Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ako dovedu Jovetica 

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ako dovode Jovetica, ocito im pare nisu problem, ali zasto onda staviti Zizovica za sefa? Ok siljice im se, ali opet nema logike.
-
- Kontakt:
ovi iz Borca mogu komotno dovesti i Odjidju, ako će već uzeti Jovetića...
zar i ti sine Ivane!?
Jovetić je, i u ovim godinama, minimalno milion eura godišnje.
Prošle godine je odbio Partizan i Emirate.
Prošle godine je odbio Partizan i Emirate.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne znam sto se nerviras. Celik ionako ne moze biti prvi.avenija je napisao/la: ↑03 jul 2024, 15:11Klubovi iz FBIH i RS se trebaju žaliti na ovu retardiranu odluku saveza ukoliko je usvoje DA PRVOPLASIRANA EKIPA KOJA JE IZBORILA viši rang razigrava za ulazak. To nigdje u svijetu nema, razgravaju tek tamo 3-4 na tabeli a PRVOPLASIRANI MORA UĆI U RANG VIŠE nakon sto je osvojio ligu.

Jel ono i prošle godine bilo ovako da je Jovetic trebao u Borac 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Možeš misliti što bi takva igračina došla ovdje. Niti jedan jedini klub u BiH ga ne može platiti.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Nije on više igračina, godine i povrede su uradile svoje. Samo je još u reprezentaciji bio na nivou, tu je uvijek ginuo svaku utakmicu kao da mu je posljednja.
Možeš ti njega dovesti i ubijediti da dođe, preko veza i vezica, "lobiranjem", samo trebaš obezbijediti pare, što Borcu preko politike i nije toliki problem.
Pozdravljam u svakom slučaju, velika stvar bi to bila za našu ligu.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako Jovetić bude dolazio u našu ligu to može biti samo u Sarajevo. Nije lud da igra u Vicinoj prćiji i pred sami kraj karijere baca ljagu na sve što je do sada napravio.
-
- Kontakt:
a i on je doprineo da Olympiakos osvoji KL...
zar i ti sine Ivane!?
Moze Mirvić da mu baci milion u onu čupavu glavu i kaže : Hoš još!?
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
I prošlo ljeto je Jovetić bio dogovoren pa ništa. Btw kada bi došao to mi ogroman marketing za ligu bio i iskreno navijam da dođe ali ne vjerujem
Jovetić i ako dođe biće poletan ko Emilio Nsue za Tuzlu C.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Klix uglavnom ima dobre izvore za naše transfere. Vidjećemo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- bagniadiluca
- Kontakt:
Posto i nisi baš pametan, razigravali smo sa prvakom druge regije od čet'ri(treći rang)gdje dva prvaka MORAJU ući u rang više. I ušli su. Isti rang za ulazak u viši.Suvorov je napisao/la: ↑03 jul 2024, 16:19Razigravali ste vi za ulazak u Federalnu, iako ste bili prvaci Druge lige Centar.avenija je napisao/la: ↑03 jul 2024, 15:11Klubovi iz FBIH i RS se trebaju žaliti na ovu retardiranu odluku saveza ukoliko je usvoje DA PRVOPLASIRANA EKIPA KOJA JE IZBORILA viši rang razigrava za ulazak. To nigdje u svijetu nema, razgravaju tek tamo 3-4 na tabeli a PRVOPLASIRANI MORA UĆI U RANG VIŠE nakon sto je osvojio ligu.
Ovo da osvajač lige druge kao prvoplasirani igra neke baraže sa timovima iz prve lige NIGDJE NA SVIJETU NEMA. U baraže tek idu 3-4-5 po pozicijama u većini država poput Njemacke Engleske i svih ostalih ali jos se nijedna budala nije sjetila da osvajača lige šalje u baraž.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Realno Virto, ima mali milion stvari za koje možeš "provocirati" Sarajevo, počevši od tog proizvoda sa avatara, jadne administracije kluba, iracionalnih transfera (pri tome ne mislim na Viverosa i Adalberta, nekada prosto moraš povući tako rizične poteze), do cijele one ekipe sa SFK, borbe protiv saveza i slično.
