se tice ostalih pozicija stvarno ne znam sta da mislim...
Max Allegri
Ako mi se nešto sviđa kod ovog dvojca što dolazi, Luiza i Thurama, a gledajući klipove na YouTubeu, je što im dribling nije misaona imenica, kao što je za skoro svakog veznjaka Juventusa (izuzev Fagliolija vjerovatno). Ne boje se duela, i vole driblingom proći suparnika, zbog čega mi je ona 'ubleha' Pogba i falio na terenu prošle sezone.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ovog Kadiouglua odmah da Đuntoli zaganja, strašan
MANIJACI JUG 1987
Bremer i ovaj luiz skoro da terena i ne vdie na ca. Luiz jos i poneku minutu odigra, bremer 0.
S druge strane danilo najstandardniji
S druge strane danilo najstandardniji

Bremerovo klupiranje je bas nebuloza, a najbolji im stoper. Ovaj je fiksiran vec duze na iste igrace. Na kraju krajeva bolje za Juve, stalno smo imali povrijeđene igrace u repkama.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
His dream is to play for Juventus. If Morata accepts a 3-year contract worth 4mln€, the possibility of a third stint with Juventus could become more likely. [@tuttosport]

Max Allegri
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ako je istina, fokusirati se na Kiviora i to je to a imamo i Hojsena
MANIJACI JUG 1987
Gati, Bremer, Danilo, Djalo, Huijsen i Rugani...6 stopera govori da je Koopmainers prioritet no1 a onda jos jedno krilo i bekBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑03 jul 2024, 14:58Ako je istina, fokusirati se na Kiviora i to je to a imamo i Hojsena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.