svrakino1921 je napisao/la: ↑03 jul 2024, 20:34
IsmirMirvic je napisao/la: ↑03 jul 2024, 19:57
upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑03 jul 2024, 19:54
Ko ce u Zelju predsjednice, dajte nam neku ekskluzivu
Davno, jos u April, sam vam najavio Corica i Rahimica. Sto se igraca tice, rekao sam vam za Odinaku. Htjeli su i vasi par bombasticnih imena, prvenstveno Sehica i Bajica. Sehic nije tako nerealno, Bajic je potpuno nerealno jer oni zeli jos da igra vani. U opticaju je jos jedan bivsi standardni reprezentativac sto se vas tice.
Izvinite na pitanju gosp.Mirviću ako znate Jel ovo moj Željo napokon dobio generalnog sponzora
Hvala
Zadnja informacija koju sam cuo je da uskoro dobijate, pretpostavljam da se trenutno radi na detaljima. Uz to bi trebalo da vam u klub udje jos jedan veoma uspjesan businessman.
Kada se vec doticemo tih tema, sto se tice transfer market u BiH, tek nas cekaju velike vijesti
Nije nemoguce da ovo bude najatraktivniji rok ikad, samo ako se poklope neke stvari!
Sarajevo - Ne treba ni trositi rijeci na najveci klub u BiH
Zrinjski - Finansijski izuzetno dobro stoje, u pregovorima sa dva vrhunska igraca fantasticnih CV, za sad.
Borac - Jovetic blizu, to dovoljno govori o njihovim ambicijama i finansijama.
Zeljeznicar - Isto finansijski dobro stoje, nova uprava odrjesuje kesu, mozda im dodju 2 ili 3 jaka imena, kako rekoh maloprije.
Velez - Poprilicno jak budzet, ali oni su mi malo mysteria, poceli su da rade sa nekim "cudnim" agencijama i managerima.
Siroki Brijeg - Kozulj, Zlomislic, Senic, Hercegovci ce biti veoma opasni ove sezone.
Tu su jos ekipe poput Sloge i Posusja, protiv kojih niko ne smije upisati bodove unaprijed! Dakle, ceka nas potencijalno fantasticna sezona, prepuna uzbudjenja. Kakva god bude, neka samo Sarajevo bude prvo!
Nadam se fer i correctnoj igri i navijanju, kao i da ce se sve rjesavati na fudbalskom terenu, a ne negdje drugo!