Ipak neki postovi su malo kontradiktorni, daj druže otkud to da se "ofiraš" sa rezultatima i igrom na pripremim utakmicama, a Željezničar prošle godine gubio od nekih županijskih ekipa, onda poređenje Bubanje i Popare je malo upitno, ne kažem da je Vladan neka sad igračina, slažem se da većina nas nije ni čula za njega do jučer. Takvi transferi su dobri za čitavu ligu, jednostavno je podižu, a nije mala stvar dovesti igrača iz HNL-a, a da to nije besplatno, još pričaš o nekoj "ložioni", a vi dovedete Odinaku, već se piše o eventualno velikom izlaznom transferu. Ne treba spominjati milion eura za Saudijca i slavlje na vašoj temi, a dobro znaš kako je isti doveden i ko ima prava i procent od transfera.
Ne vidim šta je po tebi onda svrha, da Mirvić digne sidro, jer mu ne ide? Ima on veliki broj svojih mana i prvi sam kritičar, ali čovjek je vrlo lahko nakon financijskog fijaska sa Slovencima mogao baciti prašinu navijačima u oči i reći - "mijenjamo kurs, fokusiramo se na akademiju", tako bi fino prodao ovo malo što vrijedi i dovodio igrače iz Sindikata protiv kojeg ste igrali. Ipak, čovjek se izvini i opet ulaže novac. Ismirov problem je samo manjak pouzdanih ljudi i mislim da je najveća boljka od perioda privatizacije, pa do sada jednostavno ogromna količina žohara i grabljivica koji hoće svoj dio kolača.
Teško je stvarno ugoditi, jer ako se krene sa insant ekipom, prvi vi krenete sa onom - "pitari se lože na CV, a teren ništa", ako krene čovjek da dovodi talentovane igrače, onda se mijenja narativ u - "ma evo, digli su i vlasnici ruke od njih". U suštini, nema euforije to je najvažnija stvar, ako sudije budu regularne prvenstvo bi trebalo biti jako zanimljivo i to je u suštini najvažnije.
Ipak neki postovi su malo kontradiktorni, daj druže otkud to da se "ofiraš" sa rezultatima i igrom na pripremim utakmicama, a Željezničar prošle godine gubio od nekih županijskih ekipa, onda poređenje Bubanje i Popare je malo upitno, ne kažem da je Vladan neka sad igračina, slažem se da većina nas nije ni čula za njega do jučer. Takvi transferi su dobri za čitavu ligu, jednostavno je podižu, a nije mala stvar dovesti igrača iz HNL-a, a da to nije besplatno, još pričaš o nekoj "ložioni", a vi dovedete Odinaku, već se piše o eventualno velikom izlaznom transferu. Ne treba spominjati milion eura za Saudijca i slavlje na vašoj temi, a dobro znaš kako je isti doveden i ko ima prava i procent od transfera.
Ne vidim šta je po tebi onda svrha, da Mirvić digne sidro, jer mu ne ide? Ima on veliki broj svojih mana i prvi sam kritičar, ali čovjek je vrlo lahko nakon financijskog fijaska sa Slovencima mogao baciti prašinu navijačima u oči i reći - "mijenjamo kurs, fokusiramo se na akademiju", tako bi fino prodao ovo malo što vrijedi i dovodio igrače iz Sindikata protiv kojeg ste igrali. Ipak, čovjek se izvini i opet ulaže novac. Ismirov problem je samo manjak pouzdanih ljudi i mislim da je najveća boljka od perioda privatizacije, pa do sada jednostavno ogromna količina žohara i grabljivica koji hoće svoj dio kolača.
Teško je stvarno ugoditi, jer ako se krene sa insant ekipom, prvi vi krenete sa onom - "pitari se lože na CV, a teren ništa", ako krene čovjek da dovodi talentovane igrače, onda se mijenja narativ u - "ma evo, digli su i vlasnici ruke od njih". U suštini, nema euforije to je najvažnija stvar, ako sudije budu regularne prvenstvo bi trebalo biti jako zanimljivo i to je u suštini najvažnije.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- bagniadiluca
- Kontakt:
U kojem ti svijetu živiš dečko dragi...kakvo Sarajevo

LETS GO FIGHTER
Nema što, Jovetić je klasa za našu ligu. Šta se priča za Kangwu, medijska šuplja ili?bagniadiluca je napisao/la: ↑03 jul 2024, 19:26U kojem ti svijetu živiš dečko dragi...kakvo Sarajevo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Morpheus, mosarajvosa83 i 28 gostiju.