Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Taj je. Smor do koske.Admir_Sa je napisao/la:Devile jel danas taj komentator prenosio srbiju i ukrainu
- Titova-Juga
- Kontakt:
Zna li iko ime onog debila sa Hrv.Sport kluba sto prica na slogove, prenosi nba live i poneke utakmice premiershipa...
Jebote kakva iritantna boja glasa da poludis !
Jebote kakva iritantna boja glasa da poludis !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Dade onaj ukrainac golcinu, a ovaj mrtav hladan i 1 pa shuti sekundu 1MaGiCa je napisao/la:Taj je. Smor do koske.Admir_Sa je napisao/la:Devile jel danas taj komentator prenosio srbiju i ukrainu

nema potpisa
"Dok je lopta u zraku da vam saopštim sastave".
"Na koncu konca"
by:Saša Vugdalić

"Na koncu konca"
by:Saša Vugdalić
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
E evo nam Keme 

balja,baljadrH je napisao/la:E evo nam Keme
oprostite
bola,bola

Kaže sinoć Kemo da Adebayor nije u dobrom odnosu sa karakterom. 

FEDERER= KLOC
- Megamon
- Kontakt:
Jesi ludi ovi sa OBN-a
.Jedan govori u dativu BenfiKi a jedan BenfiCi.Izgleda da se nisu dogovorili da treba postovati II palatalizaciju 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Kaže Saša Sušec na HRT-u, dvoboj Dinama i Brage može se nazvati i dvobojem izbacivača velika, jer je Braga izbacila Liverpool a Dinamo Manchestera Citya

Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Evo jedan interesantan članak kako se riješiti neprofesionalnih komentatora.
Svima ovdje potrebno, bar par ovih koraka.
http://www.wikihow.com/Cope-with-Uninfo ... Announcers

Svima ovdje potrebno, bar par ovih koraka.
http://www.wikihow.com/Cope-with-Uninfo ... Announcers
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Titova-Juga
- Kontakt:
Megamon je napisao/la:Jesi ludi ovi sa OBN-a.Jedan govori u dativu BenfiKi a jedan BenfiCi.Izgleda da se nisu dogovorili da treba postovati II palatalizaciju
Prosto mi je vise muka od onog Vugdalica, doslovno svaku njegovu tekmu mutiram. KAKAV MUTANT !

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- anti_komunizam
- Kontakt:
najludji su ona dvojica sa obn-a.............sasa i adis,Titova-Juga je napisao/la:Megamon je napisao/la:Jesi ludi ovi sa OBN-a.Jedan govori u dativu BenfiKi a jedan BenfiCi.Izgleda da se nisu dogovorili da treba postovati II palatalizaciju
Prosto mi je vise muka od onog Vugdalica, doslovno svaku njegovu tekmu mutiram. KAKAV MUTANT !

ZRINJSKI JE ZIVOT I VISE OD TOGA
HSKZ 1905
PROUD TO BE CROAT
HSKZ 1905
PROUD TO BE CROAT
Ovaj Mladen Delić je vrh
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Sinoć sam karling gledao na es naravno prenosio najluđi i najbolji komentatorski par koji su ono carevi
A Sašu i Adisa je uživancija slušat oni ostali mi zgade LP dok uz EL uživam

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Pogledam onaj curling samo zbog njih, kakve su to provale, a otvoreni im mailovi budu, pa im salju svi mailove, ludnica totalna bude, najmanje o curlingu pricaju!LBJ MVP je napisao/la:Sinoć sam karling gledao na es naravno prenosio najluđi i najbolji komentatorski par koji su ono carevi![]()

Ma kraljevi odjednom u pola priče o nečem drugom jedan od njih kaže ovo je razlog zašto volimo karlingdrH je napisao/la:Pogledam onaj curling samo zbog njih, kakve su to provale, a otvoreni im mailovi budu, pa im salju svi mailove, ludnica totalna bude, najmanje o curlingu pricaju!LBJ MVP je napisao/la:Sinoć sam karling gledao na es naravno prenosio najluđi i najbolji komentatorski par koji su ono carevi![]()

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
[email protected]LBJ MVP je napisao/la:Ma kraljevi odjednom u pola priče o nečem drugom jedan od njih kaže ovo je razlog zašto volimo karlingdrH je napisao/la:Pogledam onaj curling samo zbog njih, kakve su to provale, a otvoreni im mailovi budu, pa im salju svi mailove, ludnica totalna bude, najmanje o curlingu pricaju!LBJ MVP je napisao/la:Sinoć sam karling gledao na es naravno prenosio najluđi i najbolji komentatorski par koji su ono carevi![]()
A Sašu i Adisa je uživancija slušat oni ostali mi zgade LP dok uz EL uživamDa li neko zna mail da im i ja ponekad šta pošaljem
Dzaba ti pisati, dzaba ti napominjati majmunima..Prvo utakmica pod Bijelim Brijegom, gdje se na sve moguce nacine izvrijedja i ispsuje BiH, ovaj bilde Suko ni rijeci nije spomenuo, pa evo sada u BL, on opet po svom.
Support Velez, It's logical! ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